הפינה האופטימית למחזור ה32
- The red one
Re: הפינה האופטימית למחזור ה32
אני ישבתי בגוש עצמו והיה נשמע לי עידוד מעולה אבל זה לא ממש ״אובייקטיבי״.
שוב קרה שהארגון מגיע באיחור ואז הוא מתיישב אחרי שכולם מתיישבים ומאבד אפקט. אני הגעתי שעה ו40 לפני השריקה, והימרתי איפה לדעתי הארגון ישב - בסוף צדקתי. אם היו מודיעים מראש או שולחים ״נציגים״ שיבואו שעתיים לפני ויגידו זו הטריבונה של הארגון - היה הרבה יותר טוב.
לגבי המשחק עצמו אמרתם הכל - מסיקסון. סוארז היה נהדר. כולם מעולים וזה גורם לתהות איפה החבורה הזאת הייתה ברביעי.
שוב קרה שהארגון מגיע באיחור ואז הוא מתיישב אחרי שכולם מתיישבים ומאבד אפקט. אני הגעתי שעה ו40 לפני השריקה, והימרתי איפה לדעתי הארגון ישב - בסוף צדקתי. אם היו מודיעים מראש או שולחים ״נציגים״ שיבואו שעתיים לפני ויגידו זו הטריבונה של הארגון - היה הרבה יותר טוב.
לגבי המשחק עצמו אמרתם הכל - מסיקסון. סוארז היה נהדר. כולם מעולים וזה גורם לתהות איפה החבורה הזאת הייתה ברביעי.
מעל כולם ובפער, אוביידו הובאן.
אחת הסיבות המרכזיות שבגללן נראנו בסמי כמו פח אשפה, זה שהוא לא מגיע לעבוד.
הובאן לא יופיע בסטטיסטיקה כמעט אף פעם וכל מי שבנה עליו בתחילת העונה כמי שיעשה כאן שערים כמו זהבי, התבדה מהר מאוד.
אבל בשורה התחתונה, חילוצי כדור "אוף דה רקורד", לחץ משובח, הבנת משחק מהרמות הגבוהות.
הובאן טוב, באר שבע טובה. אתמול הוא היה הטוב על כר הדשא
הובאן לא יופיע בסטטיסטיקה כמעט אף פעם וכל מי שבנה עליו בתחילת העונה כמי שיעשה כאן שערים כמו זהבי, התבדה מהר מאוד.
אבל בשורה התחתונה, חילוצי כדור "אוף דה רקורד", לחץ משובח, הבנת משחק מהרמות הגבוהות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
1. מליקסון - נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה. ברזיל זה כאן.
2. סוארז - המוכר והטוב.
3. חבל שאף אחד לא מציין - תפוקה התקפית של דודזאדה (!) - אמנם לא בישול, אבל בגול הראשון מהלך על הקו א-לה מליקסון או טוני.
4. הובאן - חילוצי כדור, שינויי קצב, כניסות לעומק, לחץ טוב.
5. ראדי - אני אוהב אותו תמיד, אתמול במיוחד. חוץ מהגול עושה הרבה לחץ, מחלץ כדורים, מרגיע את המשחק. אינשאללה שבוע הבא הבעיטות שלו מרחוק ירדו מטר
למטה.
6. גורש לקח כדור של גול בטוח של בבייב במחצית הראשונה.
7. מישהו זוכר שרעננה היא בכלל כבשה שחורה ? החוויה המפוקפקת של אותה שבת אביכה בצהריים עם העקב של ממדו נראית כמו זכרון רחוק.
8. וואקמה. כמה כיף לראות את השחקן הזה. מימין, משמאל, ובחלק מהזמן חלוץ מרכזי. מישהו עדכן אותו שמותר לו למסור גם לדודזאדה ?
לא פסימי אבל פחות טוב :
* 30 הדקות האחרונות (בלי מליקסון, טוני ועם בוזגלו וברדה) נראו כמו כל המשחקים החשוכים מלפני כמה מחזורים. משחק לא שוטף, כמעט אפס הזדמנויות, פתאום הכל קשה, צלילות, בעיטות מהאוויר, שחקנים לא במיקום הטבעי שלהם (רק לי מוזר שצדק מצא את עצמו בכנף שמאל?)
* איך זה שיש לנו חלוץ סופה כמו בן סהר, אבל אף אחד לא נותן לו כדור בין שני בלמים (כמו של אוגו נגד בית"ר). נגד מכבי זה יעזור מאוד.
* פיצה כשרה לפסח זה חרא.
2. סוארז - המוכר והטוב.
3. חבל שאף אחד לא מציין - תפוקה התקפית של דודזאדה (!) - אמנם לא בישול, אבל בגול הראשון מהלך על הקו א-לה מליקסון או טוני.
4. הובאן - חילוצי כדור, שינויי קצב, כניסות לעומק, לחץ טוב.
