מה שעולה זול משלמים עליו ביוקר...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
alex

Re: מה שעולה זול משלמים עליו ביוקר...

שליחה על ידי alex »

לפי התגובות כאן והלך הרוח של האוהדים במשך כל התקופה מאז שאלונה רכשה את הקבוצה המסקנה היא שהיא נכשלה .
למה לפני כל עונה אנחנו צריכים לדבר על כך שהסגל לא מושלם שחסרים שחקנים בעמדות קריטיות ?
למה כמעט ואין שחקנים שממשיכים עונה נוספת במועדון?
למה אנחנו צריכים להסתכל על קבוצות כמו עכו ,ק"ש,נתניה ושלא לדבר על בני יהודה שיש להן פוטנציאל קטן מזה שלנו ולנקר את ענינו ?
למה לגרום לאוהדים לנטוש את המגרשים בהמוניהם ?

חלאס כבר תשקיעי פעם אחת כסף כמו שצריך ולא כל עונה טיפין טיפין בלא המשכיות .

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

alex כתב:חלאס כבר תשקיעי פעם אחת כסף כמו שצריך ולא כל עונה טיפין טיפין בלא המשכיות .
על זה כבר באמת קשה לי להבליג.
אני לא מחסידיה של אלונה, בכלל לא, יש לי הרבה ביקורת על הניהול שלה, אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה זה שהיא לא משקיעה כסף.
בעונת העלייה היא לא השקיעה? היא לא העמידה את התקציב הכי גבוה בליגה בפער עצום? היא לא בנתה פה גלאקטיקוס במונחים של ליגה לאומית?
ובעונה הראשונה עם עזורי היא לא השקיעה? היא לא שילמה מיליון ש"ח על רביבו ויוסי אופיר? היא לא שפכה כסף על 23 שחקני רכש של עזורי? לא השקיעה במשכורות של שחקנים בעלי שם כמו מסיקה, אסולין, רביבו וקאלה?
היא לא השקיעה חצי מיליון דולר על המניה הכי בטוחה שלך בהרכב כרגע (סוארס) ?
היא לא הוציאה 180 אלף דולר על כל אחד משני הפורטוגלים בעונה שעברה?

אלונה השקיעה המון כסף, הרבה יותר מפעם אחת, וזה לא הביא הצלחה, אפשר להבין למה עכשיו היא סוגרת את הברז.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

עשתה תמיד חצי מלאכה ,היא צריכה להבין שגם אם מביאים שחקן או שניים "בעלי שם"(שמלבד ממליקסון אף אחד לא הראה כלום מהשם הגדול שלו) אי אפשר לא להשלים את הסגל בעמדות ח'שובות כמו שהיא עשתה כבר מס פעמים זה פשוט לא עובד .
וחוץ מזה מה היא בדיוק השיגה בכל הכסף שנשפך במועדון ?כלום כי צריך להביא שחקנים שנריאה מהם איזושהיא המשכיות

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

alex כתב:עשתה תמיד חצי מלאכה ,היא צריכה להבין שגם אם מביאים שחקן או שניים "בעלי שם"(שמלבד ממליקסון אף אחד לא הראה כלום מהשם הגדול שלו) אי אפשר לא להשלים את הסגל בעמדות ח'שובות כמו שהיא עשתה כבר מס פעמים זה פשוט לא עובד .
וחוץ מזה מה היא בדיוק השיגה בכל הכסף שנשפך במועדון ?כלום כי צריך להביא שחקנים שנריאה מהם איזושהיא המשכיות
תגיד, בכנות, לא רצית פה שחקנים כמו רביבו, קאלה, מסיקה וז'אן לפני שהם חתמו?
רק תדפדף אחורה בפורום הזה לתקופה שלפני החתימה של ז'אן, כמעט ולא היה פה אחד (כולל אני, מודה) שלא רצה לראות אותו פה.
כל הביקורת על שחקני הרכש הכושלים היא בדיעבד.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אלונה הביאה את כל הסוסים המתים האלה כמו מסיקה אייל שן יוסי אופיר אבי יחיאל אוהד כהן וכל הזרים האלה בני ה32 30 נמאס כבר
יאללה שתשיים כסף כמו שצריך על שחקן מה קרה תחתים אותו לחוזה לחמש שנים
זה מה שקורא שמתקמצנים היום אלונה היתה יכולה לעשות פי 10 יותר כסף עם אז היתה קונה את אלמוג כהן ב500 אלף דולר או את חן עזרא לפני שנתיים אבל ככה זה שמחכים ומחכים ומחכים בסוף מביאים את יניב איפרגן
אפשר לחשוב ב"ש מועדון קטן עם קהל של אלפיים צופים שהיא תביא לפה שחקנים 2 3 קלבארים ברמה
ושאני מדבר ברמה אני מדבר על בוזגלו על חן עזרא על אדריאן רוצט יוסי שבחון שחקנים שאפשר להביא עם רק תציע סכום כסף !
אפשר לחשוב כמה היא שילמה על קלאה או על אוהד כהן או על אסולין או על מסיקה כולם היו שחקנים חופשיים
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

