מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שבת, 21:00, נתניה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שבת, 21:00, נתניה

שליחה על ידי Totti »

crazyred כתב: אני לא חושבת שאני אוהדת פייסבוק, לא חושבת שמגיע לי כרטיס יותר מלאחרים. די עם ההאשמות האלה. חלאס.

רוצים לדעת מה קרה עם הכרטיסים. כל ההנחות שלך שגויות בעיקר כי יש בדיוק 300 כרטיסי שהוגרלו. מבחינתי שיביאו את כל ה-500 שנותרו לארגונים או לספונסרים רק שיגידו מה הסיפור. זה בסדר לבקר את המועדון על העניין הזה, בעיקר כי אם אני זוכרת נכון - הוגרלו פחות כרטיסים למשחק הזה מאשר למשחק הקודם בנתניה (ואז הייתה את הבעיה עם ההקצאה של הכרטיסים).

לא מכירה אותך, לא יודעת אם יש לך מנוי חוץ. בכנות - לי אין. בעוד יותר כנות - כל משחק עבורי הוא משחק חוץ, לכל משחק (בית) אני נוהגת יותר משעה וחצי לכיוון (בלי פקקים). אז תעשה טובה ואל תשפוט.
+1 אין עליך חן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אין לי בעיה עם זה שאני לא זוכה בהגרלות יש לי שני מנויים,יש לי בעיה עם זה שאנשים מספסרים וכרגע אין פיתרון למועדון בינתיים שילך להם לתרופות ונשמור את הכסף לעונה הבאה ,אנחנו מאוד עייפים הייתי מכניס את הובאן ואוחנה להרכב

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

יאללה הגיע הזמן לשבור את שיא הנקודות של סוזה, שיפסיקו לזיין את השכל.
על כמה אנחנו עומדים?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

נתי כתב:העניין הוא שמאז שהתחילו כל ההגרלות לא זכיתי פעם אחת. אחת.
אני מחזיק במנוי בוגר וחברים שלי בסטודנט שזה פחות אנשים אז יוצא להם לזכות פה ושם. אני לא זוכה אף פעם.
בעיניי חייב לעשות מין רוטציה שמגרילים כל פעם בין אלה שלא זכו עד שמגיעים להתחלה וחוזר חלילה. לא הגיוני שאדם שמחזיק מנוי 20 שנה יהיה נתון לחסדי הגרלות כל הזמן.
מסכים ב100%.
העוגה חייבת להתחלק,בקצב הזה הנכדים שלי יזכו בהגרלה.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

אני חושב ששיטת הניקוד שמיושמת במכבי היא הטובה ביותר וההוגנת ביותר.
הפסדתי אולי ארבעה משחקי ליגה השנה וגם ברובם זה היה כי פשוט לא יכולתי לקנות כרטיס, לא שאני חושב שאני אוהד יותר טוב מאחרים אבל אני חושב שמי שהיה שם תמיד ראוי קצת יותר להנות מהתקופה הזאת.
האמת שאני מנסה להשיג כרטיס ליציע שלהם שצמוד ליציע האורחים כמו שעשיתי שנים בבלומפילד אבל אני רואה שהבכיינים האלה מנסים להלחם בזה (כאילו הם לא עשו את זה בכל דרבי אפשרי כולל השנה) ואומרים שלא יתירו כניסה ליציעי מכבי לאוהדי האורחת. אם אני משיג כרטיס כחוק, מגיע בלבוש נייטרלי ולא עושה בעיות ביציע יש להם זכות עפ"י חוק להוציא אותי בכלל?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

zivmay כתב:יאללה הגיע הזמן לשבור את שיא הנקודות של סוזה, שיפסיקו לזיין את השכל.
על כמה אנחנו עומדים?
להם היה 84
אנחנו כרגע עם 77

סמל אישי של משתמש
matanred

שליחה על ידי matanred »

