12,800yakar כתב: כמה אנשים היו?
אם היו 20 אלף מקומות לא היו יותר מנויים ויותר אנשים היום?
ה״אוהדים״
Re: ה״אוהדים״
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גדי כתב:
12,800
לא יתכן.
הדרומי, מזרחי ומערבי היו ב-99% תפוסה שזה כבר 13,000, ובצפוני היו לפחות 1,000.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
מסכים איתך אורי, גם לי לא נשמע הגיוני, אבל זה המספר שהועבר בצורה רשמית על ידי ההנהלה.אורי אדום בנשמה כתב:
לא יתכן.
ליתר דיוק - 12,541. אולי המונים הפסיקו לעבוד אחרי תחילת המשחק..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- yanivnew91
לא חושב אחיאורי אדום בנשמה כתב:
לא יתכן.
היו המון כיסאות ריקים במערבי בעיקר בפינה הדרומית
עם שריקת הסיום אוהדים צועקים: "מוכר כרטיס למשחק נגד סלטיק ב-400"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red and white
- Title: Almog
אל תדאג, לא דברים קשים... משהו בסגנון הדברים האלהשיש כתב: אנשים עזבו לפני הסוף של משחק כדורגל אוי לבושה....
ולאחל להם רע בגלל זה?
מה נסגר?
https://m.facebook.com/HanochDaum/photo ... &source=48" onclick="window.open(this.href);return false;
יש דף פייסבוק שנקרא "פורום אוהדים ultra south" או משהו דומה. יותר מטריד אותי מאוהדים שיוצאים לפני סוף המשחק זה כמות הטמטום שנשפכת שם בקשר לכן דגלי ישראל או לא דגלי ישראל. מוזמנים לקרוא
- The red one
יש בשביל זה אשכול מיוחד באופסייד "עלילות אוהדי ב"ש בפייסבוק"matanred כתב:יש דף פייסבוק שנקרא "פורום אוהדים ultra south" או משהו דומה. יותר מטריד אותי מאוהדים שיוצאים לפני סוף המשחק זה כמות הטמטום שנשפכת שם בקשר לכן דגלי ישראל או לא דגלי ישראל. מוזמנים לקרוא
אין ספק שהיה שם אחד ששבר שיאים.
אני שמעתי 500Totti כתב:עם שריקת הסיום אוהדים צועקים: "מוכר כרטיס למשחק נגד סלטיק ב-400"
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. ברוכים הבאים למציאות שבה למשחקים של הפועל באר שבע מגיעים לא רק אוהדים שרופים אלא גם אוהדים מסוג אחר שמגיעים בגלל ההצלחה, בגלל היכולת המקצועית, בגלל הבאז סביב הקבוצה וכיוצא בזה.
ברגע שמעגל האוהדים גדל ויוצא החוצה מהאוהדים השרופים לאוהדים שלמעלה, ככה גם ההתייחסות למשחקים היא שונה. לא ביראת קודש, לא בפחד לפספס דקה של משחק, אלא ברצון להגיע למשחק ולהנות ממנו, אבל לא בכל מחיר ולפעמים גם בצורה פחות אדוקה.
ככה זה קבוצות מצליחות, כיף גדול להגיע לזמנים האלה ולהצלחות האלה גם אם יש מחיר מסוים שמשלמים על זה.
2. לי הרבה יותר מפריע שבסקוטלנד האוהדים שלנו התפצלו לשני יציעים.
במילא אנחנו סך הכל 150 - 200 אוהדים באיצטדיון של 60,000, מה ההיגיון בלהוסיף 5 פאונד בשביל לשבת עם אוהדי סלטיק ביציע אחד ליד היציע שלנו ולפצל את הכוח הקטן שיש לנו גם ככה לשני יציעים?
ברגע שמעגל האוהדים גדל ויוצא החוצה מהאוהדים השרופים לאוהדים שלמעלה, ככה גם ההתייחסות למשחקים היא שונה. לא ביראת קודש, לא בפחד לפספס דקה של משחק, אלא ברצון להגיע למשחק ולהנות ממנו, אבל לא בכל מחיר ולפעמים גם בצורה פחות אדוקה.
ככה זה קבוצות מצליחות, כיף גדול להגיע לזמנים האלה ולהצלחות האלה גם אם יש מחיר מסוים שמשלמים על זה.
במילא אנחנו סך הכל 150 - 200 אוהדים באיצטדיון של 60,000, מה ההיגיון בלהוסיף 5 פאונד בשביל לשבת עם אוהדי סלטיק ביציע אחד ליד היציע שלנו ולפצל את הכוח הקטן שיש לנו גם ככה לשני יציעים?
הנצחונות מגדילים את המרמור.אביאל כתב:למה כל הזמן בצד השיפוטי?
אין לכם מושג מה אותם אנשים עשו/צריכים לעשות כדי להגיע למשחק.
אולי השאירו את האישה עם הילדים והיא צריכה עזרה?
אולי צריכים להגיע למקום כלשהו ואם ייצאו 3 דקות לפני השריקה יגיעו בזמן לעומת בתום המשחק ויגררו בפקקי האדם והרכבים?
אני למשל חסמתי 2 רכבים ותכננתי יציאה מוקדמת..בסוף הפנדל טרף את העסק ונשארתי. זה לא קורה אף פעם אבל הנה מקרה שרציתי לצאת לפני הזמן..
רוצה לומר - תתעסקו בקבוצה ובעצמכם. בטח בניצחונות ותהנו. מספיק לחפש.
אולי אם היינו מפסידים ואפילו תיקו הייתי מצליח להבין את המרמור.
אתמול הרגשתי כאילו הפסדנו.
לגבי הסעיף השני:Sir Alex Ferguson כתב:1. ברוכים הבאים למציאות שבה למשחקים של הפועל באר שבע מגיעים לא רק אוהדים שרופים אלא גם אוהדים מסוג אחר שמגיעים בגלל ההצלחה, בגלל היכולת המקצועית, בגלל הבאז סביב הקבוצה וכיוצא בזה.
1) כשקנית כרטיס ידעת היכן יהיו הרוב? באדום או בורוד?
2) גם מי שקנה לורוד יכול היה להיכנס לאדום (היכן שמוקמו רוב אוהדינו). גילינו זאת במקרה וכך למרות ששילמנו 5 פאונד יותר ישבנו באדום.
3) בתכלס זה לא היה ממש משנה. היינו בכל מקרה טיפה בים גועש ורועש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ברור שידעתי.
היה יציע שהוגדר כיציע האוהדים שלנו ויציע ״משודרג״ עם אוהדי סלטיק בשדרוג של כסף.
אפילו כתבתי בקבוצה שגדי פתח בווטסאפ של אלה שטסו לסקוטלנד שלא יקנו בטעות ליציע השני כדי שנהיה גוש.
ואם היה מעבר בין היציעים זה אפילו יותר חמור, בואו תצטרפו אלינו, בכמות שלנו כל אוהד וקול חשוב. עובדה שגם אתה החלטת לעבור כשהבנצ איפה היציע המרכזי שלנו...
אפילו כתבתי בקבוצה שגדי פתח בווטסאפ של אלה שטסו לסקוטלנד שלא יקנו בטעות ליציע השני כדי שנהיה גוש.
ואם היה מעבר בין היציעים זה אפילו יותר חמור, בואו תצטרפו אלינו, בכמות שלנו כל אוהד וקול חשוב. עובדה שגם אתה החלטת לעבור כשהבנצ איפה היציע המרכזי שלנו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אחרי לחץ מאסיביSir Alex Ferguson כתב:ברור שידעתי.