הגרלת כרטיסים למשחק מול מכבי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: הגרלת כרטיסים למשחק מול מכבי

שליחה על ידי oranu »

RedRock כתב:
גם על המנויים בטרנר אין תחלופה
אין מה לעשות, מי שהיה נאמן כשהיתה אפשרות לעשות מנוי חוץ- מרוויח כי הביע נאמנות. בדיוק כמו עם טרנר.
אני דווקא די בטוח שמרבית מנויי החוץ מגיעים לכל משחק. אולי-אולי יש 100 כאלה שעשו את זה ובאים רק למשחקים הגדולים

אני כבר מעכשיו מבין ששיטת הניקוד תגרום למנויי החוץ לשלם יותר ממה שמשלמים היום, כי תהיה חובת הזמנה באינטרנט והעלות תכלול כמובן עמלת מכירה מוקדמת ועמלת אשראי שהיום לא קיימת...
ההבדל יהיה ב 5 שקלים לכרטיס למי שמזמין באינטרנט, את העמלה של המוקדמת המנויי חוץ משלמים.
*אני לא מזלזל ב 5 שקלים האלו*

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

oranu כתב: ההבדל יהיה ב 5 שקלים לכרטיס למי שמזמין באינטרנט, את העמלה של המוקדמת המנויי חוץ משלמים.
*אני לא מזלזל ב 5 שקלים האלו*
מייקר בערך בעוד 100 שקל לעונה, בעיקר מעצבן לשלם עוד עמלה
וגם מעיק כל פעם להיכנס לאתר של שפע ולקנות.
זה ממש נוח כשהחיוב יורד אוטומטית
בקיצור- רקקקקק מנוי חוץ ;)

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אוהד הצלחות כתב:
יכול להיות שלא הבנת עד הסוף את שיטת הניקוד.
אתה צובר ניקוד על כל משחק חוץ אליו הגעת. כדי שיידעו שהגעת, אתה חייב לרכוש באינטרנט.
הניקוד שצברת קובע את הקדימות שתקבל לכרטיסים במשחקים החשובים. אם תיעדר מהרבה משחקי חוץ, הניקוד שלך יהיה נמוך יותר.
אז אני יכול לעשות בדיוק אותו דבר בלי להיות מנוי חוץ = התחייבות להגיע לכל משחק למעט 3 שאתה מודיע מראש ומעבר לכך גם אם אתה לא מגיע אתה משלם. תחת רעיון זה אין שום יתרון בלהיות מנוי חוץ.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: אני לא יודע מה בדיוק הסידור שם כי אני כבר די הרבה זמן בחוץ אבל בעיקרון כן יש כמה פירמות וארגונים שמקבלים אבל זה לא כמויות מטורפות ולא עושים בית זונות מהעניין הזה.

רוני לגבי מה שאמרת -
שיטת הניקוד היא הכי הוגנת ולא מבטלת את מנויי החוץ אלא מחזקת אותם.
למה? כי מנוי חוץ נועד לתת ביטחון לאוהדים שמגיעים ל90 אחוז ממשחקי החוץ של הקבוצה שלא יצטרכו הגרלה ומקומם במשחקים המבוקשים יהיה מובטח.
בשיטת הניקוד לאוהדים כאלה בוודאות יהיו כרטיסים כי הם מגיעים לרוב משחקי החוץ והם יהיו בראש הרשימה.
מה שיפה בשיטה הזאת זה שה 800 אוהדים שהגיעו להכי הרבה משחקי חוץ ב 3 שנים האחרונות מקומם יובטח במשחקים המבוקשים.

כרגע יש 500 מנויי חוץ ואף אחד מהם לא מתכוון לוותר על החידוש גם אם הוא מגיע לחצי מהמשחקים הוא פשוט ימשוך בשפע/ידפיס ביתית וימכור ואין תחלופה.

בשיטה של הניקוד זה נטו אלה שמגיעים הכי הרבה מקבלים ואז גם כל הבלבולי מוח של אוהדים "שרופים" שאומרים שהם מגיעים לכך משחק ולא זוכים בהגרלה ושזה לא הוגן ייפסקו.

