שער 5 החדש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: שער 5 החדש

שליחה על ידי אביאל »

לא חושב שהדיון הזה יוצר ריבים אם מנהלים אותו כמו בני-אדם.

אני מבין את הדברים שאתה אומר, אבל חושב שכשהעניין יוגדר ויוסדר, תהיה מחויבות גדולה יותר מכיוון 2 הצדדים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

עומר גומס כתב:מלבד אביב,אביאל ובוריס אין כאן מישהו שבאמת רוצה את האיחוד.
משה,אתה בעיקר מדבר...איחוד,איחוד,רק זה יעזור..
אבל למה איחוד?למה?בשביל שחברי הקאמלס יעשו הכל,ואתה תגיד-הנה תראו כמה שהאיחוד מוצלח..
בתחילת העונה ניסינו לשתף פעולה,אבל האמת?הבנאדם היחיד ששיתף פעולה זה אביב,כשהכנו תפאורה "ביחד"(הגהנום מהדרום),מלבד אביב ואדיר אף אחד לא באמת בא ושיתף פעולה..
כשיצא ה"אנחנו 10"הייחידים שבאו לתלות את השלטים של "אנחנו 10"היו חברי הקאמלס.(לתלות אותם משחק אחד לא נחשב),כשביקשו ממך משה עזרה,אתה נתתה לנו חיוך מזלזל ואמרת "אין לי זמן",קיפלת שלט של הקרייזי רד,והלכת..
בנוסף לזה,כשהיה מפגן תמיכה באלונה,והכנו שלט לאלונה,אף אחד מחבריי הקרייזי רד לא הגיע לעזור..אפילו לא אחד,למרות שאני אישית ביקשתי ממכם כי היו חסרים לי אנשים על מנת לצבוע את השלט..
כשהשארנו לכם מקום לתלות שלטים בשער 5,אתם לא הגעתם ותליתם אפילו לא שלט אחד,והגדר נראתה זוועה באותם משחקים.

יש כאן אנשים מדהימים בארגון הזה,באמת..אביב,אביאל,בוריס...חבל שהשאר יודעים בעיקר ל*** בשכל באתרים השונים,ולדאוג לשמם הטוב ואחר כך להגיד"אתם חושבים רק על האינטרסים שלכם ולא על דעת הקהל"(אומנם לא במילים האלה,אבל זאת הכוונה של חלקכם).

יש עוד הרבה מה להגיד,אבל פה אני יסיים(מצטער אם רמת הכתיבה לא משהו,ניסיתי).
עומר, מספר דברים:
1. תרומה לקהל ולקבוצה לא נמדדת רק בתליית והורדת שלטים.
אני את חלקי תורם בדברים אחרים (למרות שהיו משחקים השנה שכן נשארתי ועזרתי בתליית השלטים והכנתם) כמו עידוד בכל משחק לאורך כל המשחק, עזרה בדברים שקשורים לארגון הקרייזי רד, ועוד הרבה דברים שאתה לא רואה אותם מכיוון שהם קשורים לפעולות בתוך הארגון שלנו ולא לדברים חיצונים כמו תליית שלטים.
תנסה להזכר מתי בפעם האחרונה הייתה פגישה של אוהדים ולא הייתי חלק ממנה, מתי בפעם האחרונה הייתה יוזמה מסוימת שלא הייתי חלק ממנה (בכל הקמפיין להשארת אלונה הפכתי עולמות יום יום, כולל העובדה שנשארתי בבלומפילד לקפל את השלטים של הארגון שלנו).
לכן, כשאתה מחפש את הדברים החיובים שיצאו מאיחוד, אל תעצר בקיפול ותליית שלטים, שהם חשובים אבל לא מהות הכול.

