מקסימו לוי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מקסימו לוי
פחות מחזיק ממקסימו. מרגיש לי מאוד מסורבל ומפוזר וגם לא מהיר. לפחות 3 פעמים הרחיק את הכדור בצורה רעה ולא שקטה מול הפועל חיפה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני לא חושב שעדיין יש לי מספיק בשביל להתרשם לכאן או לכאן. אבל לא צריך לשפוט אותו כשחקן הרכב, צריך לשפוט אותו כסותם חורים סטייל אוחיון. יכול להיות מאוד חשוב אם הוא בינוני פלוסSir Alex Ferguson כתב: ↑01 אפריל 2024, 10:01פחות מחזיק ממקסימו. מרגיש לי מאוד מסורבל ומפוזר וגם לא מהיר. לפחות 3 פעמים הרחיק את הכדור בצורה רעה ולא שקטה מול הפועל חיפה.
- ForeverRed
לא מבין ממה אנשים פה מתרשמים.
זה שחקן שאם הוא נוחת באיזה מ.ס אשדוד אף אחד לא מרים גבה. לא יותר מסותם חורים.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הוא הגיע כסותם חורים. לא זר.
בינתיים עושה את התפקיד לא רע בכלל.
בינתיים עושה את התפקיד לא רע בכלל.
אני לא חושב שיש מישהו שמסתכל עליו אחרתForeverRed כתב: ↑01 אפריל 2024, 10:39לא מבין ממה אנשים פה מתרשמים.
ואללה בהתחשב בזה שציפיתי לואדים מנזון 2, אני לגמרי מבסוט.
אחלה סותם בנתיים
יש לו את התפקיד הכי חשוב בקבוצה - הוא דואג להשאיר את דדיה על הספסל. לכן הוא כרגע הרבה יותר חשוב מויטור וגורדי ביחד.
לעומת דדיה ואבועביד היכולת הטכנית שלו יותר טובה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑01 אפריל 2024, 10:01פחות מחזיק ממקסימו. מרגיש לי מאוד מסורבל ומפוזר וגם לא מהיר. לפחות 3 פעמים הרחיק את הכדור בצורה רעה ולא שקטה מול הפועל חיפה.
הגנתית עוד אפשר להתפלפל עם אבו.
מבחינתי אני מקווה שיהיה מדובר בשחקן שירחיק החוצה את ה2 המוזכרים מהסגל שנה הבאה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
שוחרר מהקבוצה.
אמנם די למלם אבל לא חושב שהיה נורא אם היה נשאר בתור בלם רביעי בהיררכיה. מה שכן מקווה שהשחרור שלו וככל הנראה של אבו עביד יביא לרענון אמיתי בעמדה, אני בספק אם טיבי ובאריירו זה מספיק לצד מיגל, הראשון אמנם עשה עונה טובה אך אף אחד לא מבטיח שזה יקרה שוב בגילו ובאריירו פשוט לא מספיק טוב כבר תקופה.
אמנם די למלם אבל לא חושב שהיה נורא אם היה נשאר בתור בלם רביעי בהיררכיה. מה שכן מקווה שהשחרור שלו וככל הנראה של אבו עביד יביא לרענון אמיתי בעמדה, אני בספק אם טיבי ובאריירו זה מספיק לצד מיגל, הראשון אמנם עשה עונה טובה אך אף אחד לא מבטיח שזה יקרה שוב בגילו ובאריירו פשוט לא מספיק טוב כבר תקופה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי גם בגללו ספגנו תבוסות נוראיות הוא היה החוליה החלשה בהגנהItay כתב: ↑18 יוני 2024, 07:57שוחרר מהקבוצה.
נראה מה יביאו לעמדה כי כרגע חוץ מבראיירו וויטור אין לנו כלום, וגם במגנים אין לנו כלום (דדיה וזהו)
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מאמן חדש בוחר את השחקנים שלו, נקווה שיפגע בול
נראה שאנחנו הולכים לסוג של מהפכה בהגנה - לפחות מגן ימין אחד אם לא 2, בלם אחד ואם טיבי לא ימשיך אז 2 ומגן שמאל אחד ואם לופס לא ימשיך אז 2 זה להפוך את הקבוצה מינימום 4 שחקנים חדשים עם אופציה ל6 שחקנים חדשים רק בהגנה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מקווה מאוד שלופס וטיבי יישארו.
מקסימו לדעתי לא היה ברמה, אותו הדבר הראל שלום, אבו עביד נתן כאן כמה שנים יפות, מקווה מאוד שיחפשו לשדרג את ההגנה בשחקנים כמו בן הרוש וישראלוב ולא ילכו על כל מיני מציאות מהלאומית או ברירות מחדל כמו דדיה ופליטר...
מקסימו לדעתי לא היה ברמה, אותו הדבר הראל שלום, אבו עביד נתן כאן כמה שנים יפות, מקווה מאוד שיחפשו לשדרג את ההגנה בשחקנים כמו בן הרוש וישראלוב ולא ילכו על כל מיני מציאות מהלאומית או ברירות מחדל כמו דדיה ופליטר...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!