מרקו וולף - חתם ל3 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: מרקו וולף

שליחה על ידי yedidel »

שיש כתב:
02 פברואר 2026, 11:48
אבל גם אצלנו יש נפילות, גריטה, פונק, סאבובו, יורי
אז מה הטענה?
לא להביא כמות כי יש נפילות?
אין לך את האמצעים להביא כמות כמו המכביות.
על וארלה ואנדרדדה שמו משהו כמו 2.5 מיליון יורו ביחד והם סיפקו עד כה מספרים פחות מגנאח. אז הם יכולים להביא להם עכשיו מחליף (לא שזה יעזור להם כבר), אתה היית נתקע עם החוזים

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

yedidel כתב:
02 פברואר 2026, 11:52
אין לך את האמצעים להביא כמות כמו המכביות.
על וארלה ואנדרדדה שמו משהו כמו 2.5 מיליון יורו ביחד והם סיפקו עד כה מספרים פחות מגנאח. אז הם יכולים להביא להם עכשיו מחליף (לא שזה יעזור להם כבר), אתה היית נתקע עם החוזים
בול הנקודה.

להביא זה החלק הקל. אם אתה נופל יש לך בור תקציבי לא פשוט ואין לנו את הגב הכלכלי שיש למכביות.
נפלו עם סברינה ונהואל ב4 מיליון יורו?העיפו והביאו את דון ועוד כמה בעוד כמה מיליונים כבר בחלון אחרי.
אצלנו אתה סוחב כישלון כזה לפחות שנתיים.

יש להם הכנסות הרבה יותר גבוהות מאיתנו וזה בסוף עושה את ההבדל כי מבחינת השקעת בעלים אלונה לא מביאה פחות. אולי אפילו יותר.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

לא חייבים להביא זרים במיליונים.
לא חושב שנפילה עם זר שעלה כמה מאות אלפי יורו באמת תסנדל אותנו שנים קדימה.
אפשר לבקר קבוצות אחרות (שבשנים האחרונות גם ידעו מהצד השני לעשות מכירות יפות מאוד, כולל של זרים כמו מילסון ופטאצ'י שנרכשו והכניסו להם הרבה כסף), אבל אסור לנו ליפול למלכודת הזאת ולנסות להכשיר את ההתנהלות שהייתה עם הזרים אצלנו עד עכשיו באמצעות כישלון של קבוצות אחרות.
אנחנו צריכים לשאוף להיות הכי טובים שאנחנו יכולים, גם בשביל אירופה, ואת זה אי אפשר להשיג כשאנחנו לא מנצלים את מכסת הזרים עד תום ואז נאלצים להסתמך כל כך הרבה על השוק הישראלי הבינוני.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כמה תלכו סחור סחור ותבלבלו את המוח כדי להצדיק את הכישלון המתמשך של המועדון באיתור זרים.

פשוט מדהים.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
02 פברואר 2026, 11:41
אתה שוב לוקח רק דברים שנוח לך, המצב בארץ פח מ2023, עדיין נחתו מאז כמה וכמה שחקנים טובים.
נפילות יש ויהיו לכולם תמיד, מה שחשוב זה לשמור על הדרך ולהביא שחקנים בפרופיל טוב ככה שגם אם נפלת אתה לא מחכה עם שחקן על הפיירול שלוש שנים אלא מגלגל הלאה כי כמעט תמיד יהיה לזה ביקוש מסוים, גם אם אתה תפסיד אתה תוכל למזער נזקים.
להוציא את דיופ שהיה פרופיל לא הכי מרשים בלשון המעטה למרות שגם הוא סבל מחוסר מזל בקריירה עם מעבר גדול לצרפת שנפל קוזוק הביא לפה פרופילים הרבה יותר איכותיים מהאשפה שהייתה נוחתת פה במיליוני שקלים.

כן, ברור שזרים זה כלי משדרג שצריך תמיד לשאוף להביא כמה שיותר כאלה וכמה שיותר איכותיים, זה לא סוד.
הפועל ב״ש לא חיה בבועה, היא מתקיימת לצד מועדונים עם תקציבים כפולים שגם הם נופלים ונופלים קשות עם הזרים, אצלהם אין בעיה ליפול עם זרים שעלו להם 4 מיליון יורו בטוטאל, אם זה יקרה חלילה לנו המועדון יצטרך להצטמצם משמעותית, זו המציאות וכדאי שנכיר בה, הפינצטה שאוהבים לגחך עליה היא צורך מובהק בהפועל ב״ש
שלא עושה אירופה.

רן בגישה של לא להביא כדי לסמן וי, אני מעדיף את האסטרטגיית רכש הזאת על פני הגישה של ברדה שמילא אותנו בשושנאצבים למיניהם ועם גיבנת תקציבית. בחלון הזה הגישה הזו פחות תתקבל כי היה מלא זמן לחפש וכי ברור מה מונח על הכף.