2. הבעיה הכי גדולה שלי עם צורת המחשבה שלך, שהיא מסתכלת על האיחוד בצורה מאוד מצומצמת.
מה בנוגע לכך שמרגע האיחוד נוצר אירגון אחד גדול וחזק ביציע?
מה בנוגע לכך שההנהלה כבר אמרה בעבר שהיא לפעמים מסרבת לבקשות שלנו ושלכם רק בגלל הפילוג?
מה בנוגע לכך שיש הרבה מאוד אוהדים נייטרלים, שלא שייכים לא אלינו ולא אליכם, שלא מוכנים לקחת חלק בפעולות בגלל הפילוג ביננו בגלל שהם לא רוצים להשתייך לשום ארגון?
מה בנוגע לכך שאין לנו שום כוח מול ההנהלה כשאנחנו מפולגים? למה שיספרו אותנו? למה שיתנו לקרייזי רד למשל כסף לארגן הסעות? ואם הקאמלס יבוא שבוע אחרי זה גם לבקש כסף להסעות, אז מה ההנהלה תעשה?

תיזכר בכל היוזמות שהיו השנה, ארגון ההסעות ביחד, כל הקמפיין של השארת אלונה, הכל היה מוצלח בגלל שיתוף פעולה. בגלל שאני העלתי רעיון (לפנות לבעלי הפורום כדי לקבל שלטי חוצות בעיר שיקראו לאנשים לנסוע לבלומפילד) ואתם (במקרה הזה עידן כהן) יישמתם אותו. כל ההצלחות הגדולות העונה, כולל בתצוגות העידוד, היו כי פעלנו ביחד.

3. הרבה מזל טוב ואני מתנצל אם פגעתי בך או באחרים באותו יום שלא נשארתי. לא יכולתי להישאר, ועדיין ניסתי לעזור בכך שקיפלתי את השלטים שלנו ופינתי את אורי לעזור לכם בשאר השלטים. באמת שלא היה לי זמן להישאר יותר מכך באותו יום.

מקווה שתחשוב על הדברים שאמרתי ותבין שכמות האנשים שעושים היום, שמעלים רעיונות, שמגיעים כל משחק לעודד, שחיים את הקבוצה יום יום, היא קטנה מידי בשביל לחלק אותה בין 2 ארגונים מפולגים.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה עומר צודק במהות הדברים שלו ואין מה לעשות אלא להוכיח אחרת.
אבל...
עומר, אם יתקיים איחוד שכזה ולצורך העניין יקראו לארגון החדש חסה, אז זה לא משנה מאיזה ארגון הגעת.
הארגון החדש יקבל את הקומפלימנטים וזה לא משנה אם מי שפעל יותר היה מהקאמלס או מהקרייזי, לא תהיה לזה חשיבות.
אז אם רוצים ללכת לאיחוד לא חושבים על מי יקבל את הקרדיט לכשהאירגון החדש ייצור דברים יפים.
משאירים את השטויות מאחורה ומקבלים את הקופלימנטים בתור ארגון חסה.
ותאמין לי שאשנים כמוך שעושים ללא ספק יותר מכל כחד אחר ימשיכו לקבל את כל ההערכה שאתם מקבלים היום בלי קשר לאיך קוראים לאירגון שאתם פועלים תחתיו.
תחשוב על זה, ועל כל הפילוג שמתעתד להתעצם בצורה מיותרת לגמרי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
tamirhj
Title: שער 5

שליחה על ידי tamirhj »

במידה ויהיה איחוד מישהו זרק פה בדיון את השם: Crazy Camels
שם גאוני... קחו לצומת ליבכם פעילי הארגונים... בהצלחה.
אוייאויויוויווייי מאור מליקסון
אוייויויויויויויויויי מאור מליקסון :)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גיא שחר כתב:אנחנו באנו הכי בטוב בעולם,והם פשוט לא רוצים :cry:
תוציאו את הקאמלס עוד יותר רע בפני האוהדים...הרי כל אוהד עכשיו שנכנס לטופיק הזה חושב שהקאמלס זה ארגון בלי לב שחושב רק על עצמו,ולא על טובת הקהל.

גיא שלום.

נתחיל מעניין בסיסי: אתה בחור מצויין ברמה האישית ואוהד מסור, זן נדיר שכל קהל יתברך בו, ומי שמכיר אותי יודע שמחמאות חינם לא בבית ספרי..

אבל מה לעשות, חביבי..העובדות הן עובדות, וצויינו סה"כ עובדות יבשות ותו לא. את ההשלכות על דעת הקהל מהן חוששים אצלכם, שיקחו בחשבון קצת לפני..ושידעו גם להתמודד איתן במקום ליילל..
גיא שחר כתב:בתאכלס אני לא הייתי קיים בזמן הפילוג...אבל יש אנשים שכ"כ נגד האיחוד הזה עוד מימי ז'ינו ואתם בכל זאת באים ומנסים שהתשובה ידועה מראש,והם דאגו להזכיר לכם את זה עשרות פעמים.

לצערי מלעיטים אותך בהרבה שטויות, כי רק לאחרונה רעיון האיחוד הועלה בצורה רצינית. עוד יותר חבל זה הלקסיקון המעוות בקרב חלקכם, שמפרש רצון כנה לאיחוד השורות כזחילה והתרפסות..

לצערי, מראשית חברותך בארגון אליו אתה משתייך, בד בבד עם הכנת שלטי תפאורה וגזירת קונפטי למשחקים, היו מי שדאגו לפמפם בקרבכם, קרי הקאמלס ג'וניור (שבמהות רובם ככולם ילדים טובים שמונעים מאהבת הקבוצה בסה"כ), נונסטופ של שנאה תהומית מטורפת - תוך הפצת שקרים מבחילים וסילוף עובדות היסטורי - בעוצמות השמורות אולי רק לסכסוך הישראלי-פלסטיני. וכשזה זה מגיע דווקא מאלו שכביכול על תקן "המבוגר האחראי" זה חמור שבעתיים. החרמת קבוצת הכדורסל, תוך ניסיונות השפעה נלוזים על הרוב הדומם להצטרף, רק כי רח"ל משה אוחיון הצטרף לשם, זו אולי הדוגמא הכי טובה לאפקט זריעת השנאה עליו אני מדבר.
עומר גומס כתב:מלבד אביב,אביאל ובוריס אין כאן מישהו שבאמת רוצה את האיחוד.
משה,אתה בעיקר מדבר...איחוד,איחוד,רק זה יעזור..
אבל למה איחוד?למה?בשביל שחברי הקאמלס יעשו הכל,ואתה תגיד-הנה תראו כמה שהאיחוד מוצלח..
בתחילת העונה ניסינו לשתף פעולה,אבל האמת?הבנאדם היחיד ששיתף פעולה זה אביב,כשהכנו תפאורה "ביחד"(הגהנום מהדרום),מלבד אביב ואדיר אף אחד לא באמת בא ושיתף פעולה..
כשיצא ה"אנחנו 10"הייחידים שבאו לתלות את השלטים של "אנחנו 10"היו חברי הקאמלס.(לתלות אותם משחק אחד לא נחשב),כשביקשו ממך משה עזרה,אתה נתתה לנו חיוך מזלזל ואמרת "אין לי זמן",קיפלת שלט של הקרייזי רד,והלכת..
בנוסף לזה,כשהיה מפגן תמיכה באלונה,והכנו שלט לאלונה,אף אחד מחבריי הקרייזי רד לא הגיע לעזור..אפילו לא אחד,למרות שאני אישית ביקשתי ממכם כי היו חסרים לי אנשים על מנת לצבוע את השלט..
כשהשארנו לכם מקום לתלות שלטים בשער 5,אתם לא הגעתם ותליתם אפילו לא שלט אחד,והגדר נראתה זוועה באותם משחקים.

יש כאן אנשים מדהימים בארגון הזה,באמת..אביב,אביאל,בוריס...חבל שהשאר יודעים בעיקר ל*** בשכל באתרים השונים,ולדאוג לשמם הטוב ואחר כך להגיד"אתם חושבים רק על האינטרסים שלכם ולא על דעת הקהל"(אומנם לא במילים האלה,אבל זאת הכוונה של חלקכם).

יש עוד הרבה מה להגיד,אבל פה אני יסיים(מצטער אם רמת הכתיבה לא משהו,ניסיתי).

עומר שלום.

1. מזל טוב..עד 120, ושתזכה להרבה נחת מהקבוצה ובכלל בחיים.

