רועי גורדנה שופך את הלב
Re: רועי גורדנה שופך את הלב
+ מלא.avivgolan כתב:הוכחה ניצחת למה לא רוצים אותו.
מקצוען אמיתי, פותח ת'פה בתקשורת.
על מה מרחמים עליו? יכל ללכת למקום אחר ולוותר קצת על כסף,
אבל זאת הבעיה בכל הפרימדונות האלה, מוכנים לוותר על הקריירה ועל שנתיים מהקריירה שלהם בשביל כסף ואח"כ מתלוננים שהם פורשים בגיל 30.
תודה וביי.
ולכל אלה שאומרים שהוא מספרים, גם דובב הביא.
כל אלה היו שחקנים שעברו איתנו בדרך להצלחה וטוב שהם לא איתנו, אנחנו שואפים לתארים לא לנהל בית תמחוי.
היה שלום רועי.
כמו שאמרתי בעבר, הדבר היחידי שמספיק טוב היום ברועי גורדנה זה השיר שלו.
באופציה בין לוותר על כסף ללוותר על הקריירה הוא בחר לוותר על הקריירה, אז ככה זה נראה.
אגב, אהבתי שאמר שהיה מצטיין על המגרש במשחק ששיחקנו הרכב שלישי... אתה רוצה שנעדיף אותך על פני צעירים שגדלו במועדון? צעירים שלא גדלו במועדון? שחקנים עם עתיד?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
כואב, זה נכון. אבל זאת לא הדרך לשפר את המצב שלו.
לדעתי, עשה טעות.
כמו ששפך את הלב מול כל המדינה ברשת חברתית, יכל לשפוך את הלב בחדר ב 4 עיניים עם בכר או אלונה.
לדעתי, עשה טעות.
כמו ששפך את הלב מול כל המדינה ברשת חברתית, יכל לשפוך את הלב בחדר ב 4 עיניים עם בכר או אלונה.
- red and white
- Title: Almog
הוא ביקש פגישה אבל לא התייחסו אליו.שמעון א כתב:כואב, זה נכון. אבל זאת לא הדרך לשפר את המצב שלו.
לדעתי, עשה טעות.
ציני
יש שחקנים שעדיין לא עשו את המעבר הזה בראש בין אלישע לברק.
מה שהספיק להוא לא מספיק לבכר וצריך גם לדעת לקבל את זה ולא לאחוז בקרנות המזבח.
הפועל ב"ש היום היא קבוצה או יותר נכון מועדון מקצועני ויש כאילו שעדיין לא מוכנים לקבל את זה.
זה המחיר של להיות קבוצה עם סגל רחב,המון כשרונות לצד המון ממורמרים.
אין מה לעשות אי אפשר לרצות את כולם ועם תוצאות אי אפשר להתווכח.
באמת שחבל לי על גורדנה,אבל זה היה שקוף לאור העובדה שהרק הוא מאמן מאוד תובעני לשחקן שבוא נגיד בעדינות קצת חפפן.
הפועל ב"ש היום היא קבוצה או יותר נכון מועדון מקצועני ויש כאילו שעדיין לא מוכנים לקבל את זה.
באמת שחבל לי על גורדנה,אבל זה היה שקוף לאור העובדה שהרק הוא מאמן מאוד תובעני לשחקן שבוא נגיד בעדינות קצת חפפן.
חחחחחחח מצחיק שאתה אומר את זה, כשזה בוזי זה עובר לך בשתיקה.אדום זקן כתב:יש שחקנים שעדיין לא עשו את המעבר הזה בראש בין אלישע לברק.
בכל אופן אוהב את גורדנה וכואב לי עליו כי הוא באמת בנאדם מיוחד, לא מתאים מקצועית לקבוצה חד משמעית.
היה צריך לפעול אחרת בקיץ ולוותר על כסף אם באמת היה חשוב לו לשחק.
זה היה מכוון לשניהם.RedHell כתב: חחחחחחח מצחיק שאתה אומר את זה, כשזה בוזי זה עובר לך בשתיקה.
בכל אופן אוהב את גורדנה וכואב לי עליו כי הוא באמת בנאדם מיוחד, לא מתאים מקצועית לקבוצה חד משמעית.
היה צריך לפעול אחרת בקיץ ולוותר על כסף אם באמת היה חשוב לו לשחק.
וביננו ככה בלי שאף אחד שומע.
אתה באמת משווה בינהם?
צא מהסרט אח שלי,לא מתאים לך.
הם מכבדים את החוזה בניגוד למועדונים אחרים והשחקן צריך לכבד בחזרה.The red one כתב:המועדון לא עושה טובה שהם נותנים לו שכר ולהתאמן..
- The red one
שוב, זה לא שזה מתוך רצון טוב. הם מחוייבים לכבד את החוזה. אם הם היו פועלים כמו מועדונים אחרים, היו חוטפים תביעות כמו מועדונים אחרים.שיש כתב: הם מכבדים את החוזה בניגוד למועדונים אחרים והשחקן צריך לכבד בחזרה.
אני רק שאלה...
כמה משחקים היו מאז הופעת המחץ נגד חיפה בטוטו, בה כבש שלושער ובישל שניים נוספים, שגרמו לגורדנה למהר לצאת בהצהרות?
בני יהודה וסאות'המפטון.
סף שבירה נמוך, איפה הצנחן המהולל שיעביר כאן שיעורי מורשת מהקרבות בעמק הבכא וילמד את השמנמן הסורר קצת איתנות מהי
כמה משחקים היו מאז הופעת המחץ נגד חיפה בטוטו, בה כבש שלושער ובישל שניים נוספים, שגרמו לגורדנה למהר לצאת בהצהרות?
בני יהודה וסאות'המפטון.
סף שבירה נמוך, איפה הצנחן המהולל שיעביר כאן שיעורי מורשת מהקרבות בעמק הבכא וילמד את השמנמן הסורר קצת איתנות מהי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כאן אין צנחנים אחי.Totti כתב:אני רק שאלה...
בני יהודה וסאות'המפטון.
רק גולני ועדיף 51
- The red one
Totti כתב:אני רק שאלה...
בני יהודה וסאות'המפטון.

לא משווה מקצועית בכלל, בוזי עולה ויעלה עליו בכל פרמטר.אדום זקן כתב: זה היה מכוון לשניהם.
וביננו ככה בלי שאף אחד שומע.
אתה באמת משווה בינהם?
צא מהסרט אח שלי,לא מתאים לך.
מבחינת ההתנהלות, אם בוזי היה עובר 1% ממה שקורה עם גורדנה האדמה הייתה רועדת והשמיים נקרעים.
לא משנה כמה התרומה שלו תיהיה גדולה לא אוכל לתת כבוד לשחקן שפעם אחריי פעם יורק על המועדון שלי, אין מה לעשות לא אוכל להפריד את ההתנהגות של בוזי ומשפחתו מהתרומה המקצועית שלו לעולם.
זו עסקת חבילה ואני מוכן לוותר על התרומה המקצועית הזו כי המסביב מזיק הרבה יותר.
גיל שגיב?אדום זקן כתב: כאן אין צנחנים אחי.
מקצוע אכזרי. צריך להבין את השחקנים שמנסים למכסם הכנסות במספר שנים מועט שבו הם עדיין שווים.
כמובן שהוא טעה כשלא היה מוכן לוותר על הכנסות בטווח הקצר ולהשאר על הגלגל.
כמובן שהוא טעה כשלא היה מוכן לוותר על הכנסות בטווח הקצר ולהשאר על הגלגל.