bs war כתב:
תגיד, בכנות, לא רצית פה שחקנים כמו רביבו, קאלה, מסיקה וז'אן לפני שהם חתמו?
רק תדפדף אחורה בפורום הזה לתקופה שלפני החתימה של ז'אן, כמעט ולא היה פה אחד (כולל אני, מודה) שלא רצה לראות אותו פה.
כל הביקורת על שחקני הרכש הכושלים היא בדיעבד.
היחידיים מהרשימה שאמרת זה רביבו וקאלה וזהו והם היחיידים שעוד תרמו לקבוצה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

אני הייתי נגד ההחתמה של גאן מסיקה וערן לוי

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

gate5 כתב:תאכלס אני רק קורא פה אבל כמו שאומרים..הגיעו מים עד נפש.

זה שי וגיל שגיב אתם פשוט הרס לקבוצה הזאת.
כל מה שקורה בקבוצה אתם לוקחים בצורה שלילית.

פשוט מתבייש באוהדים כמוכם שפשוט גורמים רק רע לקבוצה וגם זה בסוף מה שאתם מנסים לעשות ביציעים שאתם יושבים בהם.

כמה אפשר לשמוע אותך גיל שגיב ואותך זה שי שאתם רוצים שחקני בית? כמה? בכיתם בלי סוף עונה שעברה.. והנה בונים על שחקני הבית ומביאים כמה שחקנים צעירים וכמה מנוסים ומנסים לעשות פה משהו יפה.

מה לעשות והפועל באר שבע לא כל עונה רצה לאליפות... אז כן אפשר לעשות כזה תהליך שיוביל לאליפות.

באמת אבל באמת מרוב שאתם זורקים ארס על הקבוצה עדיף לא לשמוע את הדעה שלכם..היא פשוט הורסת כל חלקה טובה.

קצת אופטימיות, קצת..לא הרבה.
נשמח לשמוע אתכם בסוף העונה...אךךך איך אני מקווה שתאכלו את הכובע!!!!!!!
תשמע אתה אוהד חבל על הזמן מה זה אני מוריד בפנייך תכובע אין לך טענה אחת על הקבוצה פרס אוהד השנה מגיע לך
אנחנו לא חיים בלה לה ללנד כמוך וכמו הרבה חבר'ה פה למה לא בונים על שחקני בית ? כן מי ישחק ? תן לי אחד מהנוער שהוא יתן לו לפתוח ?
בקושי אחד יש ! מביאים זרים בני 31 32 שגם עם יתנו עונה טובה אין לנו מה לעשות איתם
בגלל אוהדים כמוך לא נתקדם לשום מקום אני דורש מצויינות דורש קבוצה טובה דורש כדורגל ולא מסתפק בתוצאות כמוך !
הדרך היא החשובה ביותר והדרך שקלינגר עושה פה לדעתי טעות גדולה לבנות קבוצה כל כך צעירה ! ולא לעשות את זה בהדרגה כמו שקורה בחיפה או מכבי ת"א שמשלבים שחקן 2 3 בסגל !
עם תסתכל אין לך אופציה אחת מהספסל שאפשר להגיד הוא ישנה תמשחק !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

זה שי ! כתב:אלונה הביאה את כל הסוסים המתים האלה כמו מסיקה אייל שן יוסי אופיר אבי יחיאל אוהד כהן וכל הזרים האלה בני ה32 30 נמאס כבר
זה מה שקורא שמתקמצנים היום אלונה היתה יכולה לעשות פי 10 יותר כסף עם אז היתה קונה את אלמוג כהן ב500 אלף דולר או את חן עזרא לפני שנתיים אבל ככה זה שמחכים ומחכים ומחכים בסוף מביאים את יניב איפרגן
אפשר לחשוב ב"ש מועדון קטן עם קהל של אלפיים צופים שהיא תביא לפה שחקנים 2 3 קלבארים ברמה
ושאני מדבר ברמהות אני מדבר על בוזגלו על חן עזרא על אדריאן רוצט יוסי שבחון שחקנים שאפשר להביא עם רק תציע סכום כסף !
אפשר לחשוב כמה היא שילמה על קלאה או על אוהד כהן או על אסולין או על מסיקה כולם היו שחקנים חופשיים
זה שי !
בס״ד
תסלח לי שי אבל אתה כפוי טובה ברמה די מגעילה.
אין לאף אחד זכות להתערב בכיס של אלונה ובטח שלא לנהל אותו.
את כמות הכסף שאלונה השקיעה בבאר שבע אף בעל בית אחר לא היה משקיע,לקרוא לה קמצנית זה פשוט מגעיל
אם אתה מכיר בן אדם שמוכן להוא ולקחת את הקבוצה תכיר לנו אותו.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

אני לא אומר שצריך להשקיע k500 על שחקנים ,אני אומר שצריך להשלים את הסגל בצורה כזו שיהיו שחקנים שמשחקים בעמדה הטבעית שלהפ ולא טלאי על טלאי כמו בכל השנים הקודמות
וגם צריך מי שינהיג את שחקני הנוער שלנו ואין לנו אחד כזה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

yossi כתב: בס״ד
תסלח לי שי אבל אתה כפוי טובה ברמה די מגעילה.
אין לאף אחד זכות להתערב בכיס של אלונה ובטח שלא לנהל אותו.
את כמות הכסף שאלונה השקיעה בבאר שבע אף בעל בית אחר לא היה משקיע,לקרוא לה קמצנית זה פשוט מגעיל
אם אתה מכיר בן אדם שמוכן להוא ולקחת את הקבוצה תכיר לנו אותו.
חביבי אז לא היו לוקחים 80 שקל לכרטיס השיא היה 70 שקל לכרטיס נתחיל בזה
אז לא היה הכנסות משידורים כמו שיש היום אז לא היה הסמכי פירסום ברמה כזאת אז בעל בית של קבוצת כדורגל לא היה זוכה לחשיפה כל כך גדולה
ואללה תשמע בוא אני יגיד לך ככה אלי זינו השקיע יותר בהפועל ב"ש בהתחלה מאלונה
שחקנים כמו ביצניץ באלוג נועם שוהם חיים חגג קביה מוקניה תחת זינו שחקנים כמו ברדה בונפלד תומר חליבה יניב אלול פרחו ..!
לא היה משלם בזמן כן בזמן אבל דבר אחד היה וזה הלחימה היום שחקנים באים לקחת תמשכורת אלונה הפכה את ב"ש לבדיחה
תחת זינו ההית נותן למכבי חיפה שלישיות ולמכבי שלישיות עם היה לו תגב הכלכלי שיש לאלונה מזמן ההינו אלופים תאמין לי
אלונה לא מבינה בכדורגל נקודה !
אין לי בעייה שתישאר אבל שהיא קנתה אותנו היא אמרה שנה שנתיים נתבסס בליגת העל ואחרי זה נשקיע בשביל להגיע לצמרת ליגת העל תשמע עברו שנתיים ועם ככה היא רוצה להגיד לצמרת ליגת העל זה פשוט בדיחה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הטעות ההכי גדולה של אלונה בשתי מילים :

בחירת המאמנים !!!@

מאמנים ראויים היו מביאים זרים ראויים ולא רכבת של כשלונות - קוסטרוב,איבנוביץ',זולו,ביסו,אדמו,המגן מארגנטינה,החלוץ השיכור שהביא עזורי ועוד.
מאמנים ראויים היו דואגים להחזיר שחקן כמו חן עזרא כששיחק עוד בירושלים בלאומית וכולם ראו איך פירפר את אילוז שוב ושוב באגף ואז עזרא היה עולה גרושים במונחים של היום אבל הביאו לנו את - נאסר,טורג'מן,הרוש,מלכה...שחקנים בינוניים ככה שלמעט גביש כל היתר לא מציאה גדולה.
מאמנים ראויים היו בונים סגל יציב וכשרוני עם המשכיות לעזעזל המשכיות !! ולא כמו כל העונות האחרונות שיותר מחצי סגל מוחלף, שימו לב לשיחרורים מול עונה שעברה - פרננדס,ושקנסולס,ליאור ז'אן,רביבו,ערן לוי,צגאי,אוהד כהן,ביסו,בסיט...מה זה ? איפה יש עוד קבוצה עם שחרורים והחלפת סגל כזו ?????...
כן,בחירת מאמנים דפוקים ובראשם עזורי זו הסיבה היחידה למצב בו אנחנו נמצאים.
הבעלים כבר ללא מוטיבציה,אין שלד יציב,הקהל לא קונה מנויים ובעצם הפכנו לקבוצה קטנה עם קהל קטן,בעבר גם אם הקבוצה הייתה קטנה ובליגה לאומית הקהל היה עוד מגיע היום איבדנו את זה והקבוצה כבר לא מעניינת רבים...אני מאמין ומקווה שתהליך בניית הסגל הנוכחי יוביל לשינוי רק חבל שהבנייה נעשית באופן קיצוני שכזה ללא שחקני חיזוק ישראלים/זרים איכותיים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:אלונה הביאה את כל הסוסים המתים האלה כמו מסיקה אייל שן יוסי אופיר אבי יחיאל אוהד כהן וכל הזרים האלה בני ה32 30 נמאס כבר
ושאני מדבר ברמה אני מדבר על בוזגלו על חן עזרא על אדריאן רוצט יוסי שבחון שחקנים שאפשר להביא עם רק תציע סכום כסף !
זה שי !
לא יודע שי, אני לא מצליח לחשוב על מועדון ב"דרג" שלנו שהיה מצליח להביא אליו קליברים כמו שציינת.
ולא, הדרג שלנו זה לא מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א, הדרג שלנו זה בני יהודה, מכבי נתניה, קריית שמונה ואולי אפילו לא זה.
היכולת שלנו למשוך שחקנים בכירים היא לא יותר גבוהה מאשר היכולת של נתניה למשל.
בתקופה שהבאנו את רביבו אף מועדון חוץ מהגדולות לא יכל להרשות לעצמו עסקה כזו. גם ליאור ז'אן בפתיחת העונה שעברה נחשב לשחקן הרכב במכבי ת"א ולקליבר לא פחות מיוסי שבחון (דוגמא שאתה נתת).
מועדונים בדרג שלנו מתבססים על 'הימורים', על שחקני רכש כמו דג'אני, בלילי וסבע, שחקנים שבדיעבד היום אנחנו יודעים שהם שווים את זה, אבל אם היו מציעים לנו אותם לפני שנה-שנתיים לא בטוח בכלל שהיינו לוקחים.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

שמע שי אתה בלבלן גדול.

מה אתה חושב שלהביא את חן עזרא/מאור בוזגלו/אלמוג כהן זה משהו שבכלל יתאפשר? גם אם אלונה הייתה כלכך רוצה היא לא הייתה מצליחה להביא אותם.

כל הקבוצות הגדולות של ליגת העל רודפים אחרים ובכלל חצי קבוצות מאירופה.
למה שחן עזרא יבוא לבוא שעונה הבאה הוא הולך לשחק באחת הקבוצות הגדולות או באירופה? אלמוג כהן תזכיר לי איפה הוא? ובוזגלו שווה 2 מיליון יורו?

לפני שאתה מפוצץ את התגובה שלך בשטויות תשים לב על מה אתה מדבר.
אין קבוצה היום בלי 2-3-4 שחקנים בני 30 פלוס.

אז סבבה אלונה תביא לפה כמה שחקנים בעל שם ..זה ייתן לך אליפות?אירופה? משהו? זה לא ייתן כלום..וגם אם כן זה יגמר אחרי עונה אחת.
יש לך זכות בגלל להגיד משהו על אלונה? היא זאת שהצילה אותך מפני הרודן אלי ז'ינו.
ואני בטוח עכשיו שתגיד על ז'ינו רק מילים טובות..כי אתה מייצג את חלק לא קטן מאוהדי הפ' ב"ש שיש להם זיכרון קצר מאד.

אתה מהאוהדים שלא משנה מה יקרה אתה תמצא רק את השלילי.
תפסיק לחיות בסרט..30 שנה כלום לא קורה פה עד שיש מישהי כמו אלונה שמנסה לעשות דברים יפים אתה בא ומדבר לרעה?

ואמרת שאני ייתן לך כמה שחקנים שכן אני מאמיןש שישתלבו יפה
אז יש את ירדן אבוחצירא כישרון ענק ואת אבו לאבן..ועוד כמה שאני בטוח שעוד יפתיעו העונה.

ראבק די כבר למצוא את השלילי..די !!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

אני אומר להקים מחאת אוהלים במתחם וסרמיל

שלח תגובה