2. בחיי שלא ברור לי למה אתה חושב שחברי הקרייזי רד אמורים לסייע בהכנת תפאורה מבית היוצר של הקאמלס. עד כמה שזכור לי, בהכנת התפאורה שלנו, הסתדרנו בכוחות עצמנו, רק שלהזכירך - אני אישית סייעתי לכם לא פעם בתלייה ופירוק שלטי הארגון שלכם (ולא שזה היה הדדי), כולל סיוע באזיקונים שרכשתי מכיסי הפרטי כשנתקעתם בלי, ורכישת צבע לאותו שלט של אלונה כשעמית ביקש זאת ממני. ובאותה נשימה אתה יכול להוסיף גם את ניצן, שאפרופו היה גם מי שדאג לכל נושא הכנת שלטי "אנחנו 10", כל נושא התיאום מול היצרן וכמובן הבאתם לאיצטדיון (יחד איתי, אגב)

3. כן - לצערי אצל חלקכם גוברים שיקולים זרים על פני טובת הקבוצה. לפחות לגבי מישהו מאוד מסויים אצלכם אני אקצין ואומר שמדובר באוהד של ארגון ולא הקבוצה - הדרך הפכה למטרה.

4. ע"ע הדברים שלי לגיא...

5. ואתה כותב לא רע.. :)
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 27 אפריל 2010, 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

שליחה על ידי עומר גומס »

nitsande כתב:משה עומר צודק במהות הדברים שלו ואין מה לעשות אלא להוכיח אחרת.
אבל...
עומר, אם יתקיים איחוד שכזה ולצורך העניין יקראו לארגון החדש חסה, אז זה לא משנה מאיזה ארגון הגעת.
הארגון החדש יקבל את הקומפלימנטים וזה לא משנה אם מי שפעל יותר היה מהקאמלס או מהקרייזי, לא תהיה לזה חשיבות.
אז אם רוצים ללכת לאיחוד לא חושבים על מי יקבל את הקרדיט לכשהאירגון החדש ייצור דברים יפים.
משאירים את השטויות מאחורה ומקבלים את הקופלימנטים בתור ארגון חסה.
ותאמין לי שאשנים כמוך שעושים ללא ספק יותר מכל כחד אחר ימשיכו לקבל את כל ההערכה שאתם מקבלים היום בלי קשר לאיך קוראים לאירגון שאתם פועלים תחתיו.
תחשוב על זה, ועל כל הפילוג שמתעתד להתעצם בצורה מיותרת לגמרי.

1.אבל,איזה טעם יהיה לאיחוד אם בעצם רק החבר'ה שהגיעו מהקאמלס יעבדו?
העיקר להגיד שיש איחוד?זה לא המטרה,אם יש איחוד הוא צריך להתבצע באופן מוחלט,כולם עובדים !.
2.אם כבר יש איחוד אז השם לא יהיה crazy camels ...שם שכונתי.
3.אורי,אני מעריך את מה שעשיתה ואת מה שאתה עושה..צודק-טעות שלי פה.
אבל זה רק מחזק לי את הטענה,שחוץ מכמה אנשים(ואני לא ינקוט בשמות כמו בהודעה הקודמת-בשביל לא לשכוח מישהו)אף אחד לא עושה כלום,אצלם זה דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
4.דרך אגב אורי,לא החרמנו משחקי כדורסל בגלל משה אוחיון,צאו מזה..האמת היא שלא החרמנו משחקי כדורסל בכלל,פשוט לא הגענו למשחקים האחרונים..אין למשה אוחיון שום קשר לזה..ריב שהיה עם אייל והוא נסגר בסופו של דבר..
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

קודם כל תודה על המחמאות אורי...
אף אחד לא החרים את קבוצת הכדורסל...מי שמכיר אותי יודע שנכחתי בהרבה משחקים העונה וגם אספתי חברים שלי,והרעלתי אנשים מהארגון...זה שהיו משחקים בהם לא נחכנו זה מסיבות שונות לגמרי...אני למשל בכיתה י'א,יש לי ים בגרויות על הראש...לפעמים אתה מוותר על הקבוצה,למרות שזה כואב.
בקשר לעבודה בשטח,אני יחזק את דבריו של עומר...אם יגיע איחוד זה אומר שכולם עובדים תחת אותה מטרה,אני לא מתכוון לקום ב8 בבוקר ולצבוע דגל עד הלילה,להגיע למשחק ולראות אותכם מחייכים ואומרים "כל הכבוד גבר"...אני עושה את זה מאהבה,זה החיים שלי אבל אני לא מתכוון לוותר על שבועות שלמים שבמקביל אתם רק מזיינים בשכל (לא קולקטיבי,אה?).
עוד משהו...אני חי את הארגון הזה שנקרא THE CAMELS לא מתכוון לשנות את השם הזה בחיים.
ואורי בקשר לדברים שלך על השנאה,והעקיצות ועל הכל מיני פעילויות אנטי...בחייאתתת דינק אל תיתמם הרי יש לך חבר מאוד טוב בארגון שלפני הילדים שלו הוא חושב על קידום הארגון...הוא יילך להוציא שלטים מודפסים מ"אתר הסקס של נירית" בתנאי שיהיה את הסמל של הארגון.
עד לפני שנה רוב רובכם לכלך כ"כ על חנן אחרי שלא הוזמנתם לטורניר האוהדים ועכשיו פניכם לשלום? משפחה אחת גדולה? חלאס עם הצביעות המגעילה הזאת.
רוצים איחוד? יש מקום בארגון הקאמלס לכולם...זה השם שלנו,זה החיים שלנו...כולכם מוזמנים ומבטיח לכם שנקבל אותכם הכי טוב בעולם ונהיה ביחד לארגון האוהדים בין המובילים בארץ.
דבר אחרון,ארגון שפועל תחת ההנהלה? סמרטוטים הם רוצים לעשות ממכם...המטרה הכללית של אלונה ושל ההנהלה הנוכחית היא לתת לכם לנקות שולחנות נטו.
אני כבר רואה אתכם מנסים להשתלט על הקהל אחרי שהוא יקרא לקלינגר או מי שזה לא יהיה פחדן.
אנחנו 10? בתאכלס אנחנו זה אנחנו,9 או 2...אף אחד לא אמור לשנות אותנו...הולכים עם הקבוצה הזאת תמיד,באים בהמונים למרות שמקבלים ז י ן לרוב,ועוד מתלוננים? שילכו להזדיין. תהיו אתם או שאל תהיו
The Camels 05' Never Gives Up

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

עומר גומס כתב:4.דרך אגב אורי,לא החרמנו משחקי כדורסל בגלל משה אוחיון,צאו מזה..האמת היא שלא החרמנו משחקי כדורסל בכלל,פשוט לא הגענו למשחקים האחרונים..אין למשה אוחיון שום קשר לזה..ריב שהיה עם אייל והוא נסגר בסופו של דבר..
גיא שחר כתב:קודם כל תודה על המחמאות אורי...
אף אחד לא החרים את קבוצת הכדורסל...מי שמכיר אותי יודע שנכחתי בהרבה משחקים העונה וגם אספתי חברים שלי,והרעלתי אנשים מהארגון...זה שהיו משחקים בהם לא נחכנו זה מסיבות שונות לגמרי...אני למשל בכיתה י'א,יש לי ים בגרויות על הראש...לפעמים אתה מוותר על הקבוצה,למרות שזה כואב.

תחסכו ההיתממות...עשיתם משהו, לפחות תהיו גברים ותקחו אחריות..למרות שלמען האמת האצבע המאשימה פה היא הרבה פחות לכיוונכם - זה היה פועל יוצא בלתי נמנע לנונסטופ פמפום השנאה עליו דיברתי קודם לכן. היו מחדירים בי בגילאי עשרה במשך שנים שהקרייזי רד הם חבורת שטנים, וסביר להניח שהייתי נוהג באופן זהה אליכם.
גיא שחר כתב:בקשר לעבודה בשטח,אני יחזק את דבריו של עומר...אם יגיע איחוד זה אומר שכולם עובדים תחת אותה מטרה,אני לא מתכוון לקום ב8 בבוקר ולצבוע דגל עד הלילה,להגיע למשחק ולראות אותכם מחייכים ואומרים "כל הכבוד גבר"...אני עושה את זה מאהבה,זה החיים שלי אבל אני לא מתכוון לוותר על שבועות שלמים שבמקביל אתם רק מזיינים בשכל (לא קולקטיבי,אה?).

אל תזרה מלח בפצעים..אולי קצת לא מקובל שאני אומר את זה, אבל חוסר העשייה מצד לא מעט חבר'ה אצלנו שמסכים ומחזק - אלופי האלופים בדיבורים - זו בהחלט נק' כואבת, לי באופן אישי הכי הרבה...
גיא שחר כתב:ואורי בקשר לדברים שלך על השנאה,והעקיצות ועל הכל מיני פעילויות אנטי...בחייאתתת דינק אל תיתמם הרי יש לך חבר מאוד טוב בארגון שלפני הילדים שלו הוא חושב על קידום הארגון...הוא יילך להוציא שלטים מודפסים מ"אתר הסקס של נירית" בתנאי שיהיה את הסמל של הארגון.

???..
תסביר את עצמך...
גיא שחר כתב:עד לפני שנה רוב רובכם לכלך כ"כ על חנן אחרי שלא הוזמנתם לטורניר האוהדים ועכשיו פניכם לשלום? משפחה אחת גדולה? חלאס עם הצביעות המגעילה הזאת.

נתחיל עם זה שזה היה הדדי לחלוטין (וכדאי שלא נכנס לדיון מה קדם למה, הביצה או התרנגולת..) - זה לא שהגורו שלך הוא אחד מל"ו צדיקים נסתרים שמעביר על מידותיו ושומע חרפתו ומחריש, וזה אנדרסטייטמנט..ונמשיך עם זה שיוזמת האיחוד היתה דו צדדית, לא פחות מצידו של אותו חנן בכבודו ובעצמו, מה ששומט הקרקע תחת טענותיך בדבר כביכול צביעות וכו'...
גיא שחר כתב:דבר אחרון,ארגון שפועל תחת ההנהלה? סמרטוטים הם רוצים לעשות ממכם...המטרה הכללית של אלונה ושל ההנהלה הנוכחית היא לתת לכם לנקות שולחנות נטו.
אני כבר רואה אתכם מנסים להשתלט על הקהל אחרי שהוא יקרא לקלינגר או מי שזה לא יהיה פחדן.
אנחנו 10? בתאכלס אנחנו זה אנחנו,9 או 2...אף אחד לא אמור לשנות אותנו...הולכים עם הקבוצה הזאת תמיד,באים בהמונים למרות שמקבלים ז י ן לרוב,ועוד מתלוננים? שילכו להזדיין. תהיו אתם או שאל תהיו

עוד שטות מוחלטת שפמפמו בכם.
מעבר לעובדת האבסורד בדבר (מדובר למי ששכח בארגון שהכריז "מלחמת שמד" על הנהלת המועדון הקודמת), אני אזכיר לך שחנן אבוטבול בכבודו ובעצמו תומך נלהב של הרעיון. עצה מחבר: אל תקרא יותר מדי אלעד סבג...שיחליט קודם איזו קבוצה הוא אוהד.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

גיא שחר כתב:עוד משהו...אני חי את הארגון הזה שנקרא THE CAMELS לא מתכוון לשנות את השם הזה בחיים.
וזו בדיוק הבעיה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

שליחה על ידי עומר גומס »

אורי אדום בנשמה כתב:

תחסכו ההיתממות...עשיתם משהו, לפחות תהיו גברים ותקחו אחריות..למרות שלמען האמת האצבע המאשימה פה היא הרבה פחות לכיוונכם - זה היה פועל יוצא בלתי נמנע לנונסטופ פמפום השנאה עליו דיברתי קודם לכן. היו מחדירים בי בגילאי עשרה במשך שנים שהקרייזי רד הם חבורת שטנים, וסביר להניח שהייתי נוהג באופן זהה אליכם.

אל תזרה מלח בפצעים..אולי קצת לא מקובל שאני אומר את זה, אבל חוסר העשייה מצד לא מעט חבר'ה אצלנו שמסכים ומחזק - אלופי האלופים בדיבורים - זו בהחלט נק' כואבת, לי באופן אישי הכי הרבה...

???..
תסביר את עצמך...

נתחיל עם זה שזה היה הדדי לחלוטין (וכדאי שלא נכנס לדיון מה קדם למה, הביצה או התרנגולת..) - זה לא שהגורו שלך הוא אחד מל"ו צדיקים נסתרים שמעביר על מידותיו ושומע חרפתו ומחריש, וזה אנדרסטייטמנט..ונמשיך עם זה שיוזמת האיחוד היתה דו צדדית, לא פחות מצידו של אותו חנן בכבודו ובעצמו, מה ששומט הקרקע תחת טענותיך בדבר כביכול צביעות וכו'...

