הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
טסו שחקני סגל שאפשר היה לרשום... ברור שלרובם לא היה סיכוי לשחק או אפילו להרשם למשחק.
קראתי אז שגורדנה רצה לשלם מכיסו וסורב.
בונים את אוחנה בצורה הדרגתית וטובה, רואים שהוא נהנה כאן.
קראתי אז שגורדנה רצה לשלם מכיסו וסורב.
בונים את אוחנה בצורה הדרגתית וטובה, רואים שהוא נהנה כאן.
שני חלוצים זאת שיטה ככ לא רלוונטית שאף אחת לא משחקת איתה היום ואני מקווה ומאמין שבכר אפילו לא חושב עליה.adomi כתב:הפועל חיפה לדעתי היא הקבוצה הכי עקשנית בליגה
לא מדובר בקבוצה הכי טובה בליגה אבל מה? ממושמעת ,לא מוותרת, ויודעת לצופף היטב
אני חושב שהגיע הזמן שנלמד לשחק בשיטה של 2 חלוצים. צריך שהפיזיות של שלוסיו תבוא לידי ביטוי במשחק הזה ומנגד משחק אגפים שיז** את החלוצים בכדורים טובים
גורש
ביטון צדק ויטור קורהוט
ראדי אוגו
בוזגלו לוסיו וואקמה שהר
אוחנה צריך לבוא במחצית אחרי שנתיש אותם פיזית . כשהוא נכנס רענן כגורם הפתעה והיריב קצת מותש הוא הופך לקילר!
וואלהavivgolan כתב:
שני חלוצים זאת שיטה ככ לא רלוונטית שאף אחת לא משחקת איתה היום ואני מקווה ומאמין שבכר אפילו לא חושב עליה.
גדיר לוסיו וואקמה זה 3 בלמים נכון?!
כולה שבוע עבר כבר שכחת. ואל תבלבל שהמשחק כבר גמור בלה בלה
כמות המצבים שהגענו בחצי שעה ..
אגב גם שוטה לא חושב כמוך וגם מולנסטיין לא.
ואני לא צריך לפשפש הרבה למצוא עוד
שני חלוצים לא מקדם אותך לכלום (סתם לזרוק שחקנים למעלה לא אומר שתגיע ליותר מצבים), אלא אם למרות שני החלוצים אתה מצליח לייצר מאחוריהם שלישיה של שחקנים שיכולים לספק להם כדורים טובים. הווה אומר לשחק עם חמישה שחקנים התקפיים באופן טבעי... (למשל, אוחנה, בוזגלו, טוני, לוסיו ושהר) מכמיד אותך במצב שהאמצע די חשוף.
אחרי שאמרתי את זה... שני חלוצים שמשלימים אחד את השני במשחק מהסוג הזה יכול להיות רעיון טוב, למרות שלכאורה נראה כאילו לוסיו ושהר באמת משלימים אחד את השני, שניהם מאוד אוהבים את התפקיד של ה9... אז אף אחד מהם לא יפנה מקום לאחר והם קצת ידרכו אחד לשני על הבהונות.
אם כבר שני חלוצים אז לוסיו וגדיר.
עדיין ההרכב הראשון שהעלו פה יותר מוצא חן בעיניי וגם יותר זהיר (כמובן בלי ראדי ועם הובאן / שבתאי)
אחרי שאמרתי את זה... שני חלוצים שמשלימים אחד את השני במשחק מהסוג הזה יכול להיות רעיון טוב, למרות שלכאורה נראה כאילו לוסיו ושהר באמת משלימים אחד את השני, שניהם מאוד אוהבים את התפקיד של ה9... אז אף אחד מהם לא יפנה מקום לאחר והם קצת ידרכו אחד לשני על הבהונות.
אם כבר שני חלוצים אז לוסיו וגדיר.
עדיין ההרכב הראשון שהעלו פה יותר מוצא חן בעיניי וגם יותר זהיר (כמובן בלי ראדי ועם הובאן / שבתאי)
רק אהבה תנצח...
במחשבה שניה אולי באמת כדאי לתת לשהר וצדק קצת מנוחה.
לוסיו/גדיר וטאהא יכולים למלא את מקומם בצורה טובה.
לוסיו/גדיר וטאהא יכולים למלא את מקומם בצורה טובה.
שני חלוצים מאלצים את ההגנה ללכת יותר אחורה ומאפשרים יותר מקום פנוי מחוץ לרחבה לבעיטות מרחוק וגם יוצרים יותר בלבול בהגנה.
חלוץ אחד עם אולי קשר שמגיע מאחור מאפשר להגנה שמצופפת יותר ריכוז בכל מי שמנסה להסתנן מאחור.
לגבי מי שמזין כדורים אני חושב שיש עדיפות לפחות מצבים אבל יותר מסוכנים מאשר שליטה ויותר מצבי פרווה
במצב שאתה עדיין בתיקו ככל שעובר הזמן הלחץ מדבר ואז אתה נאלץ לעבור ל2 חלוצים כשגם העורף פחות אחראי וגם החדות והאירגון מקדימה יורד עקב הלחץ.
