בדיוק.CrazyRed7 כתב: ומה שמצחיק שככה או ככה נשחק פעמיים בשבוע, עם או בלי ליגת האלופות.
בפועל מדובר באותה כמות של משחקים.
מה ההבדל בין לפגוש את אינטר לבין לפגוש את פורטו?
בדיוק.CrazyRed7 כתב: ומה שמצחיק שככה או ככה נשחק פעמיים בשבוע, עם או בלי ליגת האלופות.
יש אגדה ישראלית שבליגת האלופות מתעייפים יותר.ReDo כתב: בדיוק.
בפועל מדובר באותה כמות של משחקים.
מה ההבדל בין לפגוש את אינטר לבין פורטו?
יבואו לפה קבוצות שלא נצליח לראות את הכדור מרוב שהוא יזוז מהר.CrazyRed7 כתב: יש אגדה ישראלית שבליגת האלופות מתעייפים יותר.
21/05/16 זה היום של הניצחון הביתי על סכנין והאליפות הראשונה מבין השתיים האחרונות...LIAV00S כתב:
עמה על החתימה שלך,אתה פותח אשכול אולי הכי חשוב שהיה פה בתולדות המועדון,שבחתימה שלך התאריך של הגמר המכור הזה של אג'ידה.
ינעל טוטי
בול!Totti כתב:נתניה, Who?
רקקקק ליגת האלופות, ררקקקק המנגינה, רקקקקקקקקקקקקקקקקקק.
ההרכב שלי:
חיימוב
צדק
טאהא
אלחמיד
ביטון
קורהוט
אוגו
ראדי
מליקסון
טוני
פקהארט
יאללה הפועל!
אני בדיוק הפוך ממך.ForeverRed כתב: חד משמעית לא שווה את זה (אם וכאשר).
אומר בצורה הכי ברורה - אם ליגת האלופות תעלה לנו באליפות, אני מעדיף לעוף ביום שלישי.
+1Cameo כתב: בתים בכל מקרה יהיה, פיקים באירופה וזעזועים במוטיבציה נחווה ככה או ככה.
כשכ"כ הרבה כסף מונח פה על הכף והזדמנות חד פעמית ובאמת נדירה לחוויה שתלך איתך לכל החיים, לפספס את זה תהיה בכייה לדורות (את החולצה שתקנה עם הפאטץ' של ליגת האלופות בשרוול אתה עוד תמסגר)
חייבים לעלות, חייבים!
maor20094 כתב:2:3 דרמטי למאריבור לפני ב"ש, זאהוביץ' שבר את עצם הבריח
זה אמיתי???The red one כתב:לוקה זהוביץ שבר את עצם הבריח במשחק היום
כן מאריבור הוציאו הודעה רשמיתdelta7 כתב: זה אמיתי???
לא שולל, בכל מקרה חייבים לשחק כמו ב-30 דקות האחרונות בבולגריה, עם אחריות, סגירות חזקות מאחורה, לא להתפתות ולהעלות מליון שחקנים למעלה, מגעיל אם צריך.אלדר כתב:עולה עם 3 בלמים.
מנסה לעקוץ גול.
לא אכפת לי אם יהיה משחק מכוער מצידנו.
העיקר לעשות את זה.
לא נעים לחגוג כשמישהו נפצע אבל חייב לציין שזו בשורה מצוינת עבורנו.CrazyRed7 כתב: כן מאריבור הוציאו הודעה רשמית
או שעושים לנו תרגיל
אגדה? המשחקים באלופות הרבה יותר אינטנסיביים וזה מוכח. לא סתם יש פערים בין הצ'מפיונס לליגה האירופית.CrazyRed7 כתב: יש אגדה ישראלית שבליגת האלופות מתעייפים יותר.
!!!CrazyRed7 כתב: ומה שמצחיק שככה או ככה נשחק פעמיים בשבוע, עם או בלי ליגת האלופות.