עוד שטות מוחלטת שפמפמו בכם.
מעבר לעובדת האבסורד בדבר (מדובר למי ששכח בארגון שהכריז "מלחמת שמד" על הנהלת המועדון הקודמת), אני אזכיר לך שחנן אבוטבול בכבודו ובעצמו תומך נלהב של הרעיון. עצה מחבר: אל תקרא יותר מדי אלעד סבג...שיחליט קודם איזו קבוצה הוא אוהד.

אם כל הכבוד אורי,אתה לא תגיד לי למה לא באתי למשחקים,זה שנוח לך להגיד שזה בגלל משה זה כבר משהו אחר.
תפסיקו כבר לחפור שהנחילו לנו שנאה אליכם,אף אחד לא מזכיר אותכם בכלל,אתם בכלל לא נושא לשיחה,פשוט צאו מהסרט הזה-שכל דבר בארגון שלנו הוא בגללכם,ההפך הוא הנכון.

דרך אגב אורי,אני לא מצפה שתבואו ותעזרו לי בתפאורות מבית היוצר של הקאמלס,אבל אני כן מצפה שתבוא ותעזור לי כשאנחנו עושים תפואורות תחת שיתוף הפעולה.
"הגהנום מהדרום" היתה תחת שיתוף פעולה,ומלבד אביב אף אחד לא עזר,אז אם כל הכבוד זה לא שיתוף פעולה.
(זאת רק דוגמא אחת)

נמאס לי מהריבים המפגרים האלו,בהצלחה מחר להפועל :סמל הפועל:
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

עומר גומס כתב:אם כל הכבוד אורי,אתה לא תגיד לי למה לא באתי למשחקים,זה שנוח לך להגיד שזה בגלל משה זה כבר משהו אחר.

אם הייתי בקטע של לטפול אשמות שווא, לא הייתי מסתפק רק בעניין משה אוחיון...
כן, זה לא שסימסו לאייל מדוע משה צורף, ובמקרה, ממש במקרה, נעלמתם כ-ו-ל-כ-ם לשני משחקי הבית אחרי...אז חאלס.
עומר גומס כתב:תפסיקו כבר לחפור שהנחילו לנו שנאה אליכם,אף אחד לא מזכיר אותכם בכלל,אתם בכלל לא נושא לשיחה,פשוט צאו מהסרט הזה-שכל דבר בארגון שלנו הוא בגללכם,ההפך הוא הנכון.

עובדות. מה לעשות?..
עומר גומס כתב:דרך אגב אורי,אני לא מצפה שתבואו ותעזרו לי בתפאורות מבית היוצר של הקאמלס,אבל אני כן מצפה שתבוא ותעזור לי כשאנחנו עושים תפואורות תחת שיתוף הפעולה.
"הגהנום מהדרום" היתה תחת שיתוף פעולה,ומלבד אביב אף אחד לא עזר,אז אם כל הכבוד זה לא שיתוף פעולה.
(זאת רק דוגמא אחת)

נמאס לי מהריבים המפגרים האלו,בהצלחה מחר להפועל :סמל הפועל:

1. אתה יודע שאני אישית סייעתי לא אחת אפילו בפעילות שהיא נטו קאמלס.

2. בזה אתה צודק במאה אחוז, ציינתי כבר שחוסר העשייה אצל חלקנו נק' כאובה...

