מר פנדלוביץ' ישנו?
Re: מר פנדלוביץ' ישנו?
אני דווקא אוהב את זה. רעב מטורף. מעדיף את זה בהרבה "מהשואו" כמו שקראנו לזה של טוני ומליקסון בעונה שעברה בגארבץ'.
אמרתי ואומר שוב- אוהב את הרעב, אוהב את זה שכולם רוצים להבקיע ורואים את זה בתוצאות.
עם זאת, נראה פחות טוב כשכולם מסמנים כל הזמן למה לא מסרת לי וכאלה. לא מתלונן, רק מציין את זה.
עם זאת, נראה פחות טוב כשכולם מסמנים כל הזמן למה לא מסרת לי וכאלה. לא מתלונן, רק מציין את זה.
מה עם הבלמים, וויטור או צדק?
היתרון שלהם שהם לא יתחכמו כמו שחלוצים מתחכמים...
היתרון שלהם שהם לא יתחכמו כמו שחלוצים מתחכמים...
הצעתי אתמול לנסות את הבלמים. ראיתי עכשיו פנדל של בלם (אברהם פאס), בלי רקודים בלי שטיקים ריצה וטיל לפינה. זה מה שהבלמים יודעים, הם לא מתחכמים כמו החלוצים...
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מישהו זוכר כמה בעטנו?
- ForeverRed
אם אני לא טועה, 15 פנדלים בכל המסגרות, מתוכם 7 בחוץ.YallaHapoel כתב:מישהו זוכר כמה בעטנו?
אתם קולטים שאנחנו רחוקים מרחק של 3 החמצות פנדל נוספות ומגיעים למספר שערי הזכות של מכבי בליגה
אולי נקבע שיא גינס?
אולי נקבע שיא גינס?
ראיתי את שיר צדק בועט כמה פעמים, כולל גביע הטוטו שנה שעברה והוא בועט מעולה, טיל לפינה. ויש לו גם קור רוח של איש הברזל.MikiRed כתב:הצעתי אתמול לנסות את הבלמים. ראיתי עכשיו פנדל של בלם (אברהם פאס), בלי רקודים בלי שטיקים ריצה וטיל לפינה. זה מה שהבלמים יודעים, הם לא מתחכמים כמו החלוצים...
אנחנו כמו קבוצת כדורסל שמנצחת 40 הפרש ב50% מהעונשין,1.שהר 2.בוזי 3ראדי/מליקסון ואם אפשר בלי המכות לפני אני ישמח
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ההחמצה של מליקסון אמש היא התשיעית מתוך 22 בכל המסגרות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
מאוד מעניין לראות פילוח של הפנדלים העונה, כמה הגיעו ב0-0 או פיגור, באיזה דקות במשחק, מה היה בפנדל שלפני זה שהוחמץ וכאלה. כי יכולת אנחנו יודעים שיש לכל האחד ואחד מהבועטים, השאלה באיזה נקודה מנטלית זה תופס כל שחקן, זלזול, לחץ, פאניקה,וכואורי אדום בנשמה כתב:ההחמצה של מליקסון אמש היא התשיעית מתוך 22 בכל המסגרות...
מה שמשותף לכל הפנדלים המוחמצים העונה זה שכל משחק שהחמצנו פנדל - ניצחנו.
בעצם נראה לי שכל משחק שקיבלנו פנדל ניצחנו, בלי קשר אם החמצנו או כבשנו.
#עמהיעמיק
בעצם נראה לי שכל משחק שקיבלנו פנדל ניצחנו, בלי קשר אם החמצנו או כבשנו.
#עמהיעמיק
מה שהיה הזוי בפנדל של מליקסון זה שהוא כבר עשה הטעיה לאיינוגבה, ראה לאן הוא קופץ ועדיין בעט לפינה השמאלית.
כל פנדל והסיפור שלו. במקרה של מליקסון זה נראה כמו חוסר ביטחון.
כל פנדל והסיפור שלו. במקרה של מליקסון זה נראה כמו חוסר ביטחון.