חח נסחפת עם כנען (אבל אכן ישן) אחד ההפסדים אפילו היה לנו..אדום בלב בנשמהההה כתב:אז אני שואל לגבי 2 מחזורים לסוף. ולא כשהם שיחקו נגד מכבי כנעןמשהו עכשווי
זה לא נגמר!
- OMERREMO33
Re: זה לא נגמר!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום בלב בנשמהההה כתב: אתה טועה, לא היה להם 5 הפרש.
אני בספק אם מתישהוא בהיסטוריהה של הליגה שלנו קבוצה איבדה 5 הפרש כשנשארו 6 בקופה. אולי הנוסטלגים שבינינו יוכלו לתת תשובה סופית.
אפילו בעולם מקרים כאלה חריגים, אבל שם בטוח היו..
"נס ג'קי דקל" בעונת 84/85.
היינו מתחת לקו האדום, בפיגור 5 נק' מבית"ר ת"א ועם יחס שערים גרוע. משמע - רק 2 נצחונות שלנו ובמקביל 2 הפסדים של בית"ר ת"א ישאירו אותנו בליגה. וזה קרה
הפועל י-ם בעונת 86/87.
2 מחזורים לסיום, היתה בפור 3 נק' על צפרירים חולון במאבק על העלייה ללאומית (דאז הליגה הראשונה), ואירחה אותה למשחק על כל הקופה. הובילה 0-1 וספגה שוויון בזמן פציעות. במחזור האחרון נוצחה 1-0 בשעריים והפסידה העלייה בהפרש שערים.
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 10 מאי 2016, 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
maor20094 כתב:שמחנו נהנו צחקנו, עכשיו לסיים את זה בסמי בלופר וזיהו.
לתפוס שתי ציפורים במכה אחת.
16 הפסדים (14 בליגה+2 בגביע המדינה), 3 תיקו, בלי ניצחון אחד לרפואה ועם יחס שערים מחפיר 50-18. זהו מאזן האימה שלנו שלנו בחוץ מול מכבי חיפה חיפה מאז הניצחון האחרון שם בעונת הגביע (מחזור 22, 0-1 לירון בסיס).
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
באמת לא מבין את החגיגות המוקדמות.
הפסד בסמי עופר זה תרחיש סביר, גם בגלל ההיסטוריה וגם בגלל הזחיחות שלנו.
ואז מגיעים מול סכנין וחייבים ניצחון, לא רוצה להיות שם כי אנחנו מכירים את הפאניקה.
אם סכנין תצטרך את המקום הרביעי החיים יהיו הרבה יותר קשים מבית"ר.
לא פשוט להנחית את השחקנים אחרי אתמול, אבל לפניהם האוהדים צריכים לנחות.
כולם רוצים לבוא לסמי עופר ומכינים את הצידניות כמו ב-2003, לשפויים שבינינו הסוף ידוע מראש.
ואז מגיעים מול סכנין וחייבים ניצחון, לא רוצה להיות שם כי אנחנו מכירים את הפאניקה.
כולם רוצים לבוא לסמי עופר ומכינים את הצידניות כמו ב-2003, לשפויים שבינינו הסוף ידוע מראש.
- The red one
החגיגות המוקדמות, אצלי לפחות, נובעות יותר מהעובדה שאני לא רואה סיכוי שמכבי תל אביב לוקחת 6 מ6, כך שגם אם יקרה התסריט שציינת, אנחנו עדיין יכולים להיות אלופים.אריק כתב:באמת לא מבין את החגיגות המוקדמות.
הא ועוד סיבה אחת קריטית היא שהשנה יש קבוצה של ווינרים בראשות המאמן. הם לא יתנו לזה לחמוק.
- ForeverRed
אם אנחנו מפסידים לחיפה הסיפור של סכנין גמור.אריק כתב:באמת לא מבין את החגיגות המוקדמות.
אבל כן, מוקדם לחגוג.
החגיגות האלה זה פרץ של התרגשות, השחקנים חייבים לנחות ומהר.אריק כתב:באמת לא מבין את החגיגות המוקדמות.
התחלתם ממש להלחיץ אותי פה....
תנו לשמוח קצת בחייאת
אם אתמול זה לא הזמן לשמוח ולהשתגע אז מתי?
אף אחד לא חגג אליפות בבימות
אם אתמול זה לא הזמן לשמוח ולהשתגע אז מתי?
אף אחד לא חגג אליפות בבימות
אריק, אני פסימי מטבעי בכל הקשור לקבוצה, אבל..אריק כתב:באמת לא מבין את החגיגות המוקדמות.
אם חיפה נניח מדהימה אותך בסמי ומנצחת, משמע לסכנין אין סיכוי לסיים מקום 4 ואז יבואו מולנו בטרנר בלי שום סיבה לשחק ואחרי מאורעות מכבי, תבין את הלך הרוח.
בנוסף, עם כל החגיגות אתמול, השחקנים מבינים מצוין ויבואו סופר רעבים לנצח בסמי עופר.
ואם זה לא מספיק לך, מכבי ת"א עם 4 משחקים, שער 1 ו4 נקודות מ12 אפשריות, מה גורם לך לחשוב שפתאום יביאו 6/6?
אני יודע שזה יומרני ובואו נחכה עוד 4 ימים, אבל..
זה שלנו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
גם הסיפור של בית"ר היה גמור וראית כמה פאניקה היתה אצלנו.ForeverRed כתב: אם אנחנו מפסידים לחיפה הסיפור של סכנין גמור.
אבל כן, מוקדם לחגוג.
מעבר לזה, אם סכנין מנצחת את רעננה ואותנו היא עוברת את חיפה, בהנחה
שחיפה מחזור אחרון מפסידה למכבי.
יכול להיות שכל הטראומה שחווינו לאורך השנים עוצרת אותי מלשמוח ואני סתם בפרנויות.
- The red one
סכנין תפתח לנו רגליים כמו במשחק השרוכיםם
איך אפשר להגיד כזה דבר?אדום בלב בנשמהההה כתב:סכנין תפתח לנו רגליים כמו במשחק השרוכיםם
זה אפילו מגעיל אותי לחשוב שניקח אליפות רק בגלל שמישהי " פתחה לנו רגליים "

ברור שעוד לא נגמר. להיות מפוקסים עד הסוף!!
בע"ה מוצ"ש הקרוב נחזור מחיפה שמחים ומאושרים.
בע"ה מוצ"ש הקרוב נחזור מחיפה שמחים ומאושרים.
בתחתית בליגה בלי פלייאוף תרחיש של שני הפסדים הוא די סביר... בצמרת? במאבק אליפות? קשה לי להאמין שיקרהאורי אדום בנשמה כתב:
"נס ג'קי דקל" בעונת 84/85.
היינו מתחת לקו האדום, בפיגור 5 נק' מבית"ר ת"א ועם יחס שערים גרוע. משמע - רק 2 נצחונות שלנו ובמקביל 2 הפסדים של בית"ר ת"א ישאירו אותנו בליגה. וזה קרה
הפועל י-ם בעונת 86/87.
2 מחזורים לסיום, היתה בפור 3 נק' על צפרירים חולון במאבק על העלייה ללאומית (דאז הליגה הראשונה), ואירחה אותה למשחק על כל הקופה. הובילה 0-1 וספגה שוויון בזמן פציעות. במחזור האחרון נוצחה 1-0 בשעריים והפסידה העלייה בהפרש שערים.