אלונה וחברי הנהלה יקרים אם קבוצתנו האהובה נשארת רק רב"ש!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: אלונה וחברי הנהלה יקרים אם קבוצתנו האהובה נשארת רק רב"ש!

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: אני לא יודע אם אני כבר היום "מחזיק" מטל בנין, הוא יצטרך להוכיח את עצמו לאורך זמן כדי לקבל את ההערכה שלי. אני כן חושב שנכון להיום הוא הצליח יותר מגיא לוי העונה, אני כן חושב שצריך להסתכל על הפועל חיפה העונה ולהגיד שגיא לוי היה יכול לעשות עבודה טובה יותר, וכשיש מאמנים כמו אלי כהן, אלישע ורן בן שמעון בשוק זה בהחלט יכול להיות ההבדל בין הישארות לעזיבה של גיא לוי בקיץ.
כמה יותר אתה חושב? מה לדעתך המקסימום שהיה אפשר להוציא מהסגל הזה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: אלונה וחברי הנהלה יקרים אם קבוצתנו האהובה נשארת רק רב"ש!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
כמה יותר אתה חושב? מה לדעתך המקסימום שהיה אפשר להוציא מהסגל הזה?
ידידאל, לפני שאני עונה לך חשוב לי להגיד שאני לא חושב שגיא לוי נכשל. גיא לוי קיבל קבוצה מפורקת, גם מקצועית וגם מנטלית, והפך אותה לקבוצה טובה יותר. מי שאומר שהוא לא רואה התקדמות בקבוצה מאז שגיא לוי הגיע, פשוט משקר. הייתי כותב גם את דעתי על אותם אוהדים שקיללו את גיא לוי מול עכו, אבל אני לא רוצה להיות בוטה וגם לא רוצה לתת להם את הבמה, מספיקה לי העובדה שבגללם חזרתי בלי קול מהמשחק.

ואחרי שזה נאמר, כולנו צריכים להבין שכדורגל זה דבר נזיל. כשגיא לוי הוחתם, האופציות בשוק היו מאמנים בינונים ומטה כמו לחמן וסיני, ולכן גיא לוי היה האופציה הטוב ביותר. כשגיא לוי חתם גם הייתי בטוח שנצטרך לשחק כדורגל טוב או לפחות להציג שיפור ניכר ביכולת כדי להישאר בליגה. גם זה התברר כלא נכון כשבסופו של דבר בליגה החלשה של השנה גם כדורגל בינוני ומטה מספיק להישארות כשקבוצות התחתית הם כל כך חלשות. רוצה לומר, אם חשבתי בזמנו שגיא לוי הוא המועמד הטוב ביותר ושאם הוא משאיר את הקבוצה הוא חייב להישאר, היום הדברים נראים קצת אחרת, בטח ובטח כשבשוק כרגע יש מאמנים כמו לוי, כהן ובן שמעון. ולא אמרנו מילה על העובדה שיתכן ונשאר בזכות הורדת הנקודות למכבי פתח תקווה (למרות שאני חושב שבלי הורדת הנקודות אנחנו לא מגיעים שאננים מול עכו והמשחק מתפתח אחרת לחלוטין).

מה המקסימום שאפשר היה להוציא מהמועדון שנקרא הפועל באר שבע? אם נתעלם לרגע מחלומות בהקיץ (חצי גמר בגביע, מיקום גבוה יותר בטבלה, הצלחה עם השחקנים הזרים שהוחתמו, קידום שחקני בית, כדורגל טוב יותר לאורך זמן) אז אפשר היה לשאוף ללפחות עוד שחקן בית צעיר אחד (חוץ מאופיר) שנרוויח להרכב של שנה הבאה, לפחות עוד זר איכותי אחד שימשיך איתנו בשנה הבאה, לפחות משחק אחד בחוץ מול קבוצה גדולה שלא נרד בו מושפלים, לאור ההדחה מול מכבי הרצליה בגביע גם רבע גמר בגביע היה מטרה שאפשר היה להשיג, וחשוב יותר מהכל, לאור הורדת הנקודות למכבי פתח תקווה, ניצחון במשחק הבית מול עכו והבטחת ההישארות באופן כמעט וודאי כבר בשבת.

שלח תגובה