מושאלים 2018/2019
Re: מושאלים 2018/2019
איך אתם בהבל פה גומרים שחקנים....
והדוגמא הטובה ביותר זה עם עזרא. את המזלזלים בו אי אפשר לבלבל עם עובדות שהוא השחקן הטוב ביותר מבין הישראלים על קו שמאל.
לגבי עמית ביטון. לא יודע מה תקרת הזכוכית שלו, אבל הוא בהתקדמות מתמדת.
אתמול ראינו את גלזר, שהרוב בפורום הזה הפכו אותו לכוכב (אני אישית חושב שהוא עדיין נגר צמרת, שלא מתאים לקבוצה גדולה), אחרי שהושאל למספר שנים.
ביטון שווה מעקב. הוא יחסית מהיר וטכני לבלם, יודע להבקיע בראש. ימים יגידו למה יתפתח, אבל לזלזל בו?
והדוגמא הטובה ביותר זה עם עזרא. את המזלזלים בו אי אפשר לבלבל עם עובדות שהוא השחקן הטוב ביותר מבין הישראלים על קו שמאל.
לגבי עמית ביטון. לא יודע מה תקרת הזכוכית שלו, אבל הוא בהתקדמות מתמדת.
אתמול ראינו את גלזר, שהרוב בפורום הזה הפכו אותו לכוכב (אני אישית חושב שהוא עדיין נגר צמרת, שלא מתאים לקבוצה גדולה), אחרי שהושאל למספר שנים.
ביטון שווה מעקב. הוא יחסית מהיר וטכני לבלם, יודע להבקיע בראש. ימים יגידו למה יתפתח, אבל לזלזל בו?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הסתכלת פעם על הבלמים שפותחים היום בליגת העל?yossi כתב:אחלה אוחיון.
מצחיק שכל הזמן צוחקים עליו ברשתות, נשלף ממעמקי הספסל ברגעים הכי קשים ותמיד עושה את העבודה.
להשוות אותו לעמית ביטון זה בדיחה.
עמית יגמור בליגה לאומית. הוא לא שחקן.
זוכר את עמית עושה עבודה טובה בהפועל תל אביב בזמנו, העונה התחיל טוב באשדוד, לא בטוח שיהיה אי פעם מספיק טוב בשבילנו (גם מתן אוחיון לא מספיק טוב להיות כאן בלם ראשון, שני ואפילו שלישי, כבלם חמישי בהיררכיה הוא בסדר גמור), אבל לקבוע שהוא לא מספיק טוב לליגת העל או שיגמור בלאומית, על סמך מה בדיוק? איזה בלמים כבר משחקים בקבוצות ליגת העל היום? (ד"ש משחר פיבן שפתח אתמול במכבי).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
הסתכלת פעם על הבלמים שפותחים היום בליגת העל?yossi כתב:אחלה אוחיון.
מצחיק שכל הזמן צוחקים עליו ברשתות, נשלף ממעמקי הספסל ברגעים הכי קשים ותמיד עושה את העבודה.
להשוות אותו לעמית ביטון זה בדיחה.
עמית יגמור בליגה לאומית. הוא לא שחקן.
זוכר את עמית עושה עבודה טובה בהפועל תל אביב בזמנו, העונה התחיל טוב באשדוד, לא בטוח שיהיה אי פעם מספיק טוב בשבילנו (גם מתן אוחיון לא מספיק טוב להיות כאן בלם ראשון, שני ואפילו שלישי, כבלם חמישי בהיררכיה הוא בסדר גמור), אבל לקבוע שהוא לא מספיק טוב לליגת העל או שיגמור בלאומית, על סמך מה בדיוק? איזה בלמים כבר משחקים בקבוצות ליגת העל היום? (ד"ש משחר פיבן שפתח אתמול במכבי).
אוהדי הפועל גם בטוחים שגוטליב הוא איזה בלם על.
בואו נעזוב את הדעה שלהם בצד.
אשדוד קבוצה עלובה. אז מתקן, עמית ביטון לא בלם לאומית, הוא קבלן ירידות. יותר טוב?
להשוות אותו לגלזר זה בדיחה.
מספיקות עיניים סבירות כדי לראות שהוא שחקן ענק במונחים ישראלים ויחד עם סולומון העתיד של הכדורגל הישראלי. מקווה שאוחנה יחזור טוב ויצטרף אליהם.
תרשמו גם עדן קארצב, עוד אחד במכבי שמסומן ככישרון גדול מאוד. בעיניים לא יצא לי לראות אותו, אם לא יהיו תקלות נראה כולנו בעתיד הלא רחוק.
אשדוד קבוצה עלובה. אז מתקן, עמית ביטון לא בלם לאומית, הוא קבלן ירידות. יותר טוב?
מספיקות עיניים סבירות כדי לראות שהוא שחקן ענק במונחים ישראלים ויחד עם סולומון העתיד של הכדורגל הישראלי. מקווה שאוחנה יחזור טוב ויצטרף אליהם.
תרשמו גם עדן קארצב, עוד אחד במכבי שמסומן ככישרון גדול מאוד. בעיניים לא יצא לי לראות אותו, אם לא יהיו תקלות נראה כולנו בעתיד הלא רחוק.
- Sir Alex Ferguson
אי אפשר לערוך השוואה לגלזר כמובן שכן האחרון הרשים מאוד במדי מכבי נתניה, בניגוד לביטון שאחרי הקדנציה בהפועל תל אביב לא הרשים בעכו ולאחר מכן בזבז חצי עונה באשדוד.yossi כתב:אוהדי הפועל גם בטוחים שגוטליב הוא איזה בלם על.
ועדין, לא מקבל את הקביעה כבר עכשיו שביטון לא שווה ליגת העל, לא בהווה ולא בעתיד, בטח ברמה הנוכחית של ליגת העל.
בקשר להתאמה אלינו, הרף עלה משמעותית ולכן יתכן שהוא לא יהיה לעולם מספיק טוב אלינו (אבל שוב, ביטון עוד שחקן צעיר, ועם רף הרבה יותר גבוה מאלגרבלי נניח שמהרגע הראשון ראינו שהוא לא מתאים וגם לא יתאים לשאיפות שלנו).
אז בהיגיון הזה גם מתן אוחיון קבלן ירידות, הורדנו אותו ליגה עם מכבי פ״ת בוסרמיל (אם אני זוכר נכון). אגב אוהדי הפועל ת״א לא תופסים מגוטליב בכלל, לפחות לא אלה שאני דיברתי איתם.yossi כתב:אוהדי הפועל גם בטוחים שגוטליב הוא איזה בלם על.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
ההיגיון הוא לשפוט שחקן על פי מראה עיניים ולא ע"פ יח"צ או המקום שהשחקן משחק בו.אסי, דגים כתב:
אז בהיגיון הזה גם מתן אוחיון קבלן ירידות, הורדנו אותו ליגה עם מכבי פ״ת בוסרמיל (אם אני זוכר נכון). אגב אוהדי הפועל ת״א לא תופסים מגוטליב בכלל, לפחות לא אלה שאני דיברתי איתם.
לא מחזיק מעמית ביטון, הלוואי ויאכיל אותי כובע.
מביטון אחר, דן, אני כן תופס.
ההעברה לאשדוד יש מצב שחיסלה לו את הקריירה. או לפחות הורידה את הרמה שאליה יגיע משמעותית נמוך יותר.
אני בחיים לא אבין אנשים שמתלוננים על הרמה של מתן אוחיון. הוא פאקינג בלם חמישי!
לא אמרתי שעמית ביטון הבלם הפותח הבא, רק אמרתי שלדעתי מתן אוחיון טועה יותר מדי טעויות קריטיות, ולדעתי עמית ביטון יכול למלא את מקומו כבלם חמישי כי הוא לא פחות טוב ממנו ואולי אפילו נרוויח בלם לעתיד, זה הכל
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה טעויות? עד כה העונה, הוא יותר טוב מצדק.אסי, דגים כתב:לא אמרתי שעמית ביטון הבלם הפותח הבא, רק אמרתי שלדעתי מתן אוחיון טועה יותר מדי טעויות קריטיות, ולדעתי עמית ביטון יכול למלא את מקומו כבלם חמישי כי הוא לא פחות טוב ממנו ואולי אפילו נרוויח בלם לעתיד, זה הכל
הדשא של השכן אכן ירוק יותר לצערנו.
כשיש לך קבוצת בת בלאומית.
ומחלקת נוער הכי טובה בארץ הם בפור ענק עלינו...
סתם דוגמא.
אצילי היה שם בנוער, לא רצו אותו.
הגיע לראשלצ, נמכר לביתר
הינו בתחרות עליו עם מכבי.. והוא הלך עם הלב שלו שכמובן זאת מכבי.
בטווח הארוך כל כישרון שיגדל כאן יהיה מחיפה/תא
והם ינצחו אותנו בכל מאבק עתידי על שחקן שיפרוץ
בנושא הזה אנחנו רק עכשיו מרימים את הרמה של הנוער ומייצרים זיקה למועדון...
תוצאות נראה רק עוד 10- 20 שנה
כשיש לך קבוצת בת בלאומית.
ומחלקת נוער הכי טובה בארץ הם בפור ענק עלינו...
סתם דוגמא.
אצילי היה שם בנוער, לא רצו אותו.
הגיע לראשלצ, נמכר לביתר
הינו בתחרות עליו עם מכבי.. והוא הלך עם הלב שלו שכמובן זאת מכבי.
בטווח הארוך כל כישרון שיגדל כאן יהיה מחיפה/תא
והם ינצחו אותנו בכל מאבק עתידי על שחקן שיפרוץ
בנושא הזה אנחנו רק עכשיו מרימים את הרמה של הנוער ומייצרים זיקה למועדון...
תוצאות נראה רק עוד 10- 20 שנה
- ForeverRed
לא יודע מה ראיתם מביטון שגורם לחשוב שהוא שווה יותר מלאומית. גם לאלגרבלי היו נתונים טובים.
לדעתי הוא לא שחקן וגם לא יהפוך לכזה.
- Sir Alex Ferguson
אלגרבלי ניצח במבחני המהירות את בן שהר ומוחמד גאדיר?ForeverRed כתב:לא יודע מה ראיתם מביטון שגורם לחשוב שהוא שווה יותר מלאומית. גם לאלגרבלי היו נתונים טובים.
אלגרבלי עזר לייצב מועדון בלחץ אטומי כמו הפועל תל אביב מבחינה הגנתית ושמר לא מעט פעמים על שער נקי?
איך אפשר בכלל להשוות את אלגרבלי לביטון? רק בגלל ששניהם באר שבעים שמשחקים בעמדת הבלם?
אני לא מאמין שביטון יהיה אי פעם ברמה שלנו, אבל לא חושב שהוא נופל מרוב הבלמים שמשחקים היום בליגת העל, גם לא מפיבן שפתח אתמול בהרכב של מכבי.
משה, אלגרבלי שיחק בהצלחה לא מעט משחקים בהרכב של קבוצה מקום 2 בליגה. בוא נגיד שבנקודת זמן שביטון נמצא עכשיו אלגרבלי הרבה יותר הרשיםSir Alex Ferguson כתב: אלגרבלי ניצח במבחני המהירות את בן שהר ומוחמד גאדיר?
אלגרבלי עזר לייצב מועדון בלחץ אטומי כמו הפועל תל אביב מבחינה הגנתית ושמר לא מעט פעמים על שער נקי?
איך אפשר בכלל להשוות את אלגרבלי לביטון? רק בגלל ששניהם באר שבעים שמשחקים בעמדת הבלם?
אני לא מאמין שביטון יהיה אי פעם ברמה שלנו, אבל לא חושב שהוא נופל מרוב הבלמים שמשחקים היום בליגת העל, גם לא מפיבן שפתח אתמול בהרכב של מכבי.
- ForeverRed
1. אלגרבלי היה מהיר מאור יחסית לבלם.Sir Alex Ferguson כתב: אלגרבלי ניצח במבחני המהירות את בן שהר ומוחמד גאדיר?
2. "לייצב מועדון בלחץ אטומי כמו הפועל תל אביב". גניבת דעת.
3. מה עשה ביטון בקריירה שהופך אותו לשחקן שאינו בר השוואה (גניבת הדעת מהסעיף הקודם לא נחשבת)?
4. אני לא חושב שנראה אותו בליגת העל בשנים הקרובות, בטח לא כשחקן הרכב. הוא בור הגנתי.