אתה מגיע לכל משחק? אז אתה בוודאות תהיה בין ה 800 המובילים בניקוד ויהיה לך כרטיס.
אתה לא בין ה 800? יש 800 שמגיע להם לפניך.

נותנים ניקוד למשחקים גם לפי מרחק לדוגמא קריית שמונה/סכנין/עכו/סמי עופר שווים 3 נקודות, נתניה/מושבה/בלומפילד/כפר סבא 2 נקודות ואשדוד נקודה אחת.

משחקים מבוקשים שבהם מפעילים את השיטה במקום ההגרלה לא יזכו בניקוד מן הסתם כי לא כולם יכולים להגיע.
אז אני שואל שוב: איזה יתרון יש לי כמנוי חוץ??? שום יתרון, רק התחייבות וסיכון של חיוב שלי גם במשחקים שמסיבה זו או אחרת לא אגיע אליהם. את כל היתרונות "הנפלאים" של הניקוד אני יכול להשיג גם בלי להיות מנוי חוץ עם התחייבות וסיכון להיות מחויב בגין כרטיסים שלא אעשה בהם שימוש.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ReDo כתב:לא רואה בעיה להפעיל שיטת ניקוד במקביל מבלי לבטל את מנויי החוץ.
למנויי החוץ הרי גם ככה יש כבר כרטיס ביד,
ששאר הכרטיסים יחולקו בהתאם לשיטת ניקוד.
הכי פייר והכי הוגן.
רעיון יפה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

delta7 כתב: אז אני שואל שוב: איזה יתרון יש לי כמנוי חוץ??? שום יתרון, רק התחייבות וסיכון של חיוב שלי גם במשחקים שמסיבה זו או אחרת לא אגיע אליהם. את כל היתרונות "הנפלאים" של הניקוד אני יכול להשיג גם בלי להיות מנוי חוץ עם התחייבות וסיכון להיות מחויב בגין כרטיסים שלא אעשה בהם שימוש.
אם אינני טועה, במנויי חוץ ניתן לא להגיע עד 4 משחקים בעונה ולא להיות מחוייב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אורי אדום בנשמה כתב:
אם אינני טועה, במנויי חוץ ניתן לא להגיע עד 4 משחקים בעונה ולא להיות מחוייב.
3'

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

תגידו על מה אתם מדברים?
"שיטת ניקוד", "מערכות אינטרנט", על מה ולמה?
על משחק אחד בשנה שיש בו הגרלה?
אין אצטדיון אחד השנה שקרה מצב שלא היו כרטיסים או מספיק כרטיסים.
גם ככה הקהל שלנו נהיה מפונק ובקושי מגיע למשחקי חוץ.
מי שיש לו בעיה שיעשה מנוי חוץ ויפסיק להתבכיין.
או שיקבל את רוע הגזירה וינסה מזלו ביחד עם עוד אלפים אחרים מבלי לבלבל תביצים על קומבינות וקשקושים.

סמל אישי של משתמש
tamirkal

שליחה על ידי tamirkal »

יש לי כרטיס בוגר למערבי תחתון אשמח להחליף אותו בתמורה למערבי עליון

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא צריך לגעת במנוי החוץ שהראו נאמנות מהתחלת הדרך (לפני שזה הפך למצרך מבוקש) ומתחייבים להגיע לכל המשחק כל עונה,
אם רוצים במקביל לתת יתרון לאוהדים כאלה או אחרים בהגרלה זאת כבר שאלה אחרת ונושא אחר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מופתע שאף אחד לא העלה פה את תאוריית ה-42 שרצה ברשת

