מוזר שאף אחד לא מגיב פה לבכי של מסיקה בחדר ההלבשה.
אנשים פה לא מפסיקים לחפש את מה השחקנים לא עשו נכון ולא מה עשו.
ברקת למקורביה: "לא אפרק החבילה". רביבו התאכזב מהרמה של ב"ש
Re: ברקת למקורביה: "לא אפרק החבילה". רביבו התאכזב מהרמה של ב"ש
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
clark kent כתב:מה כולכם מתפלאים על האמירה הזאת של אלונה?
תזכירו לי למה רציתם להחליף את אלי זינו?
אולי בגלל ניהול השכונתי שהיה אצלו..
אלונה בהחלט צריכה להרגיע את הרוחות שסובבות את הקבוצה, להוריד את מפלס הלחץ האדיר ורק אז נראה תוצאות.
תאמינו לי שכלום לא ישתנה אם עזורי יפוטר!
ההפך הוא הנכון, אם הוא יפוטר יהיה יותר בלאגן בקבוצה, יבוא מאמן אחר שיחליט לעשות גם שינויים גדולים, ושוב עד שהשקנים יתחברו נמצא את עצמנו מתחת למקום ה 14.
לא תמיד שינוי מאמנים הוא הפתרון, ראינו את זה במשך שנים ארוכות בליגה השניה.
מה שצריך הוא להמשיך ולעשות ניסוים בהרכב עד שימצא הפתרון והצורה הנכונה בשביל הפועל ב"ש ובשביל חומר השחקנים שיש היום בקבוצה.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ניצניו של השינוי התפיסתי המיוחל, החלו להפציע כבר אז לפני שנתיים, בראשית דרכה של אלונה במועדון, עם מרקו בלבול.. אז עוד ניתן היה לתרץ זאת כרצון להוכיח יכולת עמידה מול קהל על הגדרות, היום ברור שזה הרבה בכיוון של השרשת נורמות חדשות, וטוב שכך.
לא אזיל דמעה עם עזורי ילך עוד היום, אבל התוויית דרך של מועדון, חשובה לאין ערוך מזהות המאמן ומתוצאות רגעיות לטווח הקצר!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
גם כן "דרך של מועדון"...
לצערי עדיין כל הנושא המקצועי במועדון מתנהל כמו "שכונה" לא פחות גרועה מימי שלטונו של ההוא מהאולמות. לפחות כשהוא ניהל את הקבוצה - יכלת להבין למה הקבוצה ניראית כמו גרוטאה...אבל מה התירוץ הפעם?
לצערי עדיין כל הנושא המקצועי במועדון מתנהל כמו "שכונה" לא פחות גרועה מימי שלטונו של ההוא מהאולמות. לפחות כשהוא ניהל את הקבוצה - יכלת להבין למה הקבוצה ניראית כמו גרוטאה...אבל מה התירוץ הפעם?
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
8red כתב:גם כן "דרך של מועדון"...
בחיאת ניר, זה חכמה לשפוט ע"פ מבחן התוצאה היבש? הקבוצה לא מצליחה מקצועית, אז להפיל התיק על בעל הבית המעמיד תנאים אופטימליים להצלחה זה רציני בעיניך?.. זה בערך כמו לטעון בסוף העונה שהניהול של יעקב שחר שכונתי, במידה והקבוצה לא תעמו ביעד זכייה באליפות שהציבה לעצמה..
מה התירוץ הפעם, אתה שואל? חדש לך שגם ניהול מופתי, עם העמדת מירב התנאים, אינו בהכרח ערובה להצלחה, בטח לא בטווח הקצר?.. לשיטתך, היו עונות בהן יכלת לטעון שז'ינו הוא בעלים למופת - הקבוצה זכתה להצלחה מקצועית הרי..

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר