אפשר קישור לראות?אורי אדום בנשמה כתב:
אני פרסמתי את זה בקהילת האוהדים שם - EVeryONE.
הוכחה מהוידאו של ג'קי בן זקן שכן נזרק השלט על הקוון!!!
Re: הוכחה מהוידאו של ג'קי בן זקן שכן נזרק השלט על הכוון!!!

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ADIR כתב:
אפשר קישור לראות?
https://every.one.co.il/view.php?t=133168&nav=1" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב - מוזמנים כולם להגדיל את הקהילה שלנו שם..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מעולה אחי.....מה עם הפלאפון שמכרתי לך?חחחחחאורי אדום בנשמה כתב:
https://every.one.co.il/view.php?t=133168&nav=1" onclick="window.open(this.href);return false;
אגב - מוזמנים כולם להגדיל את הקהילה שלנו שם..

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: הוכחה מהוידאו של ג'קי בן זקן שכן נזרק השלט על הקוון!!!
עבודת בלשות מצוינת, מקווה שהעונש לאשדודים יהיה חמור.
הבנתי שרשמו במעריב "האוהדים פענחו את התצלומים של ג'קי בן זקן" חחחח...מקווה שזה באמת יעזור וישתמשו בזה!

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי ג'קי בן זקן (כך היה רשום בידיעות אחרונות) השלט שנזרק עשוי מקרטון ועל פי מה שזכור לי שלט שכזה עשוי מעץ מוצק למדיי ומברזל חד בצצדים, מה בדיוק ג'קי בן זקן חושב לעצמו שתובע ההתאחדות סתום (אולי הוא כן אבל זאת כבר בעיה אחרת)?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ג'קי מתנהג כרגע כאדם במצוקה שנמצא עם הגב אל הקיר ודיביזיית טנקים מתקדמת לכיוונו. הוא מנסה עכשיו להשתמש בכל
התכסיסים והתחבולות שהוא מסוגל לשלוף מהכיס רק כדי להציל את עצמו ואת המולדת מה שנקרא.
אם ההתאחדות מנוהלת ע"י חבורת אידיוטים חסרי יכולת חשיבה בסיסית,אז ג'קי הולך לצאת מלך מהסיפור הזה ואפשר לסגור את הכדורגל.
אם יש ולו טיפה של היגיון וכיבוד חוקה במשרדי ההתאחדות,ג'קי יכול להתחיל לחשוב על אקדמייה לחינוך הקהל שלו,זה יותר חשוב כרגע.
התכסיסים והתחבולות שהוא מסוגל לשלוף מהכיס רק כדי להציל את עצמו ואת המולדת מה שנקרא.
אם ההתאחדות מנוהלת ע"י חבורת אידיוטים חסרי יכולת חשיבה בסיסית,אז ג'קי הולך לצאת מלך מהסיפור הזה ואפשר לסגור את הכדורגל.
אם יש ולו טיפה של היגיון וכיבוד חוקה במשרדי ההתאחדות,ג'קי יכול להתחיל לחשוב על אקדמייה לחינוך הקהל שלו,זה יותר חשוב כרגע.