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

חייב לחדד הבדל קטן בין מנויי בית למנויי חוץ וזה עניין ההקצאה, 12 אלף מנויים זה די והותר למי שבאמת רצה בזמנו לרכוש מנוי, כשמדובר על הקצאה של 500 מנויי חוץ בלבד ההקצאה היא כל כך נמוכה שרובו המוחלט של מי שרוצה לא יכול כי חלון ההזדמנויות היה קצר מדי או שהם בכלל לא ידעו שיש דבר כזה עד שכבר היה מאוחר מדי (אני ביניהם).
שיטת ניקוד גם תגדיל את כמות קהל החוץ בשאר המשחקים וגם תאפשר סיכוי להרבה אוהדים שלא היו זריזים מספיק ולאו דווקא "לא נאמנים" להשיג כרטיסים למשחקים מבוקשים (שנה שעברה גם להפועל חוץ היה בלאגן). גם תמנע מסחרה בכל הנושא של כרטיסים למשחקים כמו המשחק הזה.
דבר נוסף זה עניין ההקצאה הכללית, אם המועדון רוצה לפרגן לספונסרים או מקורבים או לא יודע מי שיושיבו אותם ביציע כבוד בטרנר, במשחקים בהם כמות הכרטיסים שברשותם הגיונית. לא יכול להיות שגם מהפירורים האלה הם מחלקים לאנשים כרטיסים על הגב של אוהדים, בהשוואה למכבי גם אם נוסיף את מנויי החוץ אין מספיק כרטיסים שהולכים באופן ישיר והוגן לאוהדים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב:מופתע שאף אחד לא העלה פה את תאוריית ה-42 שרצה ברשת
עניתי להם שזה מנויים של דודו דהאן.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

South Boy כתב:חייב לחדד הבדל קטן בין מנויי בית למנויי חוץ וזה עניין ההקצאה, 12 אלף מנויים זה די והותר למי שבאמת רצה בזמנו לרכוש מנוי, כשמדובר על הקצאה של 500 מנויי חוץ בלבד ההקצאה היא כל כך נמוכה שרובו המוחלט של מי שרוצה לא יכול כי חלון ההזדמנויות היה קצר מדי או שהם בכלל לא ידעו שיש דבר כזה עד שכבר היה מאוחר מדי (אני ביניהם).
שיטת ניקוד גם תגדיל את כמות קהל החוץ בשאר המשחקים וגם תאפשר סיכוי להרבה אוהדים שלא היו זריזים מספיק ולאו דווקא "לא נאמנים" להשיג כרטיסים למשחקים מבוקשים (שנה שעברה גם להפועל חוץ היה בלאגן). גם תמנע מסחרה בכל הנושא של כרטיסים למשחקים כמו המשחק הזה.
דבר נוסף זה עניין ההקצאה הכללית, אם המועדון רוצה לפרגן לספונסרים או מקורבים או לא יודע מי שיושיבו אותם ביציע כבוד בטרנר, במשחקים בהם כמות הכרטיסים שברשותם הגיונית. לא יכול להיות שגם מהפירורים האלה הם מחלקים לאנשים כרטיסים על הגב של אוהדים, בהשוואה למכבי גם אם נוסיף את מנויי החוץ אין מספיק כרטיסים שהולכים באופן ישיר והוגן לאוהדים.
למה שספונסר שמכניס הרבה כסף למועדון לא יקבל כרטיסים למשחק כזה? חלק מהאקסקלוסיביות.
את אותה הטענה שלך מעלה מי שללא מנוי לטרנר. אז בוא נפתח למכירה מחדש את כל המנויים לטרנר בעונה הבאה.
סלח לי, אבל מה זה לא ידעתי? פעמיים נתנו אפשרות לעשות מנוי חוץ. זה פורסם בכל מקום וכל מי שרצה קיבל.
ארגון אוהדים זו הקצאה מעט מוגזמת לדעתי כי רוב הגרעין של הארגון מנוי חוץ.
השאר מוגרל.
2 משחקים בעונה זה כל הסיפור וכל מי שלא זוכה יוצא בקריאות על קומבינות.
גם אם יעשו שיטת ניקוד, או יתנו לאלוהים להחליט מי ראוי לכרטיס, ימצאו על מה לבכות ויקראו להנהלה מושחתים.
בדיוק הישראלי המכוער. לא משנה כמה ישפרו, הוא בחיים לא יתן אמון במערכת.

נ.ב לא מכוון בדיוק אליך, אלא לכל מה שקורה ברשת כל פעם מחדש.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

עוד שנתיים יש להם אצטדיון חדש של 27 אלף והכל יהיה בסדר

שלח תגובה