זה קרה כמה פעמים בשנה שעברה. שוב ברור לי שהסיכוי שבכר יפתח עם 2 חלוצים הוא קלוש כי הוא אוהב אחריות אבל 2 חלוצים עובד טוב נגד הגנות מצופפות אם יודעים להשתמש בשיטה בצורה יעילה
חלוץ אחד עם אולי קשר שמגיע מאחור מאפשר להגנה שמצופפת יותר ריכוז בכל מי שמנסה להסתנן מאחור.
לגבי מי שמזין כדורים אני חושב שיש עדיפות לפחות מצבים אבל יותר מסוכנים מאשר שליטה ויותר מצבי פרווה
במצב שאתה עדיין בתיקו ככל שעובר הזמן הלחץ מדבר ואז אתה נאלץ לעבור ל2 חלוצים כשגם העורף פחות אחראי וגם החדות והאירגון מקדימה יורד עקב הלחץ.
זה קרה כמה פעמים בשנה שעברה. שוב ברור לי שהסיכוי שבכר יפתח עם 2 חלוצים הוא קלוש כי הוא אוהב אחריות אבל 2 חלוצים עובד טוב נגד הגנות מצופפות אם יודעים להשתמש בשיטה בצורה יעילה
לשהר אין מה לחפש באגף,ראינו את זה טוב מאוד בנבחרת שלשום.
יש לו פריצה טובה אבל מסירות רוחב שלעולם לא מגיעות
אתה לא מבין את ההבדל בין Striker ל Second Striker.adomi כתב:
וואלה
גדיר לוסיו וואקמה זה 3 בלמים נכון?!
כולה שבוע עבר כבר שכחת. ואל תבלבל שהמשחק כבר גמור בלה בלה
כמות המצבים שהגענו בחצי שעה ..
אגב גם שוטה לא חושב כמוך וגם מולנסטיין לא.
ואני לא צריך לפשפש הרבה למצוא עוד
תכף תגיד שגם טבח ועטר משחקים בתור חלוצי שפיץ.
חלוץ שפיץ יש אחד. וככה משחקים ברוב העולם, אל תדבר איתי על חמש דקות פה ושם שמאמן אומר כוסאומו העולם ומעלה חלוצים, זה לא עובד היום ואתה מוזמן לעשות חיפוש עד שבוע הבא, בספק אם תמצא חמש קבוצות כאלה,
אל תהיה שלמה שרף.
- simply-red
ככה קפץ לי בראש שספרטה פראג משחקת עם שני חלוצים.avivgolan כתב:
אתה לא מבין את ההבדל בין Striker ל Second Striker.
חלוץ שפיץ יש אחד. וככה משחקים ברוב העולם, אל תדבר איתי על חמש דקות פה ושם שמאמן אומר כוסאומו העולם ומעלה חלוצים, זה לא עובד היום ואתה מוזמן לעשות חיפוש עד שבוע הבא, בספק אם תמצא חמש קבוצות כאלה,
אל תהיה שלמה שרף.
מי שחושב שהולך להיות עוד ערב קליל בטרנר טועה, וטועה בגדול
20:30 בשעון חורף זה כבר לילה ולא ערב
- ForeverRed
קצת קשה למצוא כתובת בכדור רוחב כשיש בקושי שחקן אחד ברחבה.yedidel כתב:לשהר אין מה לחפש באגף,ראינו את זה טוב מאוד בנבחרת שלשום.
שהר לא חלוץ 9 קלאסי הוא יותר חלוץ שני . וואקמה יותר דומה לבוזגלו בשמאל מאשר לחלוץ שני.avivgolan כתב:
אתה לא מבין את ההבדל בין Striker ל Second Striker.
אל תהיה שלמה שרף.
אבל ככה זה שאתה מחליט לקטלג בן אדם ולכמת אותו לפי המחשבה המצומצמת שלך.
גם על הצד שחשבת שאני מדבר קח תקרא: https://www.skysports.com/football/news ... 7s-success" onclick="window.open(this.href);return false;
וכן אני מצדד גם ב442 קלאסי בלי שום קשר
קבוצה צריכה לדעת לשחק בכל השיטות המקובלות כי לכל אחת יש זמן ושעה מתאימה
אתה רק משכלל את עצמך עם השנים, תמיד מוצא איך להיות עוד יותר בן זןנה שחצן, ואני אוהב את זה.ns75 כתב:מי שחושב שהולך להיות עוד ערב קליל בטרנר טועה, וטועה בגדול
גדולns75 כתב:מי שחושב שהולך להיות עוד ערב קליל בטרנר טועה, וטועה בגדול
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
זה לא הפתיע אותי. גם אצלנו הוא אף פעם לא הציג משחקים מרשימים באגף.ForeverRed כתב: קצת קשה למצוא כתובת בכדור רוחב כשיש בקושי שחקן אחד ברחבה.
והיו לו אתמול גם לא מעט מצבים שהיה יכול לסדר אחלה מצב הבקעה