הולכים על בנאדו!!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: הולכים על בנאדו!!
"ברור שטוב שבאר שבע ירדה ולא סכנין. למי יש כח לנסוע עד לשם". מיותר לציין שסכנין ניצחה את חיפה...אני לא אקבע לאלונה כלום, בטח לא את מי להביא או כמה לשלם אבל אין ישראלי ששווה סכומים כאלה, פשוט אין, בטח לא שחקן שבע בסוף הקריירה שרוצה רק כסף. עדיף לשים את זה במחלקת הנוער כדי שלא יהיו יותר אלולים
וקטן שווה 400 אלף דולר.ובוזגלו 550 אלף דולר.ופרננדס 500 אלף ושמעון גרשון 450 אלף
והכרטיסי שחקן של פרסמן ושכטר 5 מיליון שקל?
אוהדי הפועל באר שבע רוצים הצלחות ולהיסתמך על שחקני בית כושלים ובלמים ביתיים דוגמאת אלול ומתפללים לתארים.זה לא עובד יחד!!
מה לעשות וללא כמה שחקנים עם ניסיון וזרים טובים נהיה קבוצה נחמדה .זוהי השאיפה שלנו??
בואו נחשוב כמו מכבי חיפה.קהל דומה.הכנסה דומה.תקציב דומה .שאיפות דומות..ביום שהאוהדים יפסיקו להיכנס לכיס של השחקנים גם הקללות ביציע לא יהיו על גובה המשכורת!!
והכרטיסי שחקן של פרסמן ושכטר 5 מיליון שקל?
אוהדי הפועל באר שבע רוצים הצלחות ולהיסתמך על שחקני בית כושלים ובלמים ביתיים דוגמאת אלול ומתפללים לתארים.זה לא עובד יחד!!
מה לעשות וללא כמה שחקנים עם ניסיון וזרים טובים נהיה קבוצה נחמדה .זוהי השאיפה שלנו??
בואו נחשוב כמו מכבי חיפה.קהל דומה.הכנסה דומה.תקציב דומה .שאיפות דומות..ביום שהאוהדים יפסיקו להיכנס לכיס של השחקנים גם הקללות ביציע לא יהיו על גובה המשכורת!!
שמעו אדומתוק צודק, בואו לא ניכנס לסכום שרק עם בנאדו יבוא הוא יקבל.
השחקן עצמו אריק בנאדו הוא פשוט מצוין זה לא נתון לשאלה או לויכוח בכלל.
לקח 3 אליפויות ברציפות עם מכבי חיפה ואחרי זה עוד שניים עם בית"ר ירושלים.
גם עם הוא מאוד מבוגר ובסיום הקריירה שלו הוא עדיין אחד הבלמים הטובים בארץ שלנו.
אבל כמובן לא ישכח לו לעולם המשפט שהוא אמר מתי שירדנו ליגה (המשפט שאליק רשם).
השחקן עצמו אריק בנאדו הוא פשוט מצוין זה לא נתון לשאלה או לויכוח בכלל.
לקח 3 אליפויות ברציפות עם מכבי חיפה ואחרי זה עוד שניים עם בית"ר ירושלים.
גם עם הוא מאוד מבוגר ובסיום הקריירה שלו הוא עדיין אחד הבלמים הטובים בארץ שלנו.
אבל כמובן לא ישכח לו לעולם המשפט שהוא אמר מתי שירדנו ליגה (המשפט שאליק רשם).
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
אגב, לציטוטים שנלקחים מתוך שיחה שמראש הוגדרה כשיחת הומורסיטת אין לייחס יותר מידי חשיבות.
הא וכן, זוכרים את השמחה שהייתה פה שקריית שמונה ירדה?
הא וכן, זוכרים את השמחה שהייתה פה שקריית שמונה ירדה?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ניב כבר אתה מתחיל להגן עליו... יכול להיות שאתה יודע משהו שאנחנו לא....
רק אהבה תנצח...
אין יותר טוב בארץ, ועדיף צרה מוכרת על שמחה לא ידועה (זר/אלול/קידר)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sumsum כתב:אין יותר טוב בארץ, ועדיף צרה מוכרת על שמחה לא ידועה (זר/אלול/קידר)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ונדמה לי שאנשים מתמקדים בעלות השחקן במקום בפרסונה...אליק כתב:"ברור שטוב שבאר שבע ירדה ולא סכנין. למי יש כח לנסוע עד לשם". מיותר לציין שסכנין ניצחה את חיפה...אני לא אקבע לאלונה כלום, בטח לא את מי להביא או כמה לשלם אבל אין ישראלי ששווה סכומים כאלה, פשוט אין, בטח לא שחקן שבע בסוף הקריירה שרוצה רק כסף. עדיף לשים את זה במחלקת הנוער כדי שלא יהיו יותר אלולים
אל תהיו שרי אוצר אבל האם בנאדו, לאור מה שאליק ציטט, צריך להיות כאן - ולא משנה המחיר?
לאן עוד נגיע עם רגשי הנחיתות ומשחקי האגו...
מצד אחד אני נוטה להאמין לאדומתוק , הוא לא הוכיח עצמו כאדם שקרן ככה שבנתיים האמון שלי נשאר איתו
אבל מצד שני, חשבתם איך ייראה מצב שבו בנאדו מנהל מו"מ עם ב"ש ובמידה והמו"מ נכשל חוזר לבית"ר
ירושלים? (אותה בית"ר שבה שחקנים כמו גרשון,יצחקי,ברוכיאן,בן שושן ועוד מס' שחקנים הסכימו לקצץ חצי
מהשכר)
בנאדו צריך להיות באמת פוץ חסר כבוד למקום שבו הוא משחק כדי לעשות דברים שכאלו וקשה לי להאמין שהשיקול
דעת שלו כל כך לקוי (למרות שאחרי העליזות שלו על כך שב"ש ירדה ליגה והקבוצות לא יצטרכו לנסוע "עד" ב"ש
ואחרי הקפיצות מהשמחה שלו בעת ששמע שבית"ר הוגרלה מול קראקוב,נו טוב,כבר אי אפשר לדעת מי
זה בנאדו)
אבל בלם מצויין ומנוסה הוא הוא,אין ספק שזה שדרוג דרסטי להגנה שלנו,הזמן יגיד.
אבל מצד שני, חשבתם איך ייראה מצב שבו בנאדו מנהל מו"מ עם ב"ש ובמידה והמו"מ נכשל חוזר לבית"ר
ירושלים? (אותה בית"ר שבה שחקנים כמו גרשון,יצחקי,ברוכיאן,בן שושן ועוד מס' שחקנים הסכימו לקצץ חצי
מהשכר)
בנאדו צריך להיות באמת פוץ חסר כבוד למקום שבו הוא משחק כדי לעשות דברים שכאלו וקשה לי להאמין שהשיקול
דעת שלו כל כך לקוי (למרות שאחרי העליזות שלו על כך שב"ש ירדה ליגה והקבוצות לא יצטרכו לנסוע "עד" ב"ש
ואחרי הקפיצות מהשמחה שלו בעת ששמע שבית"ר הוגרלה מול קראקוב,נו טוב,כבר אי אפשר לדעת מי
זה בנאדו)
אבל בלם מצויין ומנוסה הוא הוא,אין ספק שזה שדרוג דרסטי להגנה שלנו,הזמן יגיד.
1.לא אמרתי שבנאדו חתם.כתבתי רק שבאר שבע הולכת על בנאדו בכל הכח.יגיע?אני מקווה.
2.אני מאמין שגם עזורי רוצה אותו רק בכלל היכולת.
3 סונארה כשוער בתקופת זינו עלה יותר מבנאדו.וכל זה בעזרת ה"אוהד".
2.אני מאמין שגם עזורי רוצה אותו רק בכלל היכולת.
3 סונארה כשוער בתקופת זינו עלה יותר מבנאדו.וכל זה בעזרת ה"אוהד".
לגבי מה שהוא אמר....הגלגל מסתובב ואם יחתום הוא יצטרך לנסוע כל יום לב"ש או לגור בא אולי אחרי כמה ימים הוא יבין כמה הוא טעה לגבי ב"ש.
לגבי הכסף יש הנהלה ותקציב וזו הבעיה שלהם כמו כן הסכומים שמפרסמים לא תמיד נכונים.
בנאדו בב"ש זו לא רק חיזוק מצויין לליגה הישראלית זו הצהרת כוונות: ב"ש יכולה להתמודד ולהביא כל שחקן שתרצה.
לגבי הכסף יש הנהלה ותקציב וזו הבעיה שלהם כמו כן הסכומים שמפרסמים לא תמיד נכונים.
בנאדו בב"ש זו לא רק חיזוק מצויין לליגה הישראלית זו הצהרת כוונות: ב"ש יכולה להתמודד ולהביא כל שחקן שתרצה.