בסדר גמור שהארגון מקבל הקצאה...לא מבין למה אומרים "ארגונים"? למה דפי פייסבוק כאלה ואחרים מוגדרים ארגונים וזכאים לכרטיסים?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני אגיד אולי משהו פחות פופולרי.
מבין את הרצון לקחת שם אליפות, זה בהחלט יהיה מתוק, אבל אני חושב שאנחנו קודם כל צריכים לדאוג לא להפסיד, בדומה ל- 0:0 בבלומפילד בעונה שעברה. לשחק חכם ואחראי.
מכבי לא תבוא לשמש תפאורה, זו לא הפועל ב"ש של אלישע, אני אפילו הייתי אומר שהם פייבוריטים.
הפסד שם יכניס אותנו לאותה סיטואציה שהיינו בה שני מחזורים לסיום העונה שעברה, 5 הפרש, רק שהפעם ישארו 9 בקופה ולא 6. ואני לא צריך להזכיר לכם איך היינו עסוקים אז בחגיגות בסמי עופר והכנסנו את עצמנו ללחץ מיותר.
בנוסף הפסד ישים כוכבית מאוד מעצבנת על האליפות הזאת, לא שהיא לא תגיע לנו אבל זו תהיה תחושה חמוצה לדעת שהפסדנו שם במשחק האליפות שלנו.

מבחינתי צריכים לקחת נקודה בכל מחיר וגם לשחק בהתאם, כל דבר מעבר זה בונוס.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

bs war כתב:אני אגיד אולי משהו פחות פופולרי.
מבין את הרצון לקחת שם אליפות, זה בהחלט יהיה מתוק, אבל אני חושב שאנחנו קודם כל צריכים לדאוג לא להפסיד, בדומה ל- 0:0 בבלומפילד בעונה שעברה. לשחק חכם ואחראי.
מכבי לא תבוא לשמש תפאורה, זו לא הפועל ב"ש של אלישע, אני אפילו הייתי אומר שהם פייבוריטים.
הפסד שם יכניס אותנו לאותה סיטואציה שהיינו בה שני מחזורים לסיום העונה שעברה, 5 הפרש, רק שהפעם ישארו 9 בקופה ולא 6. ואני לא צריך להזכיר לכם איך היינו עסוקים אז בחגיגות בסמי עופר והכנסנו את עצמנו ללחץ מיותר.
בנוסף הפסד ישים כוכבית מאוד מעצבנת על האליפות הזאת, לא שהיא לא תגיע לנו אבל זו תהיה תחושה חמוצה לדעת שהפסדנו שם במשחק האליפות שלנו.

מבחינתי צריכים לקחת נקודה בכל מחיר וגם לשחק בהתאם, כל דבר מעבר זה בונוס.
מסכים עם כל מילה.
אנשים התחילו לחגוג כאילו זה כבר שלנו, התחילו לעשות סקרים איפה כדאי לחגוג ולהצטלם כבר סלפי עם הצלחת. זה עדיין לא שלנו, צריך לרדת לקרקע ולעשות את העבודה לעוד משחק שמסתמן כרגע כהכי חשוב שלנו העונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני זכיתי פעמיים בהגרלות מול מכבי

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני זכיתי פעם אחת בלבד בין כל ההגרלות שהיו וזה היה לסמי עופר בפנדל של בוזגלו לעננים.

מזל נאחס
תמונה

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

הראל כתב:בפנדל של בוזגלו לעננים.
תמיד הוא אמר שהוא מכוון לאירופה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

אסי, דגים כתב: תמיד הוא אמר שהוא מכוון לאירופה
אני שמעתי שמכוון לקבוצה מפלנטה אחרת .

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

באסה
בוזי כנראה לא כשיר

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

blueman כתב: מסכים עם כל מילה.
אנשים התחילו לחגוג כאילו זה כבר שלנו, התחילו לעשות סקרים איפה כדאי לחגוג ולהצטלם כבר סלפי עם הצלחת. זה עדיין לא שלנו, צריך לרדת לקרקע ולעשות את העבודה לעוד משחק שמסתמן כרגע כהכי חשוב שלנו העונה
סמוך על בכר

זה שי !
תמונה

שלח תגובה