שבת 08/01/2011 בני יהודה -הפועל ב"ש 17:15 שידור ישיר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: שבת 08/01/2011 בני יהודה -הפועל ב"ש 17:15 שידור ישיר
חשוב לציין, שכמו מכבי פתח תקווה, גם בני יהודה שיחקה השבוע 120 דקות + פנדלים לפני המשחק מולנו. רק בניגוד לפתח תקווה, בני יהודה שחקו ביום רביעי ולא יום שלישי מה שאומר רק שלושה ימי מנוחה עד למשחק מולנו.
מכיוון שמדובר בקבוצה ישראלית, שלא מורגלת בשני משחקים בשבוע, בטח כשהראשון נגרר לפנדלים, כמו מול מכבי פתח תקווה, אנחנו חייבים לנצח את העייפות של בני יהודה במחצית השנייה (לא שזה אומר שאנחנו יכולים לנוח במחצית הראשונה כן).
מכיוון שמדובר בקבוצה ישראלית, שלא מורגלת בשני משחקים בשבוע, בטח כשהראשון נגרר לפנדלים, כמו מול מכבי פתח תקווה, אנחנו חייבים לנצח את העייפות של בני יהודה במחצית השנייה (לא שזה אומר שאנחנו יכולים לנוח במחצית הראשונה כן).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"דמשה אוחיון כתב:חשוב לציין, שכמו מכבי פתח תקווה, גם בני יהודה שיחקה השבוע 120 דקות + פנדלים לפני המשחק מולנו. רק בניגוד לפתח תקווה, בני יהודה שחקו ביום רביעי ולא יום שלישי מה שאומר רק שלושה ימי מנוחה עד למשחק מולנו.
צריך גם לזכור שבני יהודה שיחקה 90 דקות גם בשבת,מכבי פ"ת הגיעה לאחר פגרה ומבחינת בני יהודה מדובר במשחק שלישי בשבוע.
הודעה מהנהלת המועדון:
"אוהדים יקרים.
לאור הצפי למזג אויר סוער ביום שבת 8.1.11, בו צפוי להתקיים משחק הכדורגל בין קבוצתנו לקבוצת בני יהודה תל אביב, באצטדיון בלומפילד, ולאור בקשת הנהלת הפועל קריסטל באר-שבע להתחשב בקהל האוהדים של קבוצתנו ולהעביר את מקומות הישיבה של האוהדים לשערים 2 ו- 3 אשר הינם מקומות ישיבה מקורים(במקום שערים 4-5 המיועדים לאוהדי הקבוצה האורחת). הנהלת הפועל באר-שבע עושה את מרב המאמצים על מנת שתיהנו מחווית המשחק.
הנכם מתבקשים להתנהג בהתאם ולשמור על רכוש האצטדיון, אנא עזרו לנו בקבלת האחריות."
"אוהדים יקרים.
לאור הצפי למזג אויר סוער ביום שבת 8.1.11, בו צפוי להתקיים משחק הכדורגל בין קבוצתנו לקבוצת בני יהודה תל אביב, באצטדיון בלומפילד, ולאור בקשת הנהלת הפועל קריסטל באר-שבע להתחשב בקהל האוהדים של קבוצתנו ולהעביר את מקומות הישיבה של האוהדים לשערים 2 ו- 3 אשר הינם מקומות ישיבה מקורים(במקום שערים 4-5 המיועדים לאוהדי הקבוצה האורחת). הנהלת הפועל באר-שבע עושה את מרב המאמצים על מנת שתיהנו מחווית המשחק.
הנכם מתבקשים להתנהג בהתאם ולשמור על רכוש האצטדיון, אנא עזרו לנו בקבלת האחריות."
- The red one
אם לשפוט לפי היום, אז כן ירד גשם מחר. האמת לפי מה שקראתי ואמרו לי, דווקא תל אביב לא ספגה מטחי גשם כמו הערים באיזור שלה.משה אוחיון כתב: כן, שמענו על הצפי לגשמים. בשנה שעברה שיחקנו מולם באותה תקופה אם אני לא טועה, הפחידו אותנו עם התחזיות של הגשם כל שבוע ואז נסענו למשחק כדי לגלות שיש מזג אוויר מושלם לכדורגל.
שמח מאוד שבכל מקרה דאגו שנהיה ביציע המקורה (לבסוף הוחלט שנהיה בשער 2) למרות שאני בטוח שיהיה מזג אוויר מעולה לכדורגל, מקווה לראות את כולכם שם, יאללה הפועל.
בכל מקרה, מחר הכל יכול להתהפך - לטוב או לרע. אם יצא שהחזאים צדקו, ייתכן מאוד ששוב המשטח בבלומפילד יהפוך לבוצי ולא יהיה ניתן לשחק. שמרו את הכרטיס בכניסה למגרש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מבין את כל ההגזמות האלה.אדום בלב בנשמהההה כתב: אם לשפוט לפי היום, אז כן ירד גשם מחר. האמת לפי מה שקראתי ואמרו לי, דווקא תל אביב לא ספגה מטחי גשם כמו הערים באיזור שלה.
בכל מקרה, מחר הכל יכול להתהפך - לטוב או לרע. אם יצא שהחזאים צדקו, ייתכן מאוד ששוב המשטח בבלומפילד יהפוך לבוצי ולא יהיה ניתן לשחק. שמרו את הכרטיס בכניסה למגרש.
הייתי במרכז כל השבוע, בשיא היה גשם למספר דקות ונגמר. יש יציע מקורה, לא צפוי מזג אוויר כמו לפני מספר שבועות, אין סיבה לפחד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
מזג אוויר הוא כמו נשים והליגה הלאומית - לא צפוי.
טוב שהתחשבנו בנו והעיברו אותנו לשער 2, עדיף מאשר להקטין ראש ובסוף נחטוף מבול בשער 5.
יאללה לבלומפילד
טוב שהתחשבנו בנו והעיברו אותנו לשער 2, עדיף מאשר להקטין ראש ובסוף נחטוף מבול בשער 5.
יאללה לבלומפילד

