הפועל ב"ש- לוגאנו, חמישי, 22:05, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: הפועל ב"ש- לוגאנו, חמישי, 22:05, טרנר

שליחה על ידי אדום זקן »

אלדר כתב: אחי מה שאפיין אותנו בשנים האחרונות זה שבאנו להוכיח בכל משחק שאנחנו יותר טובים.

הזלזול שלנו בזמן האחרון במקומות שעד לא מזמן גרמו לנו לאופוריה שגוי מהיסוד.

אני מבין את זה שזה כבר לא מרגש כמו המשחק הראשון באירופית, ולא כמו המנון ליגת האלופות. אבל כדי לגדול באמת ולהיות מועדון פאר אנחנו חייבים להמשיך ללכת על שתי המפעלים בו זמנית הכי חזק שיש.

אסור לנו לנטוש את האירופית, וברור כפליים שהליגה חשובה מאוד. נצטרך למצוא את האיזון (וזה לוקח זמן לפעמים)

המועדון חייב ללמוד לשלוט כמועדון גדול ולא כ״קבוצת שחקנים טובה שהתחבר לה טוב ותעלם לעוד 40 שנה
אתם לא יודעים לעשות הפרדה בין זלזול(שלא קיים) לבין מצב נתון ומציאות קיימת.
כל מערכת בכל תחום צריכה להכיר במציאות ולקבל סדר עדיפויות והחלטות.
הרי ברור לך שאם הפועל בש הייתה נראית בשלב זה כמו שנראתה בעונה שעברה בשלב הזה הדיון הזה לא היה מתקיים
אנחנו סובלים מפציעות לא הגיוניות,הסגל שלנו עבר שינוי(לא גדול אמנם) וקיבלנו מכה מנטלית קשה בצמפיונס ובליגה לא נראים להיט ובפער של 5 נק מהפסגה.
כשאתה לוקח את כל הנתונים הנל יש לך שתי אפשרויות.
הראשונה,שאתה אומר לעצמך "אנחנו נמשיך להיות חזקים" ולהתעלם מכל מה שעובר עליך במחשבה של יהיה טוב.
אפשרות שנייה לקבןע סדר עדיפויות.
לא אני המצאתי את זה,קבוצות גדולות יותר מאיתנו עשו ועושות את סדרי העדיפויות הללו.
יאללה נזרום,לקחנו נק הרווחנו עוד 700000 יורו מניצחונות עלינו לשלב ה32 והודחנו.
ואז חוזרים לליגה.
ועם יד הלב האם אתה רואה את הפועל בש כמו שהיא נראית כיום נמצאת קרוב לאליפות אחרי כל העומס הזה?

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אסור לוותר על הליגה האירופית בשום מצב, יש לנו סגל רחב שנבנה במיוחד בשביל להתמודד בעוד מפעל.
וחשוב מאוד לצבור דירוג אירופי.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אדום זקן כתב: מרוב שאתה כל היום מחכה בפינות עם ה"שלח" אתה גם לא קורא כמה צעדים קדימה.
למה מה חשבת? לקחת את גביע אירופה?
אין טעם,דברים משתנים,הפועל בש צריכה להתמקד בליגה.
אם תצליח על הדרך באירופה סבבה,קודם כל זה הליגה.
ובניגוד לשנה שעברה אנחנו היום לא מסוגלים להתמודד בשתי מסגרות בשיא הכוח.
פציעות,מנטלי,וכל החרא שקורה לנו בימים אילו.
הפועל באר שבע צריכה להתמקד בלייצר רצף ומומנטום חיובי. שניים שלושה נצחונות רצופים ואנחנו על המסלול הנכון.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אדום זקן כתב: אתם לא יודעים לעשות הפרדה בין זלזול(שלא קיים) לבין מצב נתון ומציאות קיימת.
כל מערכת בכל תחום צריכה להכיר במציאות ולקבל סדר עדיפויות והחלטות.
הרי ברור לך שאם הפועל בש הייתה נראית בשלב זה כמו שנראתה בעונה שעברה בשלב הזה הדיון הזה לא היה מתקיים
אנחנו סובלים מפציעות לא הגיוניות,הסגל שלנו עבר שינוי(לא גדול אמנם) וקיבלנו מכה מנטלית קשה בצמפיונס ובליגה לא נראים להיט ובפער של 5 נק מהפסגה.
כשאתה לוקח את כל הנתונים הנל יש לך שתי אפשרויות.
הראשונה,שאתה אומר לעצמך "אנחנו נמשיך להיות חזקים" ולהתעלם מכל מה שעובר עליך במחשבה של יהיה טוב.
אפשרות שנייה לקבןע סדר עדיפויות.
לא אני המצאתי את זה,קבוצות גדולות יותר מאיתנו עשו ועושות את סדרי העדיפויות הללו.
יאללה נזרום,לקחנו נק הרווחנו עוד 700000 יורו מניצחונות עלינו לשלב ה32 והודחנו.
ואז חוזרים לליגה.
ועם יד הלב האם אתה רואה את הפועל בש כמו שהיא נראית כיום נמצאת קרוב לאליפות אחרי כל העומס הזה?
זה נראה רע כולנו רואים ויודעים את זה. אף אחד לא משקר לעצמו.

