בוני והשופט
Re: בוני והשופט
תורג׳מן עשה פנדל 100%
הגיב לאט, השחקן שלו עבר אותו אז הוא כאילו נתקל בו, ת׳כלס נשכב עליו מאחורה והוריד אותו
על מליקסון לא היה פנדל
היינו צריכים לתת 2-3 מחצית ראשונה ולגמור את זה, במקום זה אנחנו עכשיו בוכים על השופט
הגיב לאט, השחקן שלו עבר אותו אז הוא כאילו נתקל בו, ת׳כלס נשכב עליו מאחורה והוריד אותו
על מליקסון לא היה פנדל
היינו צריכים לתת 2-3 מחצית ראשונה ולגמור את זה, במקום זה אנחנו עכשיו בוכים על השופט
על תורג'מן לא היה פנדלns75 כתב:תורג׳מן עשה פנדל 100%
על מליקסון לא היה פנדל
אם מליקסון היה יודע ליפול זה היה פנדל
גם ככה היינו מחמיצים את הפנדל עם אחוזי הפגיעה גרועים שיש לנושיש כתב: על תורג'מן לא היה פנדל
אם מליקסון היה יודע ליפול זה היה פנדל
פנדל של מאה אחוז של תורגמן, די לתירוצים
לא מסכים. מה שכן אני בטוח ש95 אחוז מכל האנשים/ שופטים היו שורקים את זה כי זה היה נראה טוב, אבל קגלמאכר יזם את המגע בפרעות ונכנס בתורג'מן וקרה מה שקרה. בכל אופן תורג'מן היה חייב לסגור את קו המסירה הזה שהיה פתוח פעם אחרי פעם.גיא חניה כתב:פנדל של מאה אחוז של תורגמן, די לתירוצים
לא היה פנדל. אבל זה תלוי זווית הראיה. בצילום הראשון מצד שמאל (די קרוב לזווית השופט) זה נראה 100% פנדל. בצילומי תקריב ברור שלא פנדל.
טעות סבירה של השופט.
על מליקסון בוצע 100% פנדל והזרגיגון שהיה קרוב ובזווית טובה הפעם לא נתן.
טעות לא סבירה של השופט.
טעות סבירה של השופט.
על מליקסון בוצע 100% פנדל והזרגיגון שהיה קרוב ובזווית טובה הפעם לא נתן.
טעות לא סבירה של השופט.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תורג'מן עזר לשופט לשרוק לפנדל, וגם אני הייתי שורק למרות שמדובר היה בהתנגשות בין שני שחקנים עדין תורג'מן גרם לשחקן התוקף לא להגיע לכדור והפיל אותו, מה ההבדל בין זה לבין המקרה של מליקסון? היו גם שתי נפילות של אוגו ברחבה, קשה לי להגיד בוודאות כי זה היה בשער הרחוק ממני, אבל לפחות במקרה אחד אני לפחות ראיתי שמפילים אותו למטה ומונעים ממנו לעלות לכדור.
אני מצפה לשופט לאחידות וזה לצערי לא היה אתמול.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
על מליקסון זה היה גבולי.Sir Alex Ferguson כתב:תורג'מן עזר לשופט לשרוק לפנדל, וגם אני הייתי שורק למרות שמדובר היה בהתנגשות בין שני שחקנים עדין תורג'מן גרם לשחקן התוקף לא להגיע לכדור והפיל אותו, מה ההבדל בין זה לבין המקרה של מליקסון? היו גם שתי נפילות של אוגו ברחבה, קשה לי להגיד בוודאות כי זה היה בשער הרחוק ממני, אבל לפחות במקרה אחד אני לפחות ראיתי שמפילים אותו למטה ומונעים ממנו לעלות לכדור.
על אוגו היה לפחות פנדל אחד.
- The red one
לפי מיטב זכרוני לא ראו שום הילוך חוזר על שום דבר שעשו על אוגו אז מאיפה אתה יודע שהיה פנדל.
+1ns75 כתב:תורג׳מן עשה פנדל 100%
על מליקסון לא היה פנדל
- ForeverRed
היו שני מקרים, על אחד מהם היה הילוך חוזר וראו בבירור שדקל קינן הוריד אותו לרצפה בזמן ההגבהה.The red one כתב:לפי מיטב זכרוני לא ראו שום הילוך חוזר על שום דבר שעשו על אוגו אז מאיפה אתה יודע שהיה פנדל.
לי פחות הפריע העניין של הפנדלים. יותר השיפוט השוטף לאורך המשחק. קבלת החלטות רעה מאוד של השופט ובכלל, תמיד נותנים ליריבות שלנו לגיטימיות לפרק לשחקנים שלנו את הצורה.
חייבים לשים לזה סוף.
נושא מביך.
אלו לא המקרים של היד של בדש השם יקום דמו והמספרת של זהבי לפנים של ביטון.
גם לנו מוותרים המון - אוגו בנס לא מקבל כרטיסים לפעמים, פשוט נוח לנו להתעלם.
אלו לא המקרים של היד של בדש השם יקום דמו והמספרת של זהבי לפנים של ביטון.
גם לנו מוותרים המון - אוגו בנס לא מקבל כרטיסים לפעמים, פשוט נוח לנו להתעלם.
היה הילוך חוזר אחד ורואים שזה פנדל, גם צחקו על זה בשידור.The red one כתב:לפי מיטב זכרוני לא ראו שום הילוך חוזר על שום דבר שעשו על אוגו אז מאיפה אתה יודע שהיה פנדל.
אמרו שאוגו נפל בכח המשיכה של קינן
ה״אובייקטיביות״ מסנוורת כל כך שאפילו פנדל ברור על הקבוצה שהם אוהדים הם מעבירים כלא כלום.שיש כתב: היה הילוך חוזר אחד ורואים שזה פנדל, גם צחקו על זה בשידור.
אמרו שאוגו נפל בכח המשיכה של קינן
לפנדל הזה אני בכלל לא מתייחס. אין לשופטים בארץ מספיק ביצים לשרוק על עבירות כאלה.