5. ראדי - אני אוהב אותו תמיד, אתמול במיוחד. חוץ מהגול עושה הרבה לחץ, מחלץ כדורים, מרגיע את המשחק. אינשאללה שבוע הבא הבעיטות שלו מרחוק ירדו מטר
למטה.
6. גורש לקח כדור של גול בטוח של בבייב במחצית הראשונה.
7. מישהו זוכר שרעננה היא בכלל כבשה שחורה ? החוויה המפוקפקת של אותה שבת אביכה בצהריים עם העקב של ממדו נראית כמו זכרון רחוק.
8. וואקמה. כמה כיף לראות את השחקן הזה. מימין, משמאל, ובחלק מהזמן חלוץ מרכזי. מישהו עדכן אותו שמותר לו למסור גם לדודזאדה ?
לא פסימי אבל פחות טוב :
* 30 הדקות האחרונות (בלי מליקסון, טוני ועם בוזגלו וברדה) נראו כמו כל המשחקים החשוכים מלפני כמה מחזורים. משחק לא שוטף, כמעט אפס הזדמנויות, פתאום הכל קשה, צלילות, בעיטות מהאוויר, שחקנים לא במיקום הטבעי שלהם (רק לי מוזר שצדק מצא את עצמו בכנף שמאל?)
* איך זה שיש לנו חלוץ סופה כמו בן סהר, אבל אף אחד לא נותן לו כדור בין שני בלמים (כמו של אוגו נגד בית"ר). נגד מכבי זה יעזור מאוד.
* פיצה כשרה לפסח זה חרא.
- simply-red
מבחינה הגנתית היה מצוין, השחקן "המעכב" הטוב בליגה, אפילו מבחינה התקפית נתן תפוקה יפה, אבל בכל הנוגע להנעת הכדור ולאיבודי כדור שטותיים, אם זה במסירות פשוטות לא מדויקות או אי שחרור כדור בזמן, עדיין טעון שיפור. בוא נגיד שהובאן מסוגל ליותר והוא הראה את זה כבר אבל ללא סםק היה בין הטובים על הדשא אתמול.Totti כתב:מעל כולם ובפער, אוביידו הובאן.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סוארס היה מצויין, אבל לא חף מאשמה בגול.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני חושב שב 30 הדקות האחרונות הייתה מטרה עיקרית אחת- שאף אחד לא יפצע ושאף אחד לא יורחק. ככה שמאוד מתקבל על הדעת אופן המשחק היחסית נרפה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yossi כתב:פתאום נתניה חוץ מקבל קונוטציות חיוביות.
לגמרי.
וזה לא דבר של מה בכך.
בקופסא, למעט ניצחון איזוטרי בגביע השוקו, סגרנו 20 שנה בלי ניצחון (92/93, מחזור 10 - 0-2, זועבי ואמזלג)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מסכים.Totti כתב:מעל כולם ובפער, אוביידו הובאן.
רק אני שמתי לב שכל פעם שהחוזה שלו בסכנה הוא מפציץ איזה משחק טוב?
זה מטריד כי היכולת קיימת והכל עניין של חשק ורצון. הוא צריך את ז'ורז'יניו ברקע
כדי להביא את עצמו למשחק?
התנודתיות ביכולת שלו לא מאפיינת שחקנים מנוסים וגם לא את הובאן עצמו.
ראדי והובאן היו מספר אחד על המגרש,מליקסון שם תקפטן על הזרוע ובאמת מגיע לו,זה שי !

- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
בסביבות הדקה ה-60, הגוש התחיל לשיר "במזרקות של רוביק". אחי היקר,המכונה shayke10 פלט "אוי לא,רק לא השיר המנחס הזה". הזכרתי לו שבשבוע שעבר נגד סכנין כבשנו גול בזמן השיר, ובעוד אני מדבר, בא וואקמה והפגיש את הראש החלק והיפה שלו עם הכדור בדרך לרשת. באר שבע ארררררבע, רעננה אחד!!
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
שהיינו בפיגור של שער במשחק בכפר סבא התחילו לשיר את המזרקות ובמהלך השיר עשינו מהפך בתוצאה!!!אוהד הצלחות כתב:בסביבות הדקה ה-60, הגוש התחיל לשיר "במזרקות של רוביק". אחי היקר,המכונה shayke10 פלט "אוי לא,רק לא השיר המנחס הזה". הזכרתי לו שבשבוע שעבר נגד סכנין כבשנו גול בזמן השיר, ובעוד אני מדבר, בא וואקמה והפגיש את הראש החלק והיפה שלו עם הכדור בדרך לרשת. באר שבע ארררררבע, רעננה אחד!!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
זאת כבר פעם שלישית שאנחנו מבקיעים במהלך השיר הזה. נאחס? הפוך גוטה, הפוך.