הפינה האופטימית למחזור ה34 ע"ש הפועל רעננה
Re: הפינה האופטימית למחזור ה34 ע"ש הפועל רעננה
טוני במשחק ענק!!!!!! מה שהוא עשה שם לאבישי כהן (נראה לי) זה פשוט לא יאומן, הוא צריך לבקש ממנו סליחה על התעללות. בנוסף ברדה! ברדה! ברדה! אם יש שחקן שמגיע לו להיות זה שיכבוש את הגול הזה זה הוא, תודה לך נסיך לב אדום על שהפכת DNA של מועדון ושל עיר שלמה.
אני לא יודע מה עושים? לא מצליח לתאר את התחושות כי אני לא חושב שיש לי אותם באוצר מילים
#עוד_2_נקודות
#באר_שבע_לא_תרד
אני לא יודע מה עושים? לא מצליח לתאר את התחושות כי אני לא חושב שיש לי אותם באוצר מילים
#עוד_2_נקודות
#באר_שבע_לא_תרד
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
וובה בראון נכנס בראבק כמו קצב עופות שחט כל מי שניסה לעבר דרכו
בעניין טוני - נתן לדעתי משחק ענק, עשה מה שרצה באגף השמאלי. עד כדי כך היה דומיננטי שרוב המשחק פשוט לא היה לנו אגף ימין (משחק די פושר של בן ביטון ומשיכה של מליקסון בעיקר שמאלה, תרמו לזה).yossi כתב:אם בכל זאת לדבר קצת מקצועי, אז בן שהר.
מרגיש שמשתפר ממשחק למשחק. בעיקר למה שנוגע בטיפול בכדור.
ההזדמנות בסיום המחצית הראשונה הייתה דוגמא טובה. עד לפני חודש לא היה עושה סללום כזה בחיים.
מאמין שעונה הבאה נראה ממנו את הפירות.
טוני לא במשחק גדול, ועדיין, בשבילו זה כ"כ קל.
בעניין שהר - כמעט הוציא אותי מהכלים במחצית הראשונה כשהעדיף לדהור לבד במקום להשאיר את טוני לבד עד הרשת.
מתפלל כל יום שטוני ואוגו יישארו פה עונה הבאה, או לפחות אחד מהם.
טוני היה לא מספיק מדויק, ואדיש מדי ברגעים מסוימים.delta7 כתב: בעניין טוני - נתן לדעתי משחק ענק, עשה מה שרצה באגף השמאלי. עד כדי כך היה דומיננטי שרוב המשחק פשוט לא היה לנו אגף ימין (משחק די פושר של בן ביטון ומשיכה של מליקסון בעיקר שמאלה, תרמו לזה).
בעניין שהר - כמעט הוציא אותי מהכלים במחצית הראשונה כשהעדיף לדהור לבד במקום להשאיר את טוני לבד עד הרשת.
זה שגם ביום בינוני שלו אי אפשר לעצור אותו כשהוא הולך לקו זה פלוס ענק.
אני באמת לא מבין למה הוא/בכר נוטים למשוך למרכז.
תבודד אותו גם מול 2 שחקנים בצד והוא יעשה קסמים.
- ForeverRed
נקודה חשובה מאוד.zivmay כתב:מתפלל כל יום שטוני ואוגו יישארו פה עונה הבאה, או לפחות אחד מהם.
האמת שגם המהלך שלו שהוביל לשער השני לא טוב בכלל. יכל שתי שניות לפני ההגבהה המיותרת ההיא להוציא פס אלכסוני לברדה שהיה מיישר וזהוyossi כתב: טוני היה לא מספיק מדויק, ואדיש מדי ברגעים מסוימים.
זה שגם ביום בינוני שלו אי אפשר לעצור אותו כשהוא הולך לקו זה פלוס ענק.
אני באמת לא מבין למה הוא/בכר נוטים למשוך למרכז.
תבודד אותו גם מול 2 שחקנים בצד והוא יעשה קסמים.
- OMERREMO33
נזכרתי-
ראיתי את התקציר, סוף סוף שפיגלר משדר שער(ים) שלנו עם התלהבות/צרחות שלא נשמעו מאז "הבוא נראה, בוא נראה את ברדה" ב 3-2 על מכבי
ראיתי את התקציר, סוף סוף שפיגלר משדר שער(ים) שלנו עם התלהבות/צרחות שלא נשמעו מאז "הבוא נראה, בוא נראה את ברדה" ב 3-2 על מכבי
חסר לו שלא היה צורח.OMERREMO33 כתב:נזכרתי-
שער כמעט אליפות.
טוני עם נתוני משחק מפחידים
14 דריבלים מוצלחים מתוך 16 נסיונות.
פשוט חובה להתאבד עליו ועל אוגו לשנה הבאה
14 דריבלים מוצלחים מתוך 16 נסיונות.
פשוט חובה להתאבד עליו ועל אוגו לשנה הבאה
מי האידיוט שאמר שטוני לא שחקן????
חחחחחח סתם לי את הפה עד 2046
חחחחחח סתם לי את הפה עד 2046
מה ששמעו מהקהל בטלוויזיה זה לא עשירית מהטירוף שהיה ביציעים... וואו אני בחיים לא אשכח את המשחק הזהOMERREMO33 כתב:נזכרתי-
- OMERREMO33
לא הבנתי....הייתי כמובן במשחקdor69 כתב: מה ששמעו מהקהל בטלוויזיה זה לא עשירית מהטירוף שהיה ביציעים... וואו אני בחיים לא אשכח את המשחק הזה
היה בהחלט מטורף ביציעים. אני מדבר על השדר
כן אני סתם ציינתי עובדה, רציתי לשמוע צרחה מחרישת אוזניים בשידור החוזר והמיקרופונים כמובן היו מונמכיםOMERREMO33 כתב: לא הבנתי....הייתי כמובן במשחק
היה בהחלט מטורף ביציעים. אני מדבר על השדר
והכי מעצבן- ציפיתי לראות בטלוויזיה את ההתפוצצות האדירה שלנו בדרומי או של הקהל שהיה במזרחי/מערבי וצילמו לי למזכרת את... הטריבונה הקטנה של האוהדים שלנו בצפוני
יש תמורה בעד האגרה
משום מה באצטדיון הזה שומעים את הקהל הרבה פחות טוב בטלוויזיה מבאצטדיונים אחרים. מוזר מאוד.dor69 כתב: מה ששמעו מהקהל בטלוויזיה זה לא עשירית מהטירוף שהיה ביציעים... וואו אני בחיים לא אשכח את המשחק הזה