האם יש אוהדים שעדיין חושבים שהיה נכון להפרד מרביבו ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: האם יש אוהדים שעדיין חושבים שהיה נכון להפרד מרביבו ?

שליחה על ידי bs war »

niv1 כתב:אני מתבקע? אולי אני מתבלבל אם מישהו אחר (ותסלח לי אם אני באמת מתבלבל) אבל ממה שאני זוכר אתה כבר מהרגע הראשון שדרך פה רק חיפשת אותו..
אני אומר שעם גיא לוי (או כל מאמן ולא ליצן) כן שווה להשאיר את רביבו כי הוא יודע להוציא מרוב השחקנים את המיטב ועושה את זה בלי פשרות ככה שרביבו לא היה מתנהג כמו שאתה אומר למאמן אמיתי..

לשחרר אותו כמו את אסולין הייתה טעות גדולה, זה שחקנים מהדרג הראשון(גם אם אתה לא אוהב אותו אני בטוח שלא תגדיר אותו בפחות מדרג שני) שמסכימים לשחק פה, אין הרבה כאלה אז עד שיש, משחררים אותם? אז כן לדעתי זה טעות..

אני בטוח שעם אסולין, רביבו (וגם ערן לוי וראזק) אנחנו אפילו לא קרובים למצב שהוא היום.. במקרה הכי גרוע משהו כמו עכו..
תגיד, בדקת במקרה את המאזן שהיה לנו בחצי השני של העונה שעברה, עם הסופרסטארים שציינת? יש לך בכלל ספק שאם היינו פותחים את אותה עונה בסגל הזה, בלי מליקסון והפורטוגלים, היינו מבטיחים את הירידה כבר חודש לפני סיום העונה?
ויש לך ד"ש מאסולין, באמת יש לנו יותר מדי נקודות, אולי היינו צריכים להוריד קצת...

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

bs war כתב:
תגיד, בדקת במקרה את המאזן שהיה לנו בחצי השני של העונה שעברה, עם הסופרסטארים שציינת? יש לך בכלל ספק שאם היינו פותחים את אותה עונה בסגל הזה, בלי מליקסון והפורטוגלים, היינו מבטיחים את הירידה כבר חודש לפני סיום העונה?
ויש לך ד"ש מאסולין, באמת יש לנו יותר מדי נקודות, אולי היינו צריכים להוריד קצת...
היה סגל מעולב עונה שעברה, זה ה"מאמן" שאשם בצבירת הנקודות..
אסולין רק שתדע יסיים כנראה מלך השערים בלאומית.. אבל צודק עדיף את גבאי שעל כל משחק שהוא משחק הוא לפחות 7 בחוץ.. שלא לדבר על אקסברד שצריך 20 מצבים בשביל לתת גול..

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

niv1 כתב:
אני בטוח שעם אסולין, רביבו (וגם ערן לוי וראזק) אנחנו אפילו לא קרובים למצב שהוא היום.. במקרה הכי גרוע משהו כמו עכו..
אני מזכיר לך שעם אסולין, רביבו, ערן לוי וראזק, אחרי שמליקסון עזב, היה לך קצב צבירת נקודות יותר גרוע מהעונה...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

15 נק' מתוך 42 אשתקד. מאז שמליקסון עזב.

העונה נק' 39 מתוך 102

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

yedidel כתב:
אני מזכיר לך שעם אסולין, רביבו, ערן לוי וראזק, אחרי שמליקסון עזב, היה לך קצב צבירת נקודות יותר גרוע מהעונה...
ואני מזכיר לך ששנה שעברה לא היה לנו מאמן..
חוץ מזה, היה צריך תוך זמן קצר לשנות את שיטת המשחק לגמרי שהיה תלוי במליקסון לגמרי, אם הם היו נשארים היה להם את כל הפגרה ולמאמן להחליט על שיטת משחק..

מה עדיף? חלוץ עם אופי בעיתי אבל שמכל פיפס יכול לעשות גול או חלוץ שכל שני וחמישי נפצע? או שבכלל עדיף חלוץ עם ניצול מצבים כמו של קשר אחורי..

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:15 נק' מתוך 42 אשתקד. מאז שמליקסון עזב.

העונה נק' 39 מתוך 102
אל תספור את ספירת הנקודות עם הקלינגר זה לא נחשב...

