היכל התהילה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: היכל התהילה

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שמעון א כתב:
אלי זינו תרם להפועל ב"ש הרבה יותר מחצי האנשים שנבחרו להיכל התהילה.

אני לא מסכים עם הגישה הקיצונית משהו של משה (כלומר מוחה על קיום האירוע ב'קיסר', אבל מפה ועד החרמה המרחק גדול), אבל בא לא נדבר שטויות. האיש הזה ישאר חקוק לדראון עולם בדברי הימים של המועדון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אורי אדום בנשמה כתב:

אני לא מסכים עם הגישה הקיצונית משהו של משה (כלומר מוחה על קיום האירוע ב'קיסר', אבל מפה ועד החרמה המרחק גדול), אבל בא לא נדבר שטויות. האיש הזה ישאר חקוק לדראון עולם בדברי הימים של המועדון.
לא מסכים.
אולי הוא לא בעלים למופת... אבל הבן אדם השקיע כסף וזמן בקבוצה.
הייתי מעדיף לתת לו מקום בהיכל התהילה של הפועל ב"ש מאשר 2-3 שחקנים שנבחרו ל 20 הגדולים.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

שמעון א כתב:
לא מסכים.
אולי הוא לא בעלים למופת... אבל הבן אדם השקיע כסף וזמן בקבוצה.
הייתי מעדיף לתת לו מקום בהיכל התהילה של הפועל ב"ש מאשר 2-3 שחקנים שנבחרו ל 20 הגדולים.
אדריכל ההרס..ממתין בסבלנות בצד. עד לאותו יום שהמנוולים שעדיין מסתובבים במועדון יגידו לו "נכובאז" בוא אלונה רוצה ללכת.
את הקופון שהוא גזר במכירה יהיה כעין וכאפס מהקופון שהוא יגזור עכשיו.
תנו לו לגטמציה תתנו לו זהות תכשירו אותו .אל תקחו אותו למקווה תבנו את המקווה סביבו. שאני שומע שהתירוץ הוא עיתון מעריב
אני צוחק אני מתפוצץ מצחוק.מי נתן לו גב מי היה עתונאי חצר? מי לקק את ישבנו השכם וערב? חחחחחחח.
מצחיקים אתם אפילו בדבר שאמור להיות אבן דרך בדרכו של המועדון. הצליחו להכשיר את האיש שאמור להיזכר לדיראון עולם כהורס המועדון.האנשים שבתוך המועדון לא הבינו מה מסתתר מאחורי זה וחבל. כי הם לא יודעים עוד הרבה דברים שבעצם אמורים לעצב את המועדון.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

איש דוחה, והמנהל הכי גרוע בכדורגל הישראלי לדורותיו.

ההודעה האחרונה שלך, שמעון, נתנה לי מושג עד כמה אין לך מושג ירוק.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

סבבה.

סמל אישי של משתמש
הפועל עולה
Title: הפועל עד המוות

שליחה על ידי הפועל עולה »

אני באמת לא מבין איך אוהדים שלנו עוד מסוגלים לאהוב את האיש שפירק אותנו. כמו שאורי אומר - לדראון עולם!!!!
גם אם זה כואב אותך אוהב!!

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

זה שי ! כתב:
בתור שחקן מה היה השגיו של אסי ? לעלות פעמיים ליגה ? סבבה הוא היה פה המון שנים אבל הוא לא יכול להיות ב20 שחקנים הכי גדולים שהיו פה !
זה שי!
יש המון שחקנים גדולים שלא זכו בתואר כלשהו ובכל זאת נחשבים לגדולים, אבל את הרשימה של השחקנים לא ראיתי ואני מבטיח לך שישנם עוד שחקנים שלא זכו בכלום ובכל זאת עדיין ברשימה.
אבל תשווה את התרומה של אורן סגרון [אחד החביבים עליי בזמנו] לזאת של אסי??? אז טוב אסי לא כבש כמו אורן והיו עונות שאסי סחב את הקבוצה והראייה כשאסי עזב "בזכותו" של זינו ראינו לאן הקבוצה הגיעה, ולמרות שהיה יכול להשאר באשדוד בכל זאת בא הבייתה לליגת המשנה לעזור לקבוצה שלו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

המאירי כתב:יש המון שחקנים גדולים שלא זכו בתואר כלשהו ובכל זאת נחשבים לגדולים, אבל את הרשימה של השחקנים לא ראיתי ואני מבטיח לך שישנם עוד שחקנים שלא זכו בכלום ובכל זאת עדיין ברשימה.
אבל תשווה את התרומה של אורן סגרון [אחד החביבים עליי בזמנו] לזאת של אסי??? אז טוב אסי לא כבש כמו אורן והיו עונות שאסי סחב את הקבוצה והראייה כשאסי עזב "בזכותו" של זינו ראינו לאן הקבוצה הגיעה, ולמרות שהיה יכול להשאר באשדוד בכל זאת בא הבייתה לליגת המשנה לעזור לקבוצה שלו.
אבל לסגרון היה תואר או אפילו שתים עם אני לא טועה גביע הטוטו וגביע המדינה
לאסי אין כלום !
אני אישית חושב שהבחירה ב99 אחוז בהיכל התהילה של הפועל ב"ש היא טובה ולגיטימית
שמעתי אנשים שאומרים שגיא חזות לא ראוי ושמעון ביטון לא ראוי סבבה כל אחד ומה שהוא חושב אני חושב שוב שברוב המקרים ההחלטה היתה צודקת
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

מה זה קשור בכלל, שי?

