ליאור ז'אן מסרב לעזוב!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ron

Re: ליאור ז'אן מסרב לעזוב!

שליחה על ידי ron »

אילוז אולי לא המגן הכי גדול שיש לנו אבל מעטים השחקנים שעושים את מה שהוא עושה-הוא נלחם,יורד לגליצ'ים,נותן את כל כולו ויותר מכך-הוא אוהד את הקבוצה.שלא נדבר על זה שהוא בכלל קשר התקפי.
מעדיף שהוא יעלה בכל משחק,עד שיעלה שחקן מהנוער.

ולגבי ז'אן-הוא הגיע לכאן על מנת להוכיח שיש לו מקום במכבי ת"א לאחר שהם ויתרו עליו.עד עכשיו הוא לא עשה פה כלום (חוץ מגול מול חיפה),גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית.

בגלל אנשים כמו אזגי וז'אן הכדורגל שלנו נראה כמו שהוא נראה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

לא אמרתי שאילוז עושה שביתה איטלקית ולא רוצה להשקיע, אני רק אומר שהוא כל הזמן מחליק, מגביה למגרשי הטניס ובעיקר לוקה בכל הקשור למסירה האחרונה ובעיקר בהגנה, ואם נחכה עד שיעלה שחקן מן הנוער אני כבר אזכה לספר לנכדיי על שחקן בשם אילוז

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ליאור ג'אן מגיב:
https://one.co.il/Article/174483.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"קשר הפועל באר-שבע, ליאור ז'אן, שלח היום (שני) מכתב התראה, באמצעות עורך דינו, שי אליאס, לבעלי הפועל אשקלון, פרוספר אזגי, בעקבות דבריו של האחרון כנגד השחקן באמצעי תקשורת שונים. לפי המכתב, ז'אן דורש מאזגי להתנצל, לדאוג להורדת הפרסום ובנוסף לפצות את הקשר ב-300 אלף ש"ח על הפגיעה בשמו."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:אמרתי, העונה הזו מתה מבחינתי, מבחינתי אני לא מקבל תירוץ כמו 'אין משהו אחר בסגל' לפחות אל תגנו על השחקן כאילו הוא עונה ראשונה בקבוצה, אני מכבד את הבן אדם לא יורד עליו אישית וספציפית כי אני שונא, אני לא שונא אני חושב שלא טוב ואולי יכול להיות מחליף
אבל לומר שהוא בעונה טובה? נו באמת..
החוליה החלשה.
לעונה הבאה, יובא זר או מגן ימני מוכח מאחת מקבוצות הצמרת (קנדה?)
1. אילוז העונה הוא סביר לחלוטיין. מול הפועל פתח תקווה הוא היה קטסטרופה, במיוחד במחצית השנייה, אבל אני עדיין חושב שהוא לא הבעיה המרכזית שלנו.
אוהד כהן מדאיג אותי הרבה יותר, בדיוק כמו העובדה שאין לנו היום שחקני אגף בקישור.
2. אני אישית גם חושב שאם אילוז היה משחק במקום רביבו כקשר מצד ימין או במקום ז'אן כקשר באמצע (כשראזאק משתחרר לשחק באגף) הוא היה מציג יכולת טובה מהם.
הבעיה היא שאין לנו כרגע פיתרון טוב יותר מאילוז כמגן ימני.
אני לא מרוצה מהיכולת של אילוז, אני חושב שבהחלט יש מקום בקיץ להביא מישהו שישדרג אותנו בעמדת המגן, אבל כרגע אין לך מישהו אחר לשים במקומו. כרגע אילוז הוא האופציה הטובה ביותר לעמדת המגן הימני.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

ורק להבהיר את העניינים אדון ג'אן, האם אתה פותח פאב בתל אביב בימים אלו? כי אם לא אז תכחיש את זה מהר,
כי אחרת אנחנו מתחילם לקבל חיזוקים על מצבך ואופן משחקך המביש בעקבות התעסקותך בעסק של היום של אחרי,

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

הסניגור האדום כתב:ורק להבהיר את העניינים אדון ג'אן, האם אתה פותח פאב בתל אביב בימים אלו? כי אם לא אז תכחיש את זה מהר,
כי אחרת אנחנו מתחילם לקבל חיזוקים על מצבך ואופן משחקך המביש בעקבות התעסקותך בעסק של היום של אחרי,
אוי מישל, מה יהיה איתך.

בין אם הוא באמת פותח ובין אם לא...

חסרים שחקנים שפותחים במקביל לעיסוקם כשחקני כדורגל עסק?!

כולם יודעים שכדורגל לא יהיה עבורם לעד, אז הם פונים לעוד אפיקים. הוא לא הראשון, לא האחרון וזה לגמרי לגיטימי.

בדיוק כמו שתגיד שכל אלו שהולכים להוציא תעודת מאמן כבר חושבים על היום שאחרי.

חלאס עם השטויות, נו באמת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הסניגור האדום כתב:ורק להבהיר את העניינים אדון ג'אן, האם אתה פותח פאב בתל אביב בימים אלו? כי אם לא אז תכחיש את זה מהר,
מישל, כל עוד הוא לא מבלה בפאב עד השעות הקטנות של הלילה יום לפני משחק ולאחר מכן לא מתפקד במשחק, למה צריך להיות לנו אכפת?
זכותו של ז'אן לעשות לביתו, זכותו לחשוב גם על היום אחרי כדורגל, כל עוד זה לא בא על חשבון אימונים או משחקים באמת שלא צריך להיות אכפת לנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

משה אוחיון כתב: מישל, כל עוד הוא לא מבלה בפאב עד השעות הקטנות של הלילה יום לפני משחק ולאחר מכן לא מתפקד במשחק, למה צריך להיות לנו אכפת?
זכותו של ז'אן לעשות לביתו, זכותו לחשוב גם על היום אחרי כדורגל, כל עוד זה לא בא על חשבון אימונים או משחקים באמת שלא צריך להיות אכפת לנו.
צריך להיות לנו אכפת
פאב זה עסק שמשתלט לך על החיים אי אפשר לפתוח פאב ולא לבקר שם
אי אפשר לפתוח פאב ולא לבוא לשתות שם , זה מלא טלפונים מלא סידורים במיוחד בפתיחה
תחשוב האם אתה יכול לעבוד איפה שאתה ובמקביל להרים עסק מבלי שתפוקתך תרד בעבודה

אבל עם כל הכבוד לנו אם זה ידוע לקלינגר הוא צריך לטפל בזה לפנינו
אני מקווה שזו סתם שמועה - לא למהר להאמין
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ירון כתב: צריך להיות לנו אכפת
פאב זה עסק שמשתלט לך על החיים אי אפשר לפתוח פאב ולא לבקר שם
אי אפשר לפתוח פאב ולא לבוא לשתות שם , זה מלא טלפונים מלא סידורים במיוחד בפתיחה
תחשוב האם אתה יכול לעבוד איפה שאתה ובמקביל להרים עסק מבלי שתפוקתך תרד בעבודה

אבל עם כל הכבוד לנו אם זה ידוע לקלינגר הוא צריך לטפל בזה לפנינו
אני מקווה שזו סתם שמועה - לא למהר להאמין
תשימו לב שלא היה רשום שהוא פתח לבד אלא שהוא פתח עם שותפים, כלומר הוא כנראה יעזור להם אם הם יצטרכו אבל השותפים ינהלו את זה בעיקר בזמן עונה סדירה ובקייץ הוא ינהל את זה כנראה יותר.

למרות שלדעתי אין שום קשר בין זהל בין היכולת שלו במגרש, הוא שחקן לא טוב וזהו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה