להתחיל להתבכיין תחת כל עץ רענן, החל מסיום המשחק הקרוב( כל שריקה לרעתנו להזכיר ולפמפם)אדום בלב בנשמהההה כתב: איך דלעתך צריך להגיב ?
להזכיר את כל הפנדלים שמכבי קיבלו וכל המתנות.
להראות מה אנחנו קיבלנו ומה הם
להתחיל להתבכיין תחת כל עץ רענן, החל מסיום המשחק הקרוב( כל שריקה לרעתנו להזכיר ולפמפם)אדום בלב בנשמהההה כתב: איך דלעתך צריך להגיב ?
גדול כמו מכבי? כי להם כנראה מותר לבכותNoam98 כתב:די כבר יא יצורים, אתם רק פוגעים בתדמית של המועדון.
אם אתם רוצים שנתקדם למועדון גדול באמת, תפסיקו עם הבכיינות הזאת.
אם נשאר בליגה נעשה את זה לא למרות ש"כולם נגדנו" אלא בזכות עצמנו.
בדיוק...שיש כתב: גדול כמו מכבי? כי להם כנראה מותר לבכות
אין סתירה בשורה התחתונה שלך.Noam98 כתב:די כבר יא יצורים, אתם רק פוגעים בתדמית של המועדון.
אני מעדיף להיות קטן כמו מכביNoam98 כתב:די כבר יא יצורים, אתם רק פוגעים בתדמית של המועדון.
כי אנחנו מכירים איך זה הולך בכדורגל הישראלי. מי שבוכה יותר מקבל יותר ומי ששותק מקבל צינור.אדום בלב בנשמהההה כתב:חחח הלך הרוח פה מצחיק.
יורדים עלייהם בכיינים בכיינים, בושה וחרפה וכו'.
- אז מה צריך לעשות?
לבכות כמוהם. אפילו יותר חזק.
לא בקטע רע, כן? פשוט משעשע. אני אישית לא חשוב שצריך לבכות יותר חזק, אבל אני חייב להגיד שיש משהו במה שאתם אומרים פה.
אולי תגיד לי אתה? מה אתה מעדיף לחכות למשיח (תרתי משמע).אדום בלב בנשמהההה כתב: איך דלעתך צריך להגיב ?
צ'ילקס חבר רק שאלתי. אתה הצעת להגיב אז תהיתי מה אתה מעדיף להגיב.zivmay כתב:
אולי תגיד לי אתה? מה אתה מעדיף לחכות למשיח (תרתי משמע).
מירוץ האליפות אינטנסיבי והשופטים יהיו חלק מרכזי בו-רק בגלל הפייט הצמוד.
אנחנו לא יכולים להרשות החלטה לרעתנו, תפקח את העיניים גבר -אתה בישראל.
תאמין לי שאני רגוע.אדום בלב בנשמהההה כתב: צ'ילקס חבר רק שאלתי. אתה הצעת להגיב אז תהיתי מה אתה מעדיף להגיב.
שאלתי באמת ובתמים, אם היית עוקב היית רואה גם שבתגובה ש'שיש' הגיב טענתי שאני בעצמי לא יודע איך להגיב לסיטואציה ולכן רציתי לדעת איך אתה היית עושה את זה בגלל שטענת שחייבים להגיב.zivmay כתב:
תאמין לי שאני רגוע.
לא תהית ולא נעליים, יותר בכיוון של סרקסטיות של ילד בן 2.
בקצב הזה, תואר אהוב הפורום לשנת 2016 מתרחק ממך מאוד.אדום בלב בנשמהההה כתב: שאלתי באמת ובתמים, אם היית עוקב היית רואה גם שבתגובה ש'שיש' הגיב טענתי שאני בעצמי לא יודע איך להגיב לסיטואציה ולכן רציתי לדעת איך אתה היית עושה את זה בגלל שטענת שחייבים להגיב.
חבל שאתה מסיק מסקנות כאלה חפוזות.