הפינה האופטימית למחזור ה31
Re: הפינה האופטימית למחזור ה31
אני שמח שברדה לא פתח אתמול, הייתי גם מופתע שנגד מכבי חיפה ברק השאיר את ברדה על המגרש והוציא את בוזגלו, אין מה לעשות הוא נמצא בכושר פחות טוב לאחרונה.
ומליקסון אין מה להגיד - קוסם, חבל שאי אפשר לשכפל אותו.
אענה לך כמו שעניתי בעבר לאחרים פה, המצבים שברדה החמיץ, חלוץ אחר עושה מהם עוד 10 שערים בעונה, ואם אתה רוצה גם אני אערוך לך לקט יפה שתבין על מה אני מדבר.talb55 כתב:
אמרת שזה לא אישי?? לא מרגיש ככה. לא מגיע לברדה ביקורת כזאת, דווקא בעונה כזאת, נראה לי שכדאי להוריד טיפה פרופיל בעניין הזה (או להיכנס ללקט שערים שלנו העונה ולהיזכר שהרבה בזכותו אתה בתמונה עדיין).
אני לעומתך לא ראיתי בבן סהר אתמול כחלק מהמשחק אתמול למעט 5 נבדלים (לא היה קרוב אפילו למצב הבקעה).
המשחק אתמול הוכרע נטו על ידי שחקני קישור ואגפים, כמו שאמרתי בפוסטים קודמים שזה הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל ובעיקר בשביל חלוץ.
בכל אופן, זה לא אישי, כמו שאמרתי איש ענק, אישיות גדולה, צנוע וענו, מנוע מנטלי גדול.
במגרש? לא מהשחקנים שהייתי רוצה שיפתחו ב11.
לוקח את בן שהר עוד 100 פעמים לפניו, המימד של המהירות שהוא נותן תורם הרבה יותר מנפילות תהיה בטוח.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
ברדהיה זקוק למנוחה היה זקוק להוריד ממנו לחץ ולהרעיב אותו שוב ,מאמין שנראה פנתר ביום רביעי אם וכאשר יפתח,זה שי !

האמת, אני אשמח ללקט כזה. שחקן שלא מנסה לא מחמיץ אבל ביחד עם זה גם לא מבקיע.doctorslayer כתב:
אענה לך כמו שעניתי בעבר לאחרים פה, המצבים שברדה החמיץ, חלוץ אחר עושה מהם עוד 10 שערים בעונה, ואם אתה רוצה גם אני אערוך לך לקט יפה שתבין על מה אני מדבר.
בכל אופן, זה לא אישי, כמו שאמרתי איש ענק, אישיות גדולה, צנוע וענו, מנוע מנטלי גדול.
במגרש? לא מהשחקנים שהייתי רוצה שיפתחו ב11.
אני מעדיף שחקן שמגיע למצבים כל משחק מאשר שחקן שלא מסכן פעם אחת את השער במהלך המשחק.
אגב גם המשחק נגד חיפה למעט השער בפנדל של בן סהר הוא לא הגיע לחצי מצב !!!!!!!
(שלא יתפרש לא נכון, אני מאוד מעריך את בן סהר אבל ביחד עם זאת הוא לא לידר, בעייני מהסיבה הזאת ועוד ברדה עולה עליו בעשרות מונים).
ואין שום דבר במליקסון. סך הכל ברמה של דור מיכה.doctorslayer כתב:האופטימי- איך ההתקפה שלנו נראית בלי ברדה שתוקע אותה ונופל כל רגע.
גם כשבן שהר לא כובש, ים תנועה, מהירות, כדורים עם כתובת.
כמה שמליקסון נתן מתפרצות שהם פשוט בית ספר באגף, אי אפשר להתעלם מוואקמה כמה היה חסר.
לצערי, ברדה יחזור להרכב לחצי גמר גם אם בן שהר היה כובש 5.
אג'נדה זה דבר בעייתי. לא תמיד המציאות משתפת פעולה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- dardasmiley
שילך בוזגלו 1000 פעם כפרה על ברדה.zahipan כתב:אני שמח שברדה לא פתח אתמול, הייתי גם מופתע שנגד מכבי חיפה ברק השאיר את ברדה על המגרש והוציא את בוזגלו, אין מה לעשות הוא נמצא בכושר פחות טוב לאחרונה.
שחקן שמסריח את הדשא, לא רץ, לא מתאמץ ולא יורד להגנה ואתה משווה אותו לברדה שגם ממרום גילו לא מתבייש לרדוף אחרי שחקן בדקה 87 ולתת גליץ כמו ילד מהנוער? שתהיו בריאים אם אלה המודלים שלכם. . .
צריך להגיד ביושר ובשיא הצניעות,אתמול נראינו כמו הקבוצה שהיינו עד לפני הפציעה של מאור.
חדה,מהירה,אגרסיבית ולוחצת למרות שסכנין לא בדיוק התאמצה ונתנה לנו הרבה שטחים.
יחד עם זאת אסור עכשיו להפוך את העניין לפסטיבל,נכונו לנו עוד 6 משחקים מכריעים ואסור שתהיה נדנדה ביכולת.
יחד עם זאת אסור עכשיו להפוך את העניין לפסטיבל,נכונו לנו עוד 6 משחקים מכריעים ואסור שתהיה נדנדה ביכולת.
7 משחקיםאדום זקן כתב:צריך להגיד ביושר ובשיא הצניעות,אתמול נראינו כמו הקבוצה שהיינו עד לפני הפציעה של מאור.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עוד לא ניצחנו את מכבי חיפה בגביע...גדי כתב:
7 משחקים
תחשוב חיובישמעון א כתב: עוד לא ניצחנו את מכבי חיפה בגביע...
איתן עזריה של הפורום!!גדי כתב:
7 משחקים

