dor69 כתב:כתבתי אתמול ואכתוב שוב- בוזגלו במאני טיים לספסל בדחיפות! אסור לפתוח עם שחקן כזה במשחקים כאלה מהותיים
איזה קטע שהשוונו ב1-1 מקרן שלו והוא השווה מבעיטה חופשית.
בלי בוזגלו אנחנו היינו מפסידים אתמול!
ואני מאלו שחשבו שהוא בכושר גרוע אבל בשני המשחקים האחרונים הוא חוזר לעצמו.
דר אדום בנשמה כתב:איזה קטע שהשוונו ב1-1 מקרן שלו והוא השווה מבעיטה חופשית.
המבחן האמיתי הראשון שלנו העונה. צריכים לחזור למוכר והטוב שאיפיין אותנו כל העונה. אמצע חזק עם ראדי הובאן ואוגו. הייתי גם פותח עם טוני על הספסל, שיעלה יותר רעב ורענן.
זה הזמן לאיתן עזריה וברק בכר להפגין עליונות ומקצוענות. צריכים לתת שקט למערכת ויחד עם זאת לתת למי שיכול לדבר שיבכה קצת על משיח והבזבוזי זמן. אנחנו עתידים להתמודד עם זה כבר במשחק הקרוב. מעל הכל אנחנו האוהדים צריכים להיות שם, זה המאני טיים, 10 משחקים שכל אחד מהם גמר גביע. עם קצת יותר מחץ היינו גם אתמול יוצאים מנצחיפ אבל כל דבר לטובה. בדקות רדומות שלנו גם הקבוצה מורידה הילוך, אין לנו פריבלגיה כזו. שיגיע יום שבת.
חברים לפני שבוע בכפ"ס טוני היה המצטיין.
מסכים שמליקסון זה רמה אחרת אבל מה לעשות שהוא לא משחק. וששיחקנו בתחילת העונה עם מליקסון ובוזגלו בכנפיים זה נראה פחות טוב.
מקווה שראדי יחזור ונחזור להרכב "בלי מליקסון" הרגיל שלנו. בכר צריך לדבר עם טוני שיחזור לשחק כמו תחילת העונה כי הוא יותר מדי התלהב מהלהטוטים באגף, צריך לחזור לשחק מהר יותר (זוכרים אותו בטדי?).
הכי חשוב - בלי לחץ. הרי זה בדיוק המצבים שבהם נמדד מועדון. מכבי עשו שני תיקו רצופים, כל המדינה כבר גמרה להם את הסיפור ומאז לא מפסיקים לנצח. אין סיבה שנתרגש מתיקו אחד.
דר אדום בנשמה כתב:איזה קטע שהשוונו ב1-1 מקרן שלו והוא השווה מבעיטה חופשית.
א. היה חלש בקטע פסיכי אתמול, הקרן שלו לא נחשבת בישול והגול הוא די פוקס
ב. משחקים גדולים זה עקב אכילס של בוזגלו, הוא לעולם לא יופיע שם. אני הולך על ההרכב שהתחיל את כל הרצף- ההגנה הרגילה, האמצע הרגיל ובהתקפה מליקסון, וואקמה וברדה