המדד אמור להיות תרומה למועדון נטו ולא שותפות פאסיבית לתארים!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אורי שבוחרים את שחקן השנה בעולם אין השפעה של תואר או משהו בסגנון יש ועוד איך !
וחוץ מזה שחקן גדול חייב שיהיה לו תואר ברזומה
את מי היית מוציא מההיכל בשביל להכניס את אסי ?
אולי רק את חיים בן שאנן זהו כל מי שהיה שם ראוי וצריך להיות שם
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1.
אורי אדום בנשמה כתב:ואלו שמות:
רוני מוסקוביץ', מאיר ברד, אליהו עופר, אברהם נומה, אלון בן דור, אורי בנימין, יעקב כהן, רפי אליהו, שלום אביטן, אפרים דוידי, אפרים צבי, שלמה אילוז, עובדיה צבי, משה אבוגזיר, גדי חזות, סתיו אלימלך, אורן סגרון, שמעון ביטון, חיים בן שאנן ושמואל אדמון.

החשש הכי גדול שלי היה שחלק מהבחירות בעליל לא ישקפו את המציאות, ונתבזה. כעת אפשר לומר שבגדול החשש התבדה, למרות שללא ספק לאסי יש מקום שם לפחות לפני 2-3 שחקנים...אבל מי אנחנו שנלין, היום אפילו את שבעת פלאי תבל בחרו בטלפון ובאינטרנט...
חושב שהשחקנים משנות האליפות צריכים לבוא לפני כולם, אין ספק בכלל.
חושב שגם לאורן סגרון, סתיו אלימלך וגדי חזות יש בהחלט מקום ברשימה שכן היה לי הכבוד לראות אותם במציאות.
שמעון ביטון? חיים בן שאנן? את ביטון ראיתי ואני אישית חושב ששחקנים כמו אסי רחמים ואופיר חיים תרמו יותר להפועל באר שבע, אותו הדבר אמרו לי על בן שאנן שאותו לא יצא לי לראות.

2. שמעון, אלי זינו לא תרם להפועל באר שבע. אלי זינו כמעט הביא לפירוק הפועל באר שבע. במשך שנים ביקשנו מאלי זינו להראות לכולם את ספרי החשבונות כדי שיוכיח שהוא מפסיד כסף על הקבוצה. הוא מעולם לא הסכים. אם זינו באמת כל שנה תרם כספים אז מה יש לזינו להסתיר?
האמת היא שזינו תמיד בנה את התקציב על תקציבי העייריה, הכספים שמגיעים מהטלויזיה, מועצת ההימורים, כרטיסים, מנוים, ספונסרים, ומכירת שחקנים (תחילה יוסי בניון, לאחר מכן אליניב ברדה, בלסינג קאקו וכיוצא בזה) ולא הביא כסף מהבית, בדיוק להפך.
ושוב, למקרה שלא הפנמת, אם אלונה לא הייתה מגיעה, יתכן שהיום היינו אוהדים קבוצה בליגה ג', ב' או שבכלל לא הייתה לנו קבוצה.

אני יודע שהזיכרון של אנשים הוא קצר, בטח במציאות הישראלית, אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה.
אני לא סולח ולא שוכח, מהסיבה העיקרית שלא רק שאלי זינו ניצל את הפועל באר שבע, הרס אותה וכל חלקה בה, אלא שיתכן שבעתיד זינו ואנשים כמוהו עוד ינסו לחזור לקבוצה אם לא נבהיר להם בצורה חד משמעית שאנחנו זוכרים ולא סולחים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

שי אתה צוחק נכון???
יפה שאתה לא סופר עליות ליגה או גביע טוטו בליגה שניה, אבל להזכירך גם שמואל אדמון לא זכה בכלום והרוב יסכימו שהוא ראויי.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

nitsande כתב: התקופה הכי יפה שלנו הייתה עם אלי אבל לא ז'ינו, הייתה עם אלי להב...
שלהזכירך מכר את הקבוצה חלק אחרי חלק ומכר אותה לאלי השני.

בכל מקרה, אני לא מאשימה את ז'ינו, הוא היה ביקר טיפש, אני לא חושבת שהיה לו משהו נגד הקבוצה (להיפך..), אבל הוא היה צריך ללכת והלך. וזהו נגמר, אין טעם לנטור טינה.

(אגב, לא הייתי באף משחק של באר שבע בשנות המחאה...)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה