הפועל ב"ש - מ.ס. אשדוד, שבת, 18:15.
- The red one
Re: הפועל ב"ש - מ.ס. אשדוד, שבת, 18:15.
איך יודעים שהמצב ממש בקנטים? יש כרטיסי נוער
ג'ראפי פצוע?
אכן. גם קינדה פצוע.
הרכב משוער: רועי משפתי, פיליפ קנזביץ’, טום בן זקן, ניר ברדע, בן אל אדרי, אביב סולומון, בן רייכרט, יובל יעקובוביץ׳, מוחמד כנעאן (דור גלילי), דן ביטון ודין דוד.
מוחמד כנעאן זה שם מעניין, היה במכבי חיפה ונחשב לאחד השחקנים המוכשרים בשנתון שלו. דודו דהאן שלח אותו להתרשמות בגנט בלי אישור של חיפה ומאז היה ביניהם מאבק משפטי. עבר לאשדוד תמורת חצי מיליון ש"ח וכנראה נגדנו תהיה הופעת הבכורה שלו בהרכב.
לא פעם ראשונה שאשדוד נותנים לשחקן נוער הופעת בכורה בטרנר, מהעבר זוכר את יצחק אספה פותח לראשונה בקריירה שלו נגדנו ב-5-0 לפני שנתיים. בטח בונים על זה שיתן הופעה גדולה ויהפוך לפרוספקט מבטיח.
הרכב משוער: רועי משפתי, פיליפ קנזביץ’, טום בן זקן, ניר ברדע, בן אל אדרי, אביב סולומון, בן רייכרט, יובל יעקובוביץ׳, מוחמד כנעאן (דור גלילי), דן ביטון ודין דוד.
מוחמד כנעאן זה שם מעניין, היה במכבי חיפה ונחשב לאחד השחקנים המוכשרים בשנתון שלו. דודו דהאן שלח אותו להתרשמות בגנט בלי אישור של חיפה ומאז היה ביניהם מאבק משפטי. עבר לאשדוד תמורת חצי מיליון ש"ח וכנראה נגדנו תהיה הופעת הבכורה שלו בהרכב.
לא פעם ראשונה שאשדוד נותנים לשחקן נוער הופעת בכורה בטרנר, מהעבר זוכר את יצחק אספה פותח לראשונה בקריירה שלו נגדנו ב-5-0 לפני שנתיים. בטח בונים על זה שיתן הופעה גדולה ויהפוך לפרוספקט מבטיח.
פעם היה חבר כנסת בשם זה...הפועלעולה כתב: מוחמד כנעאן
- סתיו אלימלך
תנו לי רק ניצחון קטן להרגיע את העצבים. לא צריך יותר מזה.
במשחק באשדוד כמעט נכנסתי למגרש לתת גול- היו לנו מיליון מצבים!
במשחק באשדוד כמעט נכנסתי למגרש לתת גול- היו לנו מיליון מצבים!
ככה רשמו. השוער השלישי אמור לפתוחdelta7 כתב:ג'ראפי פצוע?
מה קרה לשוער השני (משפטי, לא?)?שיש כתב: ככה רשמו. השוער השלישי אמור לפתוח
הבנתי שנפצע במשחק האחרון שלהם והשוער השלישי החליף אותוdelta7 כתב: מה קרה לשוער השני (משפטי, לא?)?
ויטור ואורן ביטון פותחים במקום אלחמיד וקורהוט.
וההרכב רגיל.
מעניין
וההרכב רגיל.
מעניין
הרכב כביכול הכי טוב שאפשר לבנות אצלנו. אולי עם אלחמיד במקום טאהא
- The red one
שני הביטונים ואלקרנוואי בהרכב של יובל נעים. מעניין
עוד פעם צדק לא פותח
לא מבין מה הקטע עם צדק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
דרבי אשכרה.The red one כתב:שני הביטונים ואלקרנוואי בהרכב של יובל נעים. מעניין
הפועל באר שבע vs הפועל באר שבע ב'.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מקווה שהכניסה שלהם להרכב מעידה על זה שלא הולכים לשחק בחרא ורק מי שבונים עליו ישחק לעתיד ישחק מעכשיו עד אחרי חלון ינואר.
עזרא מחוץ לסגל זה טוב. מעניין אם השורה הראשונה שלי אומרת משהו על זה שצדק לא פותח למרות יכולת מזעזעת של טאהא.
גם לי מדגדג לראות את ויטור וצדק ביחד אבל אם בכר לא פותח איתו, שוב, למרות הכושר של טאהא, כנראה שיש סיבה.
עזרא מחוץ לסגל זה טוב. מעניין אם השורה הראשונה שלי אומרת משהו על זה שצדק לא פותח למרות יכולת מזעזעת של טאהא.
הקטע שהוא לא מספיק טוב לשחק. ההופעה מול הפועל חיפה כנראה הספיקה לבכר.CrazyRed7 כתב:לא מבין מה הקטע עם צדק.
גם לי מדגדג לראות את ויטור וצדק ביחד אבל אם בכר לא פותח איתו, שוב, למרות הכושר של טאהא, כנראה שיש סיבה.