ללא ספק הבלם הטוב בליגה עם ניסיון עשיר ומקצוענות.
לגבי הציטוט שלו ? רק אמר בקול את מה שכולם חושבים.אנחנו שמחנו על כך שקרית שמונה ירדה כי נחסכה לנו נסיעה ארוכה לשם.מי שיגיד שכאב לו על קריית שמונה כנראה לא התכוון ליסוע או לא נסע לשם.
לסיכום - החתמה מבורכת אם תצא לפועל.יחזיר כל סכום (סביר ) שישולם לו.
לגבי הציטוט שלו ? רק אמר בקול את מה שכולם חושבים.אנחנו שמחנו על כך שקרית שמונה ירדה כי נחסכה לנו נסיעה ארוכה לשם.מי שיגיד שכאב לו על קריית שמונה כנראה לא התכוון ליסוע או לא נסע לשם.
לסיכום - החתמה מבורכת אם תצא לפועל.יחזיר כל סכום (סביר ) שישולם לו.
[align=center]
GIFSoup[/align]

לפי ההצהרות וההחתמות עד כה אננו לא הלכים השנה על האליפות ולכן זה נראה לי ל נכון לביא אותו.
אין ספק שמדובר באחד הבלמים הטובים בארץ כיום אבל אנחנו צריכים בלם למספר שנים ככה שרצה
לרוץ לאליפות בעוד שנתתים שלוש וא יהי בשיא שלו ולא אחד כמו בנאדו שהוא עכשיו לקראת פרישה.
חיימוביץ הוא בלם צעיר ומבטיח, אני חושב שאם נביא אותו אנחנו נרוויח בלם להרבה שנים.
אין ספק שמדובר באחד הבלמים הטובים בארץ כיום אבל אנחנו צריכים בלם למספר שנים ככה שרצה
לרוץ לאליפות בעוד שנתתים שלוש וא יהי בשיא שלו ולא אחד כמו בנאדו שהוא עכשיו לקראת פרישה.
חיימוביץ הוא בלם צעיר ומבטיח, אני חושב שאם נביא אותו אנחנו נרוויח בלם להרבה שנים.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
לא יודע אם לבכות או לצחוק! ההצעה הכי גבוה שהציעו לו היא 125 אלף דולר.
ואתם עדיין מנסים להבין ולהכנס לשקולי עלות מול תועלת? בהנחה הזויה ולא הגיונית בעליל
שבאר שבע מציעה לו 250 אלף דולר!!
אבי ידידי ותלמדי משכבר הימים. השבוע חזינו במשחק האימון נגד ארה"ב באחד הבלמים הטובים
שנראו בארץ הקודש בשנים האחרונות.
אם לפי דרכך שאומרת שעזורי זקוק לעוד בלם בעל שיעור קומה.אני מאמין שאופציה של האמריקאי הייתה יוצאת לפועל.
אם זה לא יצא! כנראה שהפועל תתחיל את העונה עם ההרכב שהתגבש עד לעכשיו.
בנאדו הוא שכיר חרב.אתה מראה על הצהרת כוונות לריצה לאליפות אתה קורא לו משלם לו בוחטה והוא אחרי
שנה נעלם. לכול הפחות לפי ההצהרות של המועדון השנה אף אחד לא מתכוון לרוץ למעלה מה שגם כאן
פוסל את הצטרפותו של שכיר החרב.
ואתם עדיין מנסים להבין ולהכנס לשקולי עלות מול תועלת? בהנחה הזויה ולא הגיונית בעליל
שבאר שבע מציעה לו 250 אלף דולר!!
אבי ידידי ותלמדי משכבר הימים. השבוע חזינו במשחק האימון נגד ארה"ב באחד הבלמים הטובים
שנראו בארץ הקודש בשנים האחרונות.
אם לפי דרכך שאומרת שעזורי זקוק לעוד בלם בעל שיעור קומה.אני מאמין שאופציה של האמריקאי הייתה יוצאת לפועל.
אם זה לא יצא! כנראה שהפועל תתחיל את העונה עם ההרכב שהתגבש עד לעכשיו.
בנאדו הוא שכיר חרב.אתה מראה על הצהרת כוונות לריצה לאליפות אתה קורא לו משלם לו בוחטה והוא אחרי
שנה נעלם. לכול הפחות לפי ההצהרות של המועדון השנה אף אחד לא מתכוון לרוץ למעלה מה שגם כאן
פוסל את הצטרפותו של שכיר החרב.