תסתכל על עובדה מוגמרת:
כשוויתרנו על משחק בליגה, חפרנו לנו בור שפגע בנו בליגת האלופות והמשיך לחיפה אח״כ. זה נבע מחוסר ניסיון.
עכשיו אם לא נלמד מהטעות הקריטית הזו אנחנו נאבד את הכל. (והטעות באמת קריטית כי את ההשפעות אנחנו רואים היום).

תמיד המשחק הקרוב היה הכי חשוב, ואחר כך נסתדר עם מה שיש, כי תמיד נראינו קבוצה ולא הינו תלויים באף אחד. והקבוצה שידרה שהיא מאמינה בעצמה.

היום אנחנו מפחדים שזה יפצע וההוא עייף.
אין ספק שאחרי שנתיים אינטנסיביות וכאפה בליגת האלופות השחקנים צריכים לאסוף את עצמם מחדש.
על אחת כמה וכמה, דווקא היום. לעצור רוטציות. לתת לקבוצה לרוץ ולצבור ביטחון יחד עם הקהל. בשום אופן לא מוותרים על שום מסגרת.

סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedBend »

אוי ואבוי. אוי ואבוי. מה שאני שומע פה

קודם לוגאנו. ואחרי זה בני יהודה. ואחרי זה הפועל חיפה. מתקדמים ממשחק למשחק. דיה לצרה בשעתה. עוד עבודה קשה, עוד דקות, עוד תרגולת על חם - בסוף נתחבר והעונה הזו תקבל צורה.

ככה נכנסים לזון.

איך ברקוביץ מורנו ורבינו אומר? אין הוקוס פוקוס בכדורגל. אין הוקוס פוקוס חביבי. אתה לא יכול להיות גרוע בחמישי ואז להפגיז בשני. זה פשוט לא עובד ככה.
מזכיר לך את שנה שעברה, איך אירופה רק גרמה לנו להרים את הרמה, איך היא מינפה לנו את הסיבוב הראשון. דרך אירופה מעלים את הרמה, תזכור.

יותר מזה, אם אתה שואף להגיע לליגת אלופות יום אחד, זו הדרך שלנו בדיוק להרגיש מה זה לשחק בכמה מפעלים. רוצה לקרוא לזה טורניר הכנה לצמפיונס? קרא לזה איך שאתה רוצה, מה שירגש אותך
כל מה שיכין אותנו ליום הזה , מבורך
אני לא מאמין בלא להיות טוב מול לוגאנו ואז לפרק את בני יהודה כי "שמרנו כוחות"..
גישה רעה, לא עובדת אף פעם.

יחד עם זאת, בלי הליגה אין אירופה. קודם כל הליגה. כולם במועדון יודעים את זה, אבל הסגל שלנו נבנה ל70 משחקים בעונה, כבר התרגלנו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא מבין בכלל על מה הדיון. כאילו יש איזה אחוז של סיכוי שלא יפתח ההרכב החזק ביותר לדעת בכר.

