התכוונתי ליוונים מאתונה,The red one כתב: לא צריך לעוף.
כן בהחלט שווים ברמתם לסלטיק(בטח העכשווית). לגבי פראג לא יודע ובשיקטאש הרבה יותר טובים מהם..
אולימפיאקוס האמת - מה המצב איתם? התאוששו מהמצב החרא שהם היו בו כששיחקנו מולם?
אני לא חד

התכוונתי ליוונים מאתונה,The red one כתב: לא צריך לעוף.
כן בהחלט שווים ברמתם לסלטיק(בטח העכשווית). לגבי פראג לא יודע ובשיקטאש הרבה יותר טובים מהם..
אולימפיאקוס האמת - מה המצב איתם? התאוששו מהמצב החרא שהם היו בו כששיחקנו מולם?
מסכים, אבל לא יודע אם לפתוח בטרנר,גדי כתב:המשחק הכי טוב של וובה בראון בבאר שבע היה נגד אולימפיאקוס. אני חושב שהוא צריך לשחק בשביל לחזק את האמצע. אייבינדר וראדי לא יעשו זאת טוב.
כנ"לגדי כתב:אני דומה לשמעון. אנחנו תמיד אנדרדוג גם נגד אשקלון. אני חרדתי.
לא שזו תורה מסיני אבל אני מניח שסוכנויות ההימורים לא אוהבות להפסיד כסף ויש להן את הכלים לכמת את הסיכוים למיספרים.
ממה שאני רואה אז אנחנו מקבלים סיכויים של כ55% לנצח. בערך 25% תיקו ועוד כ20% להפסד שלנו.
האמת שזה מאוד מפתיע אותי.
במשחק בטרנרyakar כתב:במשחק הבית? או בהתמודדות כולה?
מיסמאץ עובד לשני הכיוונים.ForeverRed כתב:יש דבר אחד שאנשים משום מה אף פעם לא לוקחים בחשבון - מאצ' אפ.
יכול להיות שפגשנו קבוצות טובות יותר מהבולגרים על הנייר והסתדרנו בכבוד, אפילו ניצחנו. אבל קבוצה כמו הבולגרים לא פגשנו מעולם.
אני חושב שהיכולת הטכנית של הקבוצה הזאת משחקת לרעתנו. יהיה קשה להתמודד עם היכולת האישית של שחקני ההתקפה שלהם.
נצטרך להתכונן לזה.
ההבדל שעד היום שיחקנו מול קבוצותForeverRed כתב:יש דבר אחד שאנשים משום מה אף פעם לא לוקחים בחשבון - מאצ' אפ.
יכול להיות שפגשנו קבוצות טובות יותר מהבולגרים על הנייר והסתדרנו בכבוד, אפילו ניצחנו. אבל קבוצה כמו הבולגרים לא פגשנו מעולם.
אני חושב שהיכולת הטכנית של הקבוצה הזאת משחקת לרעתנו. יהיה קשה להתמודד עם היכולת האישית של שחקני ההתקפה שלהם.
נצטרך להתכונן לזה.
הוא עומד שם מול 5 שחקנים ולא מתאמץ מדיי כדי לעבור, זה כמו הגול השלישי של טוני אתמול. זה אחד השערים הגדולים שיצא לך לראות בזמן האחרון? זה נראה כמו 'לא כוחות' (וצריך להזכיר שלודוגורץ בקושי עברה אותם)Eelect כתב:קאפו נתן את אחד השערים הגדולים שיצא לי לראות בזמן האחרון, במוק' האלופות מול הכוכב האדום בלגרד.
למי שעוד לא הספיק לראות:
החל מ-00:33':
https://www.youtube.com/watch?v=KAbXWSWPzII" onclick="window.open(this.href);return false;
וואנדרסון והוא כוכבים של ממש.
באופן אישי אני עדיין לא סגור על זה שצריכים לעלות עם 3 בלמים בבית, אין דבר יותר מסוכן
מלהזמין את הקבוצה הזו לשכב עליך. מעדיף להעסיק אותם גם בהגנה, החלק שכנראה פחות חזק אצלהם.
באמת נווה? באמת?The red one כתב: הוא עומד שם מול 5 שחקנים ולא מתאמץ מדיי כדי לעבור, זה כמו הגול השלישי של טוני אתמול. זה אחד השערים הגדולים שיצא לך לראות בזמן האחרון? זה נראה כמו 'לא כוחות' (וצריך להזכיר שלודוגורץ בקושי עברה אותם)
מה באמת מה? הסתכלת על הגול?South Boy כתב:
באמת נווה? באמת?
זה שזה נראה לך שהוא לא מתאמץ רק מראה עד כמה השער הזה גדול.The red one כתב: הוא עומד שם מול 5 שחקנים ולא מתאמץ מדיי כדי לעבור, זה כמו הגול השלישי של טוני אתמול. זה אחד השערים הגדולים שיצא לך לראות בזמן האחרון? זה נראה כמו 'לא כוחות' (וצריך להזכיר שלודוגורץ בקושי עברה אותם)