בסוף מה שמעניין זה האיכות ולא הכמות, לוקח את ה-4 זרים שלנו בכל יום לפני שלוקח את ה-8 זרים של מכבי וה-17 זרים של חיפה.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 02 פברואר 2026, 12:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Melikson24 כתב:
02 פברואר 2026, 11:55
בול הנקודה.

להביא זה החלק הקל. אם אתה נופל יש לך בור תקציבי לא פשוט ואין לנו את הגב הכלכלי שיש למכביות.
נפלו עם סברינה ונהואל ב4 מיליון יורו?העיפו והביאו את דון ועוד כמה בעוד כמה מיליונים כבר בחלון אחרי.
אצלנו אתה סוחב כישלון כזה לפחות שנתיים.

יש להם הכנסות הרבה יותר גבוהות מאיתנו וזה בסוף עושה את ההבדל כי מבחינת השקעת בעלים אלונה לא מביאה פחות. אולי אפילו יותר.
לא רק זה יותר קל, גם כשאתה מציע משכורות של 600-500 שכר זה הרבה יותר קל.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
02 פברואר 2026, 12:08
כמה תלכו סחור סחור ותבלבלו את המוח כדי להצדיק את הכישלון המתמשך של המועדון באיתור זרים.

פשוט מדהים.
אתם רצים להשוואות לחיפה ומכבי למרות שזה להשוות תפוחים לתפוזים.

הנושא הזה חייב שיפור. אין על זה עוררין.
ההשוואה לא מחוברת למציאות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מי דיבר על הסכומים האלה בכלל? ברור לכל בר דעת שהפועל באר שבע לא יכולה ולא צריכה להביא פרוספקט זר בשני מיליון יורו. אנחנו קצת מערבבים עם הדיון בנושא של סאבובו אבל הרעיון זה להביא כל עונה זר אחד צעיר ומבטיח במחיר הזדמנות (הימור מחושב שתואם את רמת הסיכון שאנחנו מסוגלים לשאת, היום זה ברמת החצי מיליון יורו ומטה) ולגלגל הלאה בשאיפה לאקזיט, הסכומים יעלו בהתאמה להכנסות.
בנוגע לזרים שאמורים לתת את הטון, אלה של כאן ועכשיו שאמורים להיות בשלים אנחנו צריכים לדעתי בכלל לשנות גישה. אני הייתי מעדיף לשים את הכסף בשכר ולכוון למסיימי חוזה, לסגור עם שחקנים של עונה הבאה החל מפברואר. אם נשאר עוד מקום של זר או שמכרת אחד כשנפתח החלון יהיה אפשר לחכות לסוף החלון כשאתה מגובה בכסף שמכרת למקרה ותצטרך דמי העברה.

אנחנו בעיקר צריכים להפסיק לשלם כסף בתוך הליגה אלא אם זה משהו ממש ממש חריג כי אלו לרוב השקעות מפסידות, תחשבו איך הכסף ששולם ומשולם על ולשחקני רוטציה יכל להתחלק אחרת בצורה שתחזק את ההרכב הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

ReDo כתב:
02 פברואר 2026, 12:14
אתם רצים להשוואות לחיפה ומכבי למרות שזה להשוות תפוחים לתפוזים.

הנושא הזה חייב שיפור. אין על זה עוררין.
ההשוואה לא מחוברת למציאות.
מה קשור חיפה.
מה קשור מכבי.

מי שלוקח את הדיון למחוזות לא רלוונטיים האינטרס שלו ברור.

גם באשדוד נתניה והפועל תל אביב מחתימים שחקנים.
רק פה מספרים כל היום סיפורי פוגי.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

אם היו מחתימים את השחקנים שחתמו באשדוד והפועל ת"א אתה הראשון לרוץ לפה, להתבכיין, להרעיל וללכלך.

לאו דווקא בגלל האיכות. כי אצלך המנטליות כל כך דפוקה. כל דבר שעושים שם זה דבש וכל דבר שעושים כאן זה חרא.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
02 פברואר 2026, 12:04
אנחנו צריכים לשאוף להיות הכי טובים שאנחנו יכולים
אם אתה כבר עונה שנייה ברציפות תסיים עם יותר נקודות ממועדונים עם תקציב גדול משלך ב50% וצפונה, ועם יותר קהל וכוח משיכה, זה אומר שהפועל ב"ש הרבה יותר קרובה ל"הכי טובים שיכולים" מאשר מציירים פה.

בסוף אנשים פה רוצים גם להביא זרים במעט כסף, גם שיהיה רקורד מרשים, גם שיהיו בגרף עלייה, גם שיחתמו ב1 ליוני, וגם יהיה סבבה אם יהיה צעיר. אה וכמובן שיהיה גם בינגו.
הדברים לא באמת עובדים ככה.
רן והצוות שלו הם האנשים הכי טובים שאנחנו יכולים לבקש, זה שהם צריכים להשתפר בעוד דברים זה נכון, אבל זה נכון גם כלפי כל אדם בעולם בערך.
הפועל ב"ש צריכה לגדול לצידם, וזה לא תהליך של יומיים. ויש גם נפילות ואכזבות, ככה זה כדורגל.

