מכבד ואוהב אותך בכדי להשתמש בכינויים שכינית את עצמך, אבל יאללה בנאדם, תתעורר מהרגשנות.שמעון א כתב:תקראו לי אידיוט, מטומטם, משוגע, מה שבא לכם. הכל ביחד מצידי....
מוותר על אלחמיד כדי שיעשו סולחה עם שיר צדק.
צדק מול אלחמיד היום זה כמו ראמוס מול טיבי
מכבד ואוהב אותך בכדי להשתמש בכינויים שכינית את עצמך, אבל יאללה בנאדם, תתעורר מהרגשנות.שמעון א כתב:תקראו לי אידיוט, מטומטם, משוגע, מה שבא לכם. הכל ביחד מצידי....
מוותר על אלחמיד כדי שיעשו סולחה עם שיר צדק.
אל תשווה למליקסון. שיר צב אחי. צב.שמעון א כתב: מכיר את הטענות האלה.
מליקסון כשחזר לארץ היה גרוע ממנו, ו 90% מאיתנו איבדנו תקווה לגביו.
שלוש שנים הוא היה הבלם הישראלי הטוב בליגה. אני לא הייתי מוותר עליו. אפשר לחשוב מי הבלמים שלנו שאנחנו מוותרים ככה ב'אהלן אהלן' על אחד הגדולים שהגיעו לכאן. אפשר לחשוב שהוא בן 38.
לא סתם ראמוס מול טיבי, אחמד טיביTotti כתב:
צדק מול אלחמיד היום זה כמו ראמוס מול טיבי
אתה אופטימיסט בלי הכרה אחי.MikiRed כתב:סרטון נחמד...
מה שראיתי, קשר עם רגל שמאל מדוייקת, עם בעיטה נקייה, יגבה את צד ימין עם חיתוכים למרכז (זריהן).
אם כבש 10 שערים מעמדת הקשר, בהחלט מבין למה הביאו אותו.
תזכרו את אצילי...
יש גם סיכון.MikiRed כתב:טוטי, לא בטוח שיצליח. אבל כשגם אנחנו מטיפים כל השנה שיש לעשות סקאוטינג גם בארץ בליגות הנמוכות, ואנחנו מחתימים 2 כוכבים של הליגה השנייה, צריך לברך על ההחתמות. אין שום סיכון, רק סיכוי.
לא יישברו תקציב או היררכייה.
אם אחד מהשניים יצליח, פנטסטי.
בנתיים במקום להתחזק נראה שאנחנו נשארים במקום.MikiRed כתב:טוטי, לא בטוח שיצליח. אבל כשגם אנחנו מטיפים כל השנה שיש לעשות סקאוטינג גם בארץ בליגות הנמוכות, ואנחנו מחתימים 2 כוכבים של הליגה השנייה, צריך לברך על ההחתמות. אין שום סיכון, רק סיכוי.
לא יישברו תקציב או היררכייה.
אם אחד מהשניים יצליח, פנטסטי.
תן כבוד, הוא גם היה צלם ספורט מקצועי. תמיד תפס את הזוויות הכי יפות לשעריםTotti כתב:יחסרא על אוהד כהן הסטודנט
הבעיה היא שהוא יגבה את ימין( זריהן) ולא שזריהן יגבה מישהו טוב ממנו.....MikiRed כתב:סרטון נחמד...
מה שראיתי, קשר עם רגל שמאל מדוייקת, עם בעיטה נקייה, יגבה את צד ימין עם חיתוכים למרכז (זריהן).
אם כבש 10 שערים מעמדת הקשר, בהחלט מבין למה הביאו אותו.
תזכרו את אצילי...