תספור את ספירת הנקודות עם גיא לוי = 36 מתוך84
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

niv1 כתב:אני מתבקע? אולי אני מתבלבל אם מישהו אחר (ותסלח לי אם אני באמת מתבלבל) אבל ממה שאני זוכר אתה כבר מהרגע הראשון שדרך פה רק חיפשת אותו..
אני אומר שעם גיא לוי (או כל מאמן ולא ליצן) כן שווה להשאיר את רביבו כי הוא יודע להוציא מרוב השחקנים את המיטב ועושה את זה בלי פשרות ככה שרביבו לא היה מתנהג כמו שאתה אומר למאמן אמיתי..

לשחרר אותו כמו את אסולין הייתה טעות גדולה, זה שחקנים מהדרג הראשון(גם אם אתה לא אוהב אותו אני בטוח שלא תגדיר אותו בפחות מדרג שני) שמסכימים לשחק פה, אין הרבה כאלה אז עד שיש, משחררים אותם? אז כן לדעתי זה טעות..

אתה אכן מתבלבל..
וכשאני מדבר על קיבעון, הדברים אמורים שבמקום להתעסק בהאם ההחלטה לגביו בזמנו היתה נכונה באותה נק' זמן (תפוקה מול עלות), אתה עסוק בהאם הוא שחקן טוב או לא...

ודווקא העונה הנוכחית ממחישה שזה מעבר לעניינים של מיקום במגרש ומאמן - הפערים הקיצוניים בתפוקה וביכולת בין תחילת לסוף העונה העונה הם ההוכחה לכך!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

niv1 כתב: ואני מזכיר לך ששנה שעברה לא היה לנו מאמן..
חוץ מזה, היה צריך תוך זמן קצר לשנות את שיטת המשחק לגמרי שהיה תלוי במליקסון לגמרי, אם הם היו נשארים היה להם את כל הפגרה ולמאמן להחליט על שיטת משחק..

מה עדיף? חלוץ עם אופי בעיתי אבל שמכל פיפס יכול לעשות גול או חלוץ שכל שני וחמישי נפצע? או שבכלל עדיף חלוץ עם ניצול מצבים כמו של קשר אחורי..

אתה משהו אתה.. :D

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אורי אדום בנשמה כתב:

משהו ממה שאמרתי לא נכון?..
התפוקה מול עלות שלו לא הייתה מספקת אבל זה לא חוכמה עם הליצן הזה על הקווים..

וגם אם זה היה נכון לשחרר אותו אז סבבה, בשביל מה עכשיו לחפש אותו? הבחור נותן עונה מעולה ולא צריך לחפש אותו..
ואתה אומר שיש לו חצי עונה שנייה גרועה, ממה שאני הבנתי הוא לא ירד הרבה ברמה וזה החלוצים שלא פוגעים.. אבל גם אם כן הוא כבר לא ילד ויפרוש אני מניח עוד 2 עונות בערך ככה שירידה ביכולת בגיל הזה זה לא משהו נדיר..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

. הכל תלוי בנקודת המבט שבה מסתכלים על הסיטואציה.
בזמנו, השחרור של רביבו, לאור המשכורת שהרוויח והשנתיים המאכזבות בקבוצה, נראה כצעד חכם. בטח כשדיברו על אחד כמו ראדי כשחקן שיחליף אותו.
מי ששואף להתקדם (וזה מה שכולנו חשבנו שיקרה בקיץ) לא יכול להרשות לעצמו ששחקן כמו רביבו יקח חלק ניכר מהתקציב, בטח כשיש טובים יותר וזולים יותר (ראדי) שהיו ללא חוזה בשוק.

2. הטעות לדעתי, אפשר אפילו להגיד האכזבה מבחינתי, היא לא השחרור של רביבו, אלא העובדה שלמרות שהתפנה כסף ושחקן כמו ראדי היה חופשי העדפנו ללכת על שחקנים זולים כמו סולימאן.
מי שבסופו של דבר החליף את רביבו הוא שבחון, שהגיע לכאן רק אחרי שהעונה התחילה וכשמבחינה מהותית מדובר בכמעט אותו שחקן, מישהו לפני פרישה שמגיע אחרי השיא ובלי רעב אמיתי להוכיח את עצמו.
אין לי ספק שאם ראדי מגיע לכאן בקיץ, כולם היו מבינים שיש בכדורגל הישראלי גם שחקנים שעובדים גם למעלה וגם למטה, שאפשר להביא לבאר שבע גם שחקנים רעבים ולא כאלה שמחפשים רק לסיים את הקרירה עם תלוש נאה בסוף החודש.

3. על אותו המשקל, גם השחרור של שחקנים כמו ערן לוי וליאור אסולין נראה על פניו כטעות. גם כאן השאלה היא מה חשבנו באותה נקודת זמן, האם מישהו חשב שאלונה וקלינגר ילכו על עונה פיננסית ויהמרו על עתיד המועדון? מישהו כאן חשב שההתקפה שלנו תהיה בנויה על שחקנים שלא כבשו מעולם מעל 10 שערים בליגת העל (אקסברד וגבאי)?