אני מאוד מקווה שבמערכת לא נהגו בחיפזון כשהחליטו להשאיר את בסיט רק על סמך מחצית אחת סבירה מול פ"ת.
בכל אופן,יש לו הזדמנות היום לקנות את עולמו לצד אסולין ולהוביל את ההתקפה לנצחון מאוד חשוב להמשך ולהצהרת הכוונות.
בני יהודה עם הגב אל הקיר ולא לשכוח שיש להם מאמן מאוד מנוסה על הקווים שלא יכול להרשות לעצמו עוד מעידה ועוד בבית.
נקווה שמליקסון השאיר מאחור את נושא המעבר לחו"ל והוא כולו מפוקס במטרה כי באמת שהוא היחיד שאני יכול לראות היום יוצר ויוזם
מול כל האפרוריות שלנו,על אחת כמה וכמה כשפרננדש לא יכול לשחק.
שיהיה בהצלחה,יאללה הפועל.
בכל אופן,יש לו הזדמנות היום לקנות את עולמו לצד אסולין ולהוביל את ההתקפה לנצחון מאוד חשוב להמשך ולהצהרת הכוונות.
בני יהודה עם הגב אל הקיר ולא לשכוח שיש להם מאמן מאוד מנוסה על הקווים שלא יכול להרשות לעצמו עוד מעידה ועוד בבית.
נקווה שמליקסון השאיר מאחור את נושא המעבר לחו"ל והוא כולו מפוקס במטרה כי באמת שהוא היחיד שאני יכול לראות היום יוצר ויוזם
מול כל האפרוריות שלנו,על אחת כמה וכמה כשפרננדש לא יכול לשחק.
שיהיה בהצלחה,יאללה הפועל.
באיזה ערוץ משדרים את המשחק ?
ספורט 1 ( ערוץ 54)rami כתב:באיזה ערוץ משדרים את המשחק ?
יש לינק למשחק ?
https://www.dribel.co.il/toto.php" onclick="window.open(this.href);return false;rami כתב:יש לינק למשחק ?

סיכום המחצית הראשונה -

תיקון טעות, סיכום כל המשחק.messiah כתב:סיכום המחצית הראשונה -![]()
![]()
ב"ש לא יכולה לשחק עם חלוץ 1 נקודה!
מניעים תכדור אבל אין תאכלס יאללה זה משגע אותי !
רוצים להיכנס עם הכדור עד השער !
זה שי !
מניעים תכדור אבל אין תאכלס יאללה זה משגע אותי !
רוצים להיכנס עם הכדור עד השער !
זה שי !

זאת ה-"מחלה" של הפועל באר שבע כבר המון זמן.זה שי ! כתב: רוצים להיכנס עם הכדור עד השער !
לשמחתנו, קלינגר החתים את ערן לוי - ועכשיו צריך רק לראות אם הוא באמת ה"תרופה" שלנו לעניין חוסר התכלית.
הפועל אני כבר משתגע