משהו על הנבדלים של שהר, ראיתי שכמה חזרו על כך ולא היה אחד להושיע אותו-
יש בהם אשמה של המוסר הרבה יותר משל שהר עצמו. יש נבדל "חנייה" שארבייטמן היה חולה בו ויש נבדל של תנועת עומק מעבר לקו ההגנה, כמו במקרים של בן.
הוא מתחיל את התנועה לעומק לפי הספר. מושך את קו ההגנה אליו ובורח מאחורי המגן, אם הכדור משוחרר בזמן הוא 1 על 1 מול השוער... כשמשהים את המסירה, מקבלים נבדל מעצבן.
מנגד, אם הוא יחכה שנייה-שתיים, הוא יסגר ביתר קלות.
יש בהם אשמה של המוסר הרבה יותר משל שהר עצמו. יש נבדל "חנייה" שארבייטמן היה חולה בו ויש נבדל של תנועת עומק מעבר לקו ההגנה, כמו במקרים של בן.
הוא מתחיל את התנועה לעומק לפי הספר. מושך את קו ההגנה אליו ובורח מאחורי המגן, אם הכדור משוחרר בזמן הוא 1 על 1 מול השוער... כשמשהים את המסירה, מקבלים נבדל מעצבן.
מנגד, אם הוא יחכה שנייה-שתיים, הוא יסגר ביתר קלות.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 17 אפריל 2016, 09:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גדי כתב:
תחשוב חיובי

אוי לנו אם בן ביטון היה עולה בהרכב אתמול. אין לי ספק שהתקפית היינו טובים יותר, אבל עם ההפקרות שהלכה באגף ימין וביטון בעצמו שאוהב לטייל למעלה כמו קשר קדמי...אוי לנו.
חגגו על אוחיון בראשונה 2 ולפעמים 3 שחקנים. בלי עזרה של מליקסון, בוזגלו ואפילו בלי סגירות נכונות של אוגו או הובאן. להבדיל מביטון, הוא מאוד אחראי
חגגו על אוחיון בראשונה 2 ולפעמים 3 שחקנים. בלי עזרה של מליקסון, בוזגלו ואפילו בלי סגירות נכונות של אוגו או הובאן. להבדיל מביטון, הוא מאוד אחראי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא רואה סיבה שלא להמשיך איתו.Totti כתב:אוי לנו אם בן ביטון היה עולה בהרכב אתמול. אין לי ספק שהתקפית היינו טובים יותר, אבל עם ההפקרות שהלכה באגף ימין וביטון בעצמו שאוהב לטייל למעלה כמו קשר קדמי...אוי לנו.
מליקסון עזר המון בצד ימין בהתקפה כך שמתן יכול לעלות פחות