אני לומד לבחינות הלשכה בנובמבר ככה שאין לי זמן לכתוב מידי יום, זה לא אומר שאתה יכול לקבוע עובדות בשטח.גיל שגיב כתב:חחחחחחחחח......נראה אותך עכשיו משה.
התעלמת מהשאלה הנוקבת שלי ועכשיו קיבלת את אותה שאלה גם מידידאל....
תתעלם שוב ?
לא יותר פשוט לכתוב שטעית ולעבור הלאה ?
תבין אחת ולתמיד, לא גדלו לנו שחקנים מוכשרים בעשור האחרון כיוון שמי שהיה באמת מוכשר פשוט עזב.
כל השמות שכתבת הגיעו לכאן בגלל שלא הצליחו להגיע לקבוצה גדולה או נכשלו בה או פשוט היו מעבר לשיא.
תבדוק מתי אוהד כהן, אבי יחיאל, יוסי שבחון וקלמי סבן השתייכו לסגל הנבחרת ומתי הם הגיעו לכאן (שנים לאחר מכן).
למעט מליקסון (שהיה לטעמי גם השחקן היחידי מכל שחקני הרכש שהגיעו לכאן בתקופה של אלונה שהיו יציבים לאורך עונה שלמה מתחילתה ועד סופה) איזה שחקן רכש שהיה כאן הלך לאחר מכן לקבוצה אירופאית לא לדבר על להצליח בה? איזה שחקן רכש שהיה כאן הצליח אחרי שעזב אותנו להגיע לסגל נבחרת ישראל? מאז שאלונה הגיעה היו כאן עשרות של שחקני רכש, ורק מליקסון הצליח לבלוט לאורך זמן, מה זה אומר לך?
יש לך או לאחרים כאן ספק ששחקנים ישראלים בשיאם לא יגיעו לכאן? שאף שחקן ישראלי שהוכיח את עצמו ומחזיק בהצעות מקבוצה גדולה לא יעדיף אותנו עליהם בטח בתקציב הנוכחי שלנו? שאפילו על אייל שן הוצאנו 150 אלף דולר (כמעט פי 2 מההצעה שהחזיק בה) כדי להביא אותו לכאן (לא לדבר על הסכומים שהוצאנו כדי להביא את רביבו לשנתיים השאלה).
שחקנים מהסוג של ליאור ג'אן, אייל שן ואחרים זכו לחוזה בקבוצות אחרות אחרי שעזבו אותנו בדיוק מהסיבה שהם זכו לחוזה אצלנו, הם גדלו בנוער של קבוצה גדולה, הם שיחקו שנים בליגת העל ולכן מיתגו אותם כשחקני ליגת העל. בדיוק כמו שאחמד סבע תויג במשך שנים כשחקן ליגה לאומית למרות היכולות שלו. בדיוק כמו אביתר אילוז שתויג כשחקן ליגת העל וחתם בהפועל פתח תקווה בזמנו כשירדנו לליגה הלאומית.
מאז שאלונה כאן אנחנו מתבססים בכל עונה על כמות עצומה של שחקני רכש. לאיזה הישגים הגענו? איזה בסיס של שחקנים איכותים בנינו כאן אחרי 4 שנים עם אלונה?