מניח שנראה את דן חוזר על חשבון אוחנה.
אלו יצטרך לתת לנו קו ימין כשמליקסון יפנה לו הרבה שטח.
פשוט לא יהיה, קבוצה משוויץ היא לא פראיירית.
חייבים לחבר עוד ניצחון ולהגדיל את מינון הדקות הטובות.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

yossi כתב:לא מבין בכלל על מה הדיון. כאילו יש איזה אחוז של סיכוי שלא יפתח ההרכב החזק ביותר לדעת בכר.

מניח שנראה את דן חוזר על חשבון אוחנה.
אלו יצטרך לתת לנו קו ימין כשמליקסון יפנה לו הרבה שטח.
פשוט לא יהיה, קבוצה משוויץ היא לא פראיירית.
חייבים לחבר עוד ניצחון ולהגדיל את מינון הדקות הטובות.
אחי, כל הקבוצה מחפשת את הבעיה. גם אנחנו האוהדים.

נכנס לבכר ג׳וק הרוטציות. הוא פיצץ לעצמו את הסגל כדי להתמודד עם כמה מסגרות. נפצעו חלק והתוכנית נהרסה. אז גם הצוות וגם האוהדים מחפשים פתרונות.

לדעתי הפתרון הוא לעשות סטופ. לתת להרכב החזק לרוץ ולאט לאט לשלב שחקנים אחרים. יותר מידי שינויים לא עושים ולא עשו טוב לאף קבוצה. הרוטציות גדולות מידי בתקופה האחרונה.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

צריך לפתוח עם זריהן/קוואנקה.
מכמה סיבות

נראה לי שמיצינו את מליקסון ב"אגף ימין", הוא לא באמת מאייש אותו, זה לא הסגנון שלו, וזה לא הטייפקאסט שמתאים לתכונות שלו. כמו שאומרים , מספיק עם השקר הזה :)

וכבר הבנו נראה לי כמה ווינגר ימין חשוב לנו למערך, לסימטריה שלו ולאיזון שזה יוצר אצלנו בשטף המשחק, כמה זה חשוב בשביל להפוך את וואקמה לאפקטיבי וכו' וכו'

ונראה לי שכבר התחלנו לקבל מושג שאיינבינדר באמצע לא מוסיף לך את מימד הפיזיות הנדרש לאירופה.

בטרנר, עם כל הכבוד לקבוצה הנחמדה משוויץ (שפתחה את העונה מזעזע - באמת ובתמים נותן להם כבוד אבל לא יודע לאמוד את רמתם), רוצה הרכב דומיננטי והתקפי