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

מפמפמים ? מנחילים ? אין בקאמלס פעילויות חברתיות של החמאס...לא מנחילים לאף ילדים שנאה נגד גורם כזה או אחר.
אתה מתנהג כאילו אני איזה ילדה בת 12 בלי דעה,צא מהסרט ברגע שיגידו משהו עליכם שהוא לא נכון אני גם יריב ויתווכח עם הבנאדם.
אלעד סבג אחלה של בחור,ואוהד גדול של הפועל באר שבע...לא ירדתי איתך לשמות,אל תרד לרמה הזאת אם אתה רוצה לשמור על דיון מסודר.
ניסית פעם לחשוב למה אנחנו אנטי? הרי אתה אומר שאנחנו אנטי ובאותה הודעה עונה לעצמך..."אנחנו לא מרבים בעבודה,הכל דיבורים..." בגלל זה אנחנו אנטי.
שתבין,הילדים "בגיל העשרה" נותנים את הנשמה שלהם ומוותרים על הרבה מהחיים שלהם למען הקבוצה והקהל שלה,לגיטימי שברגע שיציעו לעבוד עם אנשים שונים מהם בהרבה בתחום הזה הם יתנגדו.
אנחנו עוסקים בעבודה נטו...שירים,שלטים,תפאורות וכו'...אין לנו שום התנגדות בהיבט החברתי.
פשוט כ"כ הרבה פעמים שאלנו את עצמנו העונה איפה החבר'ה מהקרייזי? וזה יצר את ההתנגדות לאיחוד.
אז תפסיק להגיד שמלמדים אותנו לשנוא אתכם,מכניסים לנו שטויות לראש רק כדי שנשנא אותכם.
לא מעניין אותי מה היה לפני 5 ו10 שנים...או מה קרה בעידן ז'ינו,מעניין אותי עכשיו ולפי מה שאני חוויתי בשנתיים האחרונות - איחוד לא יביא שינוי,רק יגדיל את מדד העצבים.

סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי המאירי »

לפחות התחילו דיבורים וזה גם משהו.
כאחד שלא מזוהה באירגון כזה או אחר אני חושב שיש הרבה מירמור מצד אחד אבל מצד שני גם רואים את הרצון[טוב אולי חוץ מגיא שחר שלא רוצה איחוד], למה עכשיו כשנפתחו דלתות בכיוון ונשמעות הזמירות הישנות על איחוד אין ישיבה של פנים מול פנים שכל אחד יזרוק חצים על השני כשתהיה גם ההזדמנות לשני להשיב?
אוטוטו העונה נגמרת אנשים פונים לעיסוקיהם האישיים ודבר לא זז בדיוק כמו בשנה שחלפה.
מה הבעיה לקבוע פגישה לשבת לדבר? צריך משהו אישי בלי כל הסגנים למינהם, ראשי חוגי האוהדים ישבו יחליטו ויגיעו להבנות, לדעתי ההתנגדות היא של השחקנים המישניים בהצגה.

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

המאירי כתב:לפחות התחילו דיבורים וזה גם משהו.
כאחד שלא מזוהה באירגון כזה או אחר אני חושב שיש הרבה מירמור מצד אחד אבל מצד שני גם רואים את הרצון[טוב אולי חוץ מגיא שחר שלא רוצה איחוד], למה עכשיו כשנפתחו דלתות בכיוון ונשמעות הזמירות הישנות על איחוד אין ישיבה של פנים מול פנים שכל אחד יזרוק חצים על השני כשתהיה גם ההזדמנות לשני להשיב?
אוטוטו העונה נגמרת אנשים פונים לעיסוקיהם האישיים ודבר לא זז בדיוק כמו בשנה שחלפה.
מה הבעיה לקבוע פגישה לשבת לדבר? צריך משהו אישי בלי כל הסגנים למינהם, ראשי חוגי האוהדים ישבו יחליטו ויגיעו להבנות, לדעתי ההתנגדות היא של השחקנים המישניים בהצגה.
הכי פשוט להיות ניטרלי ולרצות שלום עולמי מבלי לרדת לנושא,מבין אותך.
הייתה פגישה בין ראשי הארגונים,ובינתיים אין כ"כ איחוד.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

גיא, עומר, אורי ועוד...
אני מציע שננמיך את נושא הדיון על גבי הפורום ונשתמש בכלים יותר ידידותיים כמו שמאיר הציע וכמו שאנחנו כבר מתנהלים בהם בתקופה האחרונה(לשאלתך המאירי).

ברור שהמהלך הזה הוא מהלך אמיץ. יש הרבה אינטריגות פנימיות מכאן ומשם.

כמו שאני רואה את הדברים, על כולם כולל כולם ניתן להתגבר.

גם לי היו מחלוקות גדולות עם אלעד סבג ולמרות זאת, לא היתה לו בעיה ללחוץ את ידי כשהגשתי לשלום.

יהיה בסדר. אנחנו בדרך הנכונה, כך או כך.

שלח תגובה