האשמה רק על ההנהלה והצוות
Re: האשמה רק על ההנהלה והצוות
אני שונא תיאוריות קונספירציה על סמך שמועות.
3 שנים כולם הסתדרו מעולה אחד עם השני ופתאום זה התחיל?
3 שנים כולם הסתדרו מעולה אחד עם השני ופתאום זה התחיל?
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
גם התמונה הזו היא רק פיסה מהפאזל. יכול להיות שכל הערבים בקבוצה נדחקו לפינה, וכל מה שנשאר להם זה הביחד שלהם. אנחנו יודעים מעט מאד.אלדר כתב: תודה.
יש לי הרבה מה להגיד על הנושא הזה ולא העזתי לדבר.
חבל דק שקשה ללכת עליו.
המועדון פשוט עשה חישוב סיכונים באיזה צד עדיף לבחור.
לשייך את המחנאות לדת זה קל מידי.
נזכר בתמונת ה״בוסים״ בנבחרת וקצת מבין את הלך הרוח....
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
על זה נאמר: חילופי דורות ללא קשר לגזענות.אוהד הצלחות כתב: גם התמונה הזו היא רק פיסה מהפאזל. יכול להיות שכל הערבים בקבוצה נדחקו לפינה, וכל מה שנשאר להם זה הביחד שלהם. אנחנו יודעים מעט מאד.
טבעי שהשחקן המחליף שלך פותח לפניך אתה תתעצבן, כי בראש הוא תמיד יהיה המחליף שלך.
יכול להיות שהפותח לא התייחס כלכך למחליף ועכשיו זה הזמן לשלם את החשבון.
אגו לא חסר, המועדון נמצא בסיטואציה שהוא צריך לבחור צד.
לדעתי המועדון פשוט בחר ב״עתיד״
אם כל הדיון פה על סמך ההודעה של רן, כדאי שתקראו אותה שוב.הראל כתב:כי המידע פנימי ולא יוצא החוצה והעזיבה של צדק מחורטטת לתקשורת מסיבה אחרת, ורק רן סיפר לנו על הבאלגן הפנימי הזה.
יש התייחסות לדתיים שלא מתעסקים בכדורגל, ועוד משפט לא קשור על קבוצות חברויות בתוך הקבוצה.
אז כל הסיפור על סכסוך בין הדתיים לערבים, זה המצאה של האשכול הזה?
אולי מי שכתב את זה יכול להסביר.
למה לבחור צד וליצור אוירה כזאת ולחזק מחנאות?אלדר כתב: תודה.
יש לי הרבה מה להגיד על הנושא הזה ולא העזתי לדבר.
חבל דק שקשה ללכת עליו.
המועדון פשוט עשה חישוב סיכונים באיזה צד עדיף לבחור.
לשייך את המחנאות לדת זה קל מידי.
נזכר בתמונת ה״בוסים״ בנבחרת וקצת מבין את הלך הרוח....
כשנוצר פילוג יש בעיה קשה מאוד למועדון.שיש כתב: למה לבחור צד וליצור אוירה כזאת ולחזק מחנאות?
מצד אחד אם תבחר צד - אתה גורם לשחקנים להיות שיכורים מכוח ולחשוב שהם יכולים להשתמש במעמד שלהם כרצונם.
מצד שני - תלך נגדם איבדת אותם כשהם אמורים להוות שלד לעתיד
נראה שהמועדון בחר צד בשחרור של שיימן ואח"כ צדק.אלדר כתב: כשנוצר פילוג יש בעיה קשה מאוד למועדון.
מצד אחד אם תבחר צד - אתה גורם לשחקנים להיות שיכורים מכוח ולחשוב שהם יכולים להשתמש במעמד שלהם כרצונם.
מצד שני - תלך נגדם איבדת אותם כשהם אמורים להוות שלד לעתיד
חסרה דמות שתדביק את חדר ההלבשה
השחרור של שיימן לא חושב שעוסק רק בדת , רואים גם שהיכולת שלו לא מתאימה לקבוצת התחתית שהוא נמצא בה .
- yanivnew91
והארכת החוזה של טאהאשיש כתב: נראה שהמועדון בחר צד בשחרור של שיימן ואח"כ צדק.
חסרה דמות שתדביק את חדר ההלבשה
אז אם הבנתי נכון, אין שום עדות לפילוג, גם לא של רן, אבל כולם פה מתעקשים לכתוב עליו כאילו שזו עובדה מוגמרת.
אם זה הכיוון, אני יכול להציע עוד סיפורים:
מסתבר שהיה פילוג בין "חסרי הרצועות" ל"ביטונים". ההנהלה החליטה ללכת עם חסרי הרצועות, ולכן שחררו את עמית ודן ביטון.
אורן ביטון קרוע בין הצדדים.
מסתבר שהיה פילוג בין "חסרי הרצועות" ל"ביטונים". ההנהלה החליטה ללכת עם חסרי הרצועות, ולכן שחררו את עמית ודן ביטון.
חחחgooner כתב:אז אם הבנתי נכון, אין שום עדות לפילוג, גם לא של רן, אבל כולם פה מתעקשים לכתוב עליו כאילו שזו עובדה מוגמרת.
- dardasmiley
gooner כתב:אז אם הבנתי נכון, אין שום עדות לפילוג, גם לא של רן, אבל כולם פה מתעקשים לכתוב עליו כאילו שזו עובדה מוגמרת.
חנקת
ואיפה בן ביטון בתמונה?gooner כתב:אז אם הבנתי נכון, אין שום עדות לפילוג, גם לא של רן, אבל כולם פה מתעקשים לכתוב עליו כאילו שזו עובדה מוגמרת.
עצום!gooner כתב:אז אם הבנתי נכון, אין שום עדות לפילוג, גם לא של רן, אבל כולם פה מתעקשים לכתוב עליו כאילו שזו עובדה מוגמרת.