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

חיימוב
קורהוט צדק טאהא אלו
אוגו ראדי
טוני מאור קוואנקה (יאללה לזרוק למים)
פקהארט

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב:מעניין לי תביצה הליגה האירופית.
ותחסכו ממני את דיבורי הצבירת נק' וחרטא.
אליפות מונחת על הכף,3 משחקי חוץ,פער של 5 נק מהמקום הראשון ואנחנו לא דומים עדיין בכלום לשנה שעברה.
אם לא נתחיל לצבור נק נמצא עצמנו בסוף הקמפיין עם מחמאות בגג שלב ה32 ופער 10 מהצמרת שיהיה בלתי מחיק.
מצידי שיעלה עם שבירו ושות
גם וגם. לא נהיה אלופים לנצח אבל תקיעת יתד באירופה זה מפתח לעתיד. שחקן כמו פקהרט מביאים אחרי שהוא נכנס ליוטיוב ומחפש משחקים של באר שבע נגד אינטר ולא נגד אשקלון.
מעבר לזה שמנטלית ויתור על אירופה משליך על הכל. אין דבר כזה ניתוק. ראינו זאת נגד נתניה כאשר שמנו את מאריבור כעדיפות.
השחקנים לא יקבלו זאת. אוגו וטוני יעלו למטוס.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
גם וגם. לא נהיה אלופים לנצח אבל תקיעת יתד באירופה זה מפתח לעתיד. שחקן כמו פקהרט מביאים אחרי שהוא נכנס ליוטיוב ומחפש משחקים של באר שבע נגד אינטר ולא נגד אשקלון.
מעבר לזה שמנטלית ויתור על אירופה משליך על הכל. אין דבר כזה ניתוק. ראינו זאת נגד נתניה כאשר שמנו את מאריבור כעדיפות.
השחקנים לא יקבלו זאת. אוגו וטוני יעלו למטוס.
אני לא אומר שאתה טועה,אבל צריך גם להסתכל למציאות בעיניים ולא להתעסק בסיסמאות.
ברק בכר ואלונה ברקת כראש המערכת צריכים לשכלל נתונים ולהחליט על שמים את הכסף.
ברור גם לך וגם לי שברק לא יבוא מחר לאסיפת קבוצה ויגיד "טוב ח'ברה,על הזין האירופית,אנחנו הולכים על הליגה".
אבל כן,לא תראה יותר את מתן אוחיון מגן שמאלי בליגה גם אם קורהוט ישחק 3 פעמים בשבוע.
וכן,הוא עכשיו יודע שטונינוואקמה הוא הנשק היחיד שלו בהתקפה ולשחוק אותו יכול לגמור לנו את ההתקפה.
וכן הוא מבין ש4 מ9 ובייחוד ביכולת הנוכחית זה לא טוב.
והוא גם יודע שהשנה הקבוצות מהדרג הבינוני ומטה הרבה הרבה יותר חזקות משנה שעברה.
הוא חווה את זה על בשרו ורואה איך היריבות שלו יורקות דם.
הוא גם לא תכנן ששישה שחקני הרכב שלו ייפצעו לו לתקופות ארוכות.
והוא גם מבין שהברכיים של אוגו לא בשיאם.
עכשיו הוא צריך לקבל החלטות.
וכמובן שבתסריט האופטימי תעשה 4 מ4 נצחונות והכל דבש.
אבל גם אתה וגם אני יודעים שכרגע זה התרחיש הכי פחות ריאלי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב: אני לא אומר שאתה טועה,אבל צריך גם להסתכל למציאות בעיניים ולא להתעסק בסיסמאות.
ברור גם לך וגם לי שברק לא יבוא מחר לאסיפת קבוצה ויגיד "טוב ח'ברה,על הז** האירופית,אנחנו הולכים על הליגה".
אבל כן,לא תראה יותר את מתן אוחיון מגן שמאלי בליגה גם אם קורהוט ישחק 3 פעמים בשבוע.
וכן,הוא עכשיו יודע שטונינוואקמה הוא הנשק היחיד שלו בהתקפה ולשחוק אותו יכול לגמור לנו את ההתקפה.
מסכים אתך לגמרי שיש בעיה. לא ברור מה מקורה אבל יש בעייה.
ללכת בכל הכח על אירופה זו לא סיסמא אלא הכרח. אנחנו חא אינטר שיכולה לזרוק על אירופה ושנה אחרי זה להביא שחקנים שוברי שיוויון בכל סכום.

ניצחון על לוגאנו יחבר שני נצחונות רצופים. זו כבר התחלה טובה.

חוץ מזה שסגרתי על שתי טיסות....
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אדום זקן כתב: אני לא אומר שאתה טועה,אבל צריך גם להסתכל למציאות בעיניים ולא להתעסק בסיסמאות.
ברור גם לך וגם לי שברק לא יבוא מחר לאסיפת קבוצה ויגיד "טוב ח'ברה,על הז** האירופית,אנחנו הולכים על הליגה".
איתך.
מה אתה מציע?
תן הרכב לחמישי ולראשון
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ניב כתב: איתך.
מה אתה מציע?
תן הרכב לחמישי ולראשון
לא יודע.
לא מאמן ולא נמצא באימונים.
יש מאמן שמקבל משכורת והוא יחליט.
אני דעתי היא שהמשחק בראשון דחוף יותר.
איך צעקו כאן לפני נתניה "שאפשר להקריב משחק אחד בשביל מאריבור".
אז אפשר להקריב משחק אחד באירופית שלאחריו יש לנו 3 משחקי חוץ שאם נוציא בהם 9/9 אז נחזור להתעסק באירופית במלוא המרץ.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

דווקה זה משחק הכי חשוב בקמפיין,ניצחון ואפשר לנוח עד מחזור 5,הפסד ואפשר לנוח עד שנה הבאה

שלח תגובה