חושב שעושים אצלנו עבודה טובה, יש קושי בלהביא זרים מבחוץ שאני פחות מבין למה הוא.
אני לא יודע למה על ניב יהושע יש לי הרגשה שישלפו את המיליון יורו, אבל על זר לא. חושב שזה חלק מתהליך התבגרות שאנחנו צריכים לעבור כמועדון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Melikson24 כתב:
02 פברואר 2026, 12:23
אם היו מחתימים את השחקנים שחתמו באשדוד והפועל ת"א אתה הראשון לרוץ לפה, להתבכיין, להרעיל וללכלך.

לאו דווקא בגלל האיכות. כי אצלך המנטליות כל כך דפוקה. כל דבר שעושים שם זה דבש וכל דבר שעושים כאן זה חרא.
עוד תגובה דמגוגית שמסיטה את הדיון למחוזות לא רלוונטיים.

אותי מעניין חוסר המסוגלות של הפועל באר שבע להחתים שחקנים ואיך פותרים את זה.
מה קורה במקומות אחרים אני משאיר לכם, גנבי הדעת ומעצבי התודעה בשקל.

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

אנחנו צריכים מערך סקאוט כראוי למועדון מוביל במדינה ולא את הבן של אלונה
אנחנו צריכים מנהל מקצועי/טכני וואטאוור שיטפל בכל נושא הרכש
רק ככה נצליח לאורך זמן
אנחנו כבר לא באותו המשחק של לפני 20 וגם לא 10 שנים
כמועדון אנחנו חייבים לעשות אפגרייד עם רוב המערכים המקצועיים שקשורים לקבוצה
בטח כמועדון עם תקציב מוגבל וצנוע משאר המועדונים המובילים בארץ ובכלל שעכשיו התחרות גדלה עם חזרת הפועל ת"א לפרונט וגם ביתר עושה קולות בכיוון

סמל אישי של משתמש
Melikson24

yossi כתב:
02 פברואר 2026, 12:24
אם אתה כבר עונה שנייה ברציפות תסיים עם יותר נקודות ממועדונים עם תקציב גדול משלך ב50% וצפונה, ועם יותר קהל וכוח משיכה, זה אומר שהפועל ב"ש הרבה יותר קרובה ל"הכי טובים שיכולים" מאשר מציירים פה.

בסוף אנשים פה רוצים גם להביא זרים במעט כסף, גם שיהיה רקורד מרשים, גם שיהיו בגרף עלייה, גם שיחתמו ב1 ליוני, וגם יהיה סבבה אם יהיה צעיר. אה וכמובן שיהיה גם בינגו.
הדברים לא באמת עובדים ככה.
רן והצוות שלו הם האנשים הכי טובים שאנחנו יכולים לבקש, זה שהם צריכים להשתפר בעוד דברים זה נכון, אבל זה נכון גם כלפי כל אדם בעולם בערך.
הפועל ב"ש צריכה לגדול לצידם, וזה לא תהליך של יומיים. ויש גם נפילות ואכזבות, ככה זה כדורגל.

חושב שעושים אצלנו עבודה טובה, יש קושי בלהביא זרים מבחוץ שאני פחות מבין למה הוא.
אני לא יודע למה על ניב יהושע יש לי הרגשה שישלפו את המיליון יורו, אבל על זר לא. חושב שזה חלק מתהליך התבגרות שאנחנו צריכים לעבור כמועדון.
מדויק.

לגבי למה על ישראלים מוכנים להוריד חבילה של מיליון יורו ועל זרים לא אני לא חושב שזאת המציאות.
כמו שעל אליאס ורועי לוי הורידו כמה מאות אלפי יורו ככה גם על לא מעט זרים אחרים.
מיליון + אלונה מוציאה במקרים חריגים כמו סבע בזמנו, או כנעאן שהיא רדפה אחריו שנים.

השוק דינמי אני לא חושב שיש איזה הגבלה כזאת או אחרת על ישראלים או זרים.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
02 פברואר 2026, 12:22
מה קשור חיפה.
מה קשור מכבי.

מי שלוקח את הדיון למחוזות לא רלוונטיים האינטרס שלו ברור.

גם באשדוד נתניה והפועל תל אביב מחתימים שחקנים.
רק פה מספרים כל היום סיפורי פוגי.
לא הייתי רוצה אף אחד מהזרים שהקבוצות האלה החתימו.

אמרתי, הנושא הזה דורש שיפור, אבל זה לא אומר שהטיעון שכולם מחתימים הוא לא נפנופי ידיים.

שלח תגובה