yossi כתב:שכר דירה ממש לידי בקוטג'ים החדשים הצמודים לקרייה החרדית.
מול החניון של מכללת קיי.
משיחות קצרות שיצא לי איתו, מדובר בגבר על.
באמת ששיר אחד מהאנשים הכי טובים בכדורגל הישראלי. פשוט אדם זהב, לא בקטע של הגזמה. תמיד מחייך וצוחק לכולם, ועושה צחוקים ושטויות בכל סיטואציה ובעיקר מול מצלמות. מצד שני, מוסר עבודה שלא רגילים לראות אצל הרבה שחקנים ישראלים.
אם נשאר אצלנו הוא חייב להיות הקפטן הבא ללא כל שאלה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
באמת ששיר אחד מהאנשים הכי טובים בכדורגל הישראלי. פשוט אדם זהב, לא בקטע של הגזמה. תמיד מחייך וצוחק לכולם, ועושה צחוקים ושטויות בכל סיטואציה ובעיקר מול מצלמות. מצד שני, מוסר עבודה שלא רגילים לראות אצל הרבה שחקנים ישראלים.
מזכיר לי את איך שרז זהבי תיאר את ברדה אחרי שלקחנו אליפות ,"אלוהים ברא בן אדם מושלם מבחינת אופי, לראות את ההשפעה שלו על ב"ש ואת כל מה שקורה שם וזה בגללו, אני לא מוצא שום פגם באישיות שלו ,פשוט מושלם".
היה קטע גדול לשמוע את איך שהוא תיאר אותו.
העניין עם סוכנים תמיד מלכודת דבש, מצד אחד אתה רוצה וצריך אותם כדי שיביאו לך שחקנים טובים,מצד שני באופציה הראשונה שלהם הם ישדכו אותם לקבוצה בחו"ל (משתי סיבות, אחת-אם מאמין להם, הם רואים את טובת השחקן ורוצים לשדרג אותו, וסיבה שניה, שם העסקאות גדולות יותר ומכאן גזירת קופון גדולה יותר) בכל מקרה יותר מדאיג (אפילו מלקיחת שיר), זה שבכר חתום אצלו... לדעתי מתישהו שניהם ילכו ביחד.