הטעות הגדולה הייתה כשחשבנו שאלונה נמצאת "באותו ראש" כמונו. שהאמנו בשיא התמימות שגם בהנהלה שלנו חושבים שאפשר לבנות כאן קבוצה שרצה למעלה. במקום זה נבנתה בקיץ קבוצה שנשענה על שחקנים צעירים ובעיקר זולים (מבחוץ כמובן).
אם היינו יודעים שזאת המטרה, אם היינו יודעים שאת רביבו, לוי ואסולין יחליפו סולימן, תורג'מן, מלכה ואקסברד, אז כולנו היינו ללא ספק מעדיפים את הבינוניות של רביבו, לוי ואסולין על החולשה של סולימאן, תורג'מן, מלכה, אקסברד וחבריהם.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

niv1 כתב:

משהו ממה שאמרתי לא נכון?..
התפוקה מול עלות שלו לא הייתה מספקת אבל זה לא חוכמה עם הליצן הזה על הקווים..[/quote]

שמתי לב כבר (מהדיונים על בארסה-ריאל/רונאלדו-מסי) שאתה נוהג להשתמש בטיעונים ערטילאיים (תיאור סולידי..) בכל פעם שמיצית את יכולת הטיעון שלך.

אבל יודע מה? נזרום איתך...

1. לשיטתך, אז הרי ששחרורו היה סופר מתבקש - הרי פתחנו את העונה עם הליצן על הקווים שהתעתד להישאר פה לפחות עד סוף העונה..

2. יוסי מזרחי גם ליצן? או שיש לך הסבר יצירתי אחר לפיצול אישיות שלו (של רביבו) העונה?
niv1 כתב: וגם אם זה היה נכון לשחרר אותו אז סבבה, בשביל מה עכשיו לחפש אותו? הבחור נותן עונה מעולה ולא צריך לחפש אותו..
ואתה אומר שיש לו חצי עונה שנייה גרועה, ממה שאני הבנתי הוא לא ירד הרבה ברמה וזה החלוצים שלא פוגעים.. אבל גם אם כן הוא כבר לא ילד ויפרוש אני מניח עוד 2 עונות בערך ככה שירידה ביכולת בגיל הזה זה לא משהו נדיר..

אז עכשיו אתה נשמע קצת פחות החלטי ובטוח.. :roll:

ואף אחד לא מחפש אותו, הוא בכלל לא מעניין אותי, פשוט היה ראוי ונכון לשים את הדברים על השולחן לכל מיני חוכמולוגים בגרוש שפותח הדיון הזה הוא ראש להם!!!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אורי אדום בנשמה כתב:

שמתי לב כבר (מהדיונים על בארסה-ריאל/רונאלדו-מסי) שאתה נוהג להשתמש בטיעונים ערטילאיים (תיאור סולידי..) בכל פעם שמיצית את יכולת הטיעון שלך.

אבל יודע מה? נזרום איתך...

1. לשיטתך, אז הרי ששחרורו היה סופר מתבקש - הרי פתחנו את העונה עם הליצן על הקווים שהתעתד להישאר פה לפחות עד סוף העונה..

2. יוסי מזרחי גם ליצן? או שיש לך הסבר יצירתי אחר לפיצול אישיות שלו (של רביבו) העונה?..

1. נו מה אתה מתחכם, הבנת מה התכוונתי..
2. לא מבין מה אתה רוצה ממנו העונה.. לא מכיר הרבה שחקנים שבגיל שלו ייתנו עונה כזאת.. אפילו ברקוביץ הגדול לא הצליח לעשות פה משהו בגיל הזה..
אורי אדום בנשמה כתב: אז עכשיו אתה נשמע קצת פחות החלטי ובטוח.. :roll:

ואף אחד לא מחפש אותו, הוא בכלל לא מעניין אותי, פשוט היה ראוי ונכון לשים את הדברים על השולחן לכל מיני חוכמולוגים בגרוש שפותח הדיון הזה הוא ראש להם!!!
לא מחפש אותו, אבל בכל הזדמנות מחפש לעקוץ.. אם לא היית מחפש אותו לא היית מקפיץ נושא מלפני חצי שנה רק בשביל להגיד שזה לא טעות...

נ.ב תהיה בריא, איזה ניתוח עשית להודעה.. עד ששלחתי אותה בצורה נורמאלית..

שלח תגובה