ברק בכר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: ברק בכר

שליחה על ידי גדי »

yossi כתב:יש מקום לשהר וברדה על אותו מגרש רק כשאנחנו באים במטרה לשחק על התקפות מעבר מהירות טדי סטייל.
כשאנחנו שולטים ושוכבים על היריב, אין להם מקום. בטח לא כששהר באגף, הוא פשוט לא תורם משם.
אין לו דריבל, אין לו הכנסות כדור, בזבוז של אגף ו20 מטר רוחב מהדשא יכול ללכת להשכרה. (גם את ברדה אני לא כ"כ אוהב באגף)
ואז מגיעים למצב שבמקום לרווח שוב הולכים דרך האמצע עם ראש בקיר.

אז בגדול יש כאן שתי אופציות פשוטות:
1. לחזור לשיטה שעבדה טוב עד הפליאוף. שולטים בקצב וטוחנים את היריב במשחק סבלני ונכון עד שהשער יגיע תוך הקפדה על משמעת הגנתית בלי לאבד את הראש.
2. לשחק יותר אחורה, פחות אחזקת כדור יותר מעבר מהיר.

שייסגר על אחת בהתאם ליריב.
בלי לאבד את הראש ובלי הניסויים המוזרים של בואו נשים את כולם באמצע וניתן לביטון, שהר ודודזאדה להיות האחראיים על הכנסת כדורים תוך הפקרות הגנתית. זה לא עבד ולא יעבוד.
מסכים. מול הצפיפות צריך משהו אחר. נכון לעכשיו הייתי נותן עדיפות לשהר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

8red כתב:1. הבנתי שהובאן עלה אתמול עם חום.
לא צריך לחפש תירוצים.
לא ראיתי שזה השפיע עליו במחצית הראשונה (הכי טוב על המגרש) ולא זאת הסיבה שהוא יצא החוצה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ממשחק למשחק, מאבק האליפות מזכיר לי את מאבקי הירידה.
מלחמת חפירות נגד בונקר אימים עם משקולות ברגליים, עד שבא הגול הראשון ופותח את כל המשחק.
תראו איזה קל היה המשחק נגד בית"ר וכמה קשה היה אתמול. חייב קילר אינסטינקט מוח השער. מליקסון היה יכול אתמול לתת שער אליפות, 10 שניות אחרי שאוברניאק לא משתלט על כדור מול שוער. חייב בכל משחק להביא את הגול הראשון הזה, לא משנה איך.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אריק כתב:לפעמים אני לא מצליח להבין אותו. באופן קבוע בכל משחק בית שלא מובילים במחצית הוא מחליט
שזה או הכל או כלום ועובר ל-3 בלמים, כל התקפה שנייה זה כמעט גול ואנחנו מאבדים את ההגנה לגמרי.
פעם היינו משחקים 90 דקות עם 3 קשרים והורגים את היריב את עד שהיה נכנס גול והיינו מחזיקים בכדור 90 אחוז
מהזמן. מעבר לכך, גם ככה לחלק גדול מהשחקנים יש 20 קילו משקולות על הרגליים, עד שיש אחד כמו הובאן
שלא מתרגש מהמעמדים האלה, לא ברור איך מוותרים על שחקן כזה במאני טיים.
הובאן עלה חולה ולכן הוחלף, מעבר לזה מסכים איתך לחלוטין, איפשהו בגלל הלחץ גם ראשי המערכת איבדו את הראש וחבל.
בעבר ידעת שהגול פשוט יגיע וצריך רק להמשיך לשחק בסבלנות

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שעם מליקסון וטוני גם סהר וברדה יהיו טובים יותר.
כמה הזדמנויות היו לסהר וברדה אתמול לפני הכניסה של מליקסון או טוני? כמה כדורים לגול הם קיבלו?
מליקסון וטוני הם הבסיס להכל ושם זה יתחיל ויגמר. אני חושב שבשלב הזה עדיף ברדה על בוזגלו (בהנחה שסהר, מליקסון וטוני הם השלישיה שפותחת לידם) בגלל שבוזגלו מעצם היותו בוזגלו מקבל המון כדורים ודי מחרב לנו את המשחק. מעדיף שבוזגלו יהיה בספסל והמשחק יעבור כמו אתמול דרך מליקסון ונואקמה ולא דרך בוזגלו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה