אשתקד נגד ק"ש בגביע, בכר חטף מבול של ביקורות - שהיו בגדר מילות כפירה - על הרכב "יהיר"...ForeverRed כתב: יש רצוי ויש מצוי.
חייבים להתחיל להרוויח עומק. אם שחקנים כמו מלמד ואלו לא יקבלו הזדמנות נגד קבוצת ליגה לאומית, אז מתי כן?
מליקסון שיחק יותר מדי משחקים העונה. שהר לא פוגע לאחרונה.
לא יקרה כלום אם הם יתחילו על הספסל וישתלבו בהמשך.
מכבי אחי נצרת- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, עילוט
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: מכבי אחי נצרת- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, עילוט
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בלי לזלזל באחי נצרת אבל עדין יש הבדל של יותר מליגה בין הקבוצותאורי אדום בנשמה כתב:
אשתקד נגד ק"ש בגביע, בכר חטף מבול של ביקורות - שהיו בגדר מילות כפירה - על הרכב "יהיר"...
- The red one
אורי, שועל קרבות ותיק כמוך, אמור לשרוק את דף המסרים:אורי אדום בנשמה כתב:
אשתקד נגד ק"ש בגביע, בכר חטף מבול של ביקורות - שהיו בגדר מילות כפירה - על הרכב "יהיר"...
עולה בהרכב חסר ומנצח - מהלך חכם
עולה בהרכב חסר ומפסיד - יהיר, שחצן
עולה בהרכב מלא, מנצח/מפסיד ושחקן בכיר נפצע - בשביל מה?? למה היה חייב לשתף אותו?? עוד 4 ימים ליגה!!!
עולה בהרכב מלא, מנצח וכולם מסיימים בריאים - מהלך מעולה, צריך להראות לכל הליגה שאנחנו רציניים על כל התארים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
והמהדרין גם נותנים דוגמאות עבר למקרים דומיםThe red one כתב: אורי, שועל קרבות ותיק כמוך, אמור לשרוק את דף המסרים:
עולה בהרכב חסר ומנצח - מהלך חכם
עולה בהרכב חסר ומפסיד - יהיר, שחצן
עולה בהרכב מלא, מנצח/מפסיד ושחקן בכיר נפצע - בשביל מה?? למה היה חייב לשתף אותו?? עוד 4 ימים ליגה!!!
עולה בהרכב מלא, מנצח וכולם מסיימים בריאים - מהלך מעולה, צריך להראות לכל הליגה שאנחנו רציניים על כל התארים

ואיזה שועל קרבות, דרוויייש על מלא

אתה כנראה לא מבין עד כמה המשחק הזה קשה, לפחות בפוטנציה...RedBend כתב: בלי לזלזל באחי נצרת אבל עדין יש הבדל של יותר מליגה בין הקבוצות
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מבחינתי מליקסון וטוני בחוץ.
בלעדיהם, אין לנו ממש מה למכור מבחינת כדורגל ולכן הייתי הולך על הרכב של 3 בלמים.
גורש
אוחיון, חאתם, ויטור/טאהא
אורן אלו
וובה, ראדי
אוחנה כחופשי
מלמד ופקהארט
הרבה פיזיות באמצע, המגנים פלוס ראדי ואוחנה יצטרכו להכניס להם כדורים.
זאת גם העמדה האמיתית של מלמד, מאמין שיראה משם יותר.
בלעדיהם, אין לנו ממש מה למכור מבחינת כדורגל ולכן הייתי הולך על הרכב של 3 בלמים.
גורש
אוחיון, חאתם, ויטור/טאהא
אורן אלו
וובה, ראדי
אוחנה כחופשי
מלמד ופקהארט
הרבה פיזיות באמצע, המגנים פלוס ראדי ואוחנה יצטרכו להכניס להם כדורים.
זאת גם העמדה האמיתית של מלמד, מאמין שיראה משם יותר.
יהיה שידור למשחק? או שערוץ הספורט יחרבן על כולם כהרגלו עם שידור משולב של כל המשחקים בחמש פלוס לייב?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
חיימוב
ויטור,אלחמיד,טאהא
ביטון ראדי וובה אלו
מלמד/אוחנה
פקהארט שהר/מלמד
ויטור,אלחמיד,טאהא
ביטון ראדי וובה אלו
מלמד/אוחנה
פקהארט שהר/מלמד
- The red one
שידור מלא ב-5 לייבאסי, דגים כתב:יהיה שידור למשחק? או שערוץ הספורט יחרבן על כולם כהרגלו עם שידור משולב של כל המשחקים בחמש פלוס לייב?
דברי כפירה. גביע זה סתם מתקן לעטים. זה מפעל לקבוצות כמו הפועל באר שבע של פעם שלא היה סיכוי לאליפות. יש פה יותר מזל. שנה שעברה ההדחה עשתה אתנו חסד בתקופה קשה מאוד מבחינת כשרות שחקנים.
לא הייתי מקריב כלום בשביל המשחק הזה. כמו בהרבה מקומות באירופה. זה המפעל של ההרכב השני. שיסחבו הכי רחוק שהם יכולים. הרכב ראשון צריך לנוח
לא הייתי מקריב כלום בשביל המשחק הזה. כמו בהרבה מקומות באירופה. זה המפעל של ההרכב השני. שיסחבו הכי רחוק שהם יכולים. הרכב ראשון צריך לנוח
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
חושב שהתבלבלת בין גביע הטוטו לגביע המדינהגדי כתב:דברי כפירה. גביע זה סתם מתקן לעטים. זה מפעל לקבוצות כמו הפועל באר שבע של פעם שלא היה סיכוי לאליפות. יש פה יותר מזל. שנה שעברה ההדחה עשתה אתנו חסד בתקופה קשה מאוד מבחינת כשרות שחקנים.
- סתיו אלימלך
אחי נצרת זוכרים לנו את העידוד למכבי תל אביב בחצי הגמר (אחרי שניצחנו את עפולה 7:0) ההוא....
הקהל של מכבי התחיל לקלל את הערבים, הערבים החזירו קללות לעם היהודי והעם היהודי התאחד בקללות נגד הערבים. מהלך מחוכם בזמנו של אוהדי מכבי לגרום לנו לעודד אותם.
מידיעה- הם זוכרים ומדברים על זה ומתכוונים לירוק דם. אסור לזלזל, גם בלי קשר לשטויות האלה.
הקהל של מכבי התחיל לקלל את הערבים, הערבים החזירו קללות לעם היהודי והעם היהודי התאחד בקללות נגד הערבים. מהלך מחוכם בזמנו של אוהדי מכבי לגרום לנו לעודד אותם.
מידיעה- הם זוכרים ומדברים על זה ומתכוונים לירוק דם. אסור לזלזל, גם בלי קשר לשטויות האלה.
- The red one
קשה לי מאוד להאמין שזוכרים את זה.סתיו אלימלך כתב:אחי נצרת זוכרים לנו את העידוד למכבי תל אביב בחצי הגמר (אחרי שניצחנו את עפולה 7:0) ההוא....
מה גם שמכבי הובילו אחר זמן מאוד קצר, מה שחתם מהר מאוד את הסיפור של המשחק והיריבה בגמר (שמעולם לא היה). רובו המוחלט של הקהל ויתר על התענוג של להישאר בטדי כדי לעמוד בפקקים ביחד עם אוהדי מכבי וחתך הביתה.
אז אתה אומר שהם מתכוונים להתאבד על המגרש??סתיו אלימלך כתב:אחי נצרת זוכרים לנו את העידוד למכבי תל אביב בחצי הגמר (אחרי שניצחנו את עפולה 7:0) ההוא....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גדי ממש הגזמת.גדי כתב:דברי כפירה. גביע זה סתם מתקן לעטים. זה מפעל לקבוצות כמו הפועל באר שבע של פעם שלא היה סיכוי לאליפות. יש פה יותר מזל. שנה שעברה ההדחה עשתה אתנו חסד בתקופה קשה מאוד מבחינת כשרות שחקנים.
אתה מדבר על גביע הטוטו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!