אין לך את האמצעים להביא כמות כמו המכביות.
על וארלה ואנדרדדה שמו משהו כמו 2.5 מיליון יורו ביחד והם סיפקו עד כה מספרים פחות מגנאח. אז הם יכולים להביא להם עכשיו מחליף (לא שזה יעזור להם כבר), אתה היית נתקע עם החוזים
אין לך את האמצעים להביא כמות כמו המכביות.
בול הנקודה.
להוציא את דיופ שהיה פרופיל לא הכי מרשים בלשון המעטה למרות שגם הוא סבל מחוסר מזל בקריירה עם מעבר גדול לצרפת שנפל קוזוק הביא לפה פרופילים הרבה יותר איכותיים מהאשפה שהייתה נוחתת פה במיליוני שקלים.dor69 כתב: ↑02 פברואר 2026, 11:41אתה שוב לוקח רק דברים שנוח לך, המצב בארץ פח מ2023, עדיין נחתו מאז כמה וכמה שחקנים טובים.
נפילות יש ויהיו לכולם תמיד, מה שחשוב זה לשמור על הדרך ולהביא שחקנים בפרופיל טוב ככה שגם אם נפלת אתה לא מחכה עם שחקן על הפיירול שלוש שנים אלא מגלגל הלאה כי כמעט תמיד יהיה לזה ביקוש מסוים, גם אם אתה תפסיד אתה תוכל למזער נזקים.
לא רק זה יותר קל, גם כשאתה מציע משכורות של 600-500 שכר זה הרבה יותר קל.Melikson24 כתב: ↑02 פברואר 2026, 11:55בול הנקודה.
להביא זה החלק הקל. אם אתה נופל יש לך בור תקציבי לא פשוט ואין לנו את הגב הכלכלי שיש למכביות.
נפלו עם סברינה ונהואל ב4 מיליון יורו?העיפו והביאו את דון ועוד כמה בעוד כמה מיליונים כבר בחלון אחרי.
אצלנו אתה סוחב כישלון כזה לפחות שנתיים.
יש להם הכנסות הרבה יותר גבוהות מאיתנו וזה בסוף עושה את ההבדל כי מבחינת השקעת בעלים אלונה לא מביאה פחות. אולי אפילו יותר.
אתם רצים להשוואות לחיפה ומכבי למרות שזה להשוות תפוחים לתפוזים.ForeverRed כתב: ↑02 פברואר 2026, 12:08כמה תלכו סחור סחור ותבלבלו את המוח כדי להצדיק את הכישלון המתמשך של המועדון באיתור זרים.
פשוט מדהים.
מה קשור חיפה.
אם אתה כבר עונה שנייה ברציפות תסיים עם יותר נקודות ממועדונים עם תקציב גדול משלך ב50% וצפונה, ועם יותר קהל וכוח משיכה, זה אומר שהפועל ב"ש הרבה יותר קרובה ל"הכי טובים שיכולים" מאשר מציירים פה.
עוד תגובה דמגוגית שמסיטה את הדיון למחוזות לא רלוונטיים.Melikson24 כתב: ↑02 פברואר 2026, 12:23אם היו מחתימים את השחקנים שחתמו באשדוד והפועל ת"א אתה הראשון לרוץ לפה, להתבכיין, להרעיל וללכלך.
לאו דווקא בגלל האיכות. כי אצלך המנטליות כל כך דפוקה. כל דבר שעושים שם זה דבש וכל דבר שעושים כאן זה חרא.
מדויק.yossi כתב: ↑02 פברואר 2026, 12:24אם אתה כבר עונה שנייה ברציפות תסיים עם יותר נקודות ממועדונים עם תקציב גדול משלך ב50% וצפונה, ועם יותר קהל וכוח משיכה, זה אומר שהפועל ב"ש הרבה יותר קרובה ל"הכי טובים שיכולים" מאשר מציירים פה.
בסוף אנשים פה רוצים גם להביא זרים במעט כסף, גם שיהיה רקורד מרשים, גם שיהיו בגרף עלייה, גם שיחתמו ב1 ליוני, וגם יהיה סבבה אם יהיה צעיר. אה וכמובן שיהיה גם בינגו.
הדברים לא באמת עובדים ככה.
רן והצוות שלו הם האנשים הכי טובים שאנחנו יכולים לבקש, זה שהם צריכים להשתפר בעוד דברים זה נכון, אבל זה נכון גם כלפי כל אדם בעולם בערך.
הפועל ב"ש צריכה לגדול לצידם, וזה לא תהליך של יומיים. ויש גם נפילות ואכזבות, ככה זה כדורגל.
חושב שעושים אצלנו עבודה טובה, יש קושי בלהביא זרים מבחוץ שאני פחות מבין למה הוא.
אני לא יודע למה על ניב יהושע יש לי הרגשה שישלפו את המיליון יורו, אבל על זר לא. חושב שזה חלק מתהליך התבגרות שאנחנו צריכים לעבור כמועדון.
לא הייתי רוצה אף אחד מהזרים שהקבוצות האלה החתימו.ForeverRed כתב: ↑02 פברואר 2026, 12:22מה קשור חיפה.
מה קשור מכבי.
מי שלוקח את הדיון למחוזות לא רלוונטיים האינטרס שלו ברור.
גם באשדוד נתניה והפועל תל אביב מחתימים שחקנים.
רק פה מספרים כל היום סיפורי פוגי.