חמוד, נקודת המוצא=נאסר לא כזה שחקן טוב, עם כל הכבוד וההערכה הצעה אחת אין עליו!
וגם לא תהיה עד ינואר!
דבר שני לשחקן שיחד איתו הגענו ל'הישגים' הנפלאים כמו פעמיים מאבקי ירידה, פעם אחת הנצלות מפלייאוף תחתון לא מזכה אותו בשום שדרוג ואבוי אם יש אוהדים שמ6 שערים ב3 עונות מתרגשים ולוחצים להגיע איתו לפשרה.
הדבר האחרון שניתן לומר עליו שהוא תורם למשחק הקבוצתי הוא השחקן שמוסר הכי מעט בסגל שהוא משחק!
ואם הילד כזה טאלנט איפה ההצעות? מה יש לבוא לקראתו? הוא צריך לרצות לקבל חוזה בהפועל כי בקצב הזה ישחק מקסימום באשדוד בחוזה נמוך מהחוזה שיש לו עכשיו, אז על מה הפוזה?
דוגמא לניהול משא ומתן קצר ותכליתי.
Re: דוגמא לניהול משא ומתן קצר ותכליתי.
הדיון סביב יכולתו המקצועית של נאסר הוא עניין סובייקטיבי ולכן לא הכי מתאים לשיחה עצמה. אתה טוען שהוא לא שחקן טוב, לדעתי הוא שחקן טוב \(יחסית לסגל הקיים שלנו). יש המון שיצדדו בדעתך ואני בטוח שיש גם כמה שיחשבו כמוני.
גם אם הנושא כן חשוב לשיחה, אף אף הדעות לכאן ולכאן, עובדתית גם בהנהלת המועדון חושבים שהוא שחקן חיוני, רוצים לשדרג את שכרו ולהחתימו על חוזה ארוך טווח.. מבינים ומעריכים את תרומתו המקצועית. אחרת לא היו מתעקשים להחתים ומסיימים את החוזה בתום השנה בלי מריבות.
סמוך על מר דהאן שיוציא לאירופה גם כדורגלן פראלימפי... הוא נחש... ולכן למרות שהוא כזה איש שנוא בישראל שחקנים חותמים אצלו כי הוא דואג להם.
לא אני ואל אתה יודעים מה כבר הוא מצא לנאסר מחוץ לישראל.. ואני מודה שלא בדקתי עד כמה הפרסום לגבי אשדוד הוא מדוייק... בטוח לא בחוזה נמוך מאשר יש עכשיו כי החוזה היום הוא באמת בדיחה ועל כך מסכימים כולם... מרוויח גרושים.
גם אם הנושא כן חשוב לשיחה, אף אף הדעות לכאן ולכאן, עובדתית גם בהנהלת המועדון חושבים שהוא שחקן חיוני, רוצים לשדרג את שכרו ולהחתימו על חוזה ארוך טווח.. מבינים ומעריכים את תרומתו המקצועית. אחרת לא היו מתעקשים להחתים ומסיימים את החוזה בתום השנה בלי מריבות.
סמוך על מר דהאן שיוציא לאירופה גם כדורגלן פראלימפי... הוא נחש... ולכן למרות שהוא כזה איש שנוא בישראל שחקנים חותמים אצלו כי הוא דואג להם.
לא אני ואל אתה יודעים מה כבר הוא מצא לנאסר מחוץ לישראל.. ואני מודה שלא בדקתי עד כמה הפרסום לגבי אשדוד הוא מדוייק... בטוח לא בחוזה נמוך מאשר יש עכשיו כי החוזה היום הוא באמת בדיחה ועל כך מסכימים כולם... מרוויח גרושים.

הלאה מאוד פשוט.
נאסר החמוד חושב שהוא יגיע העונה לאירופה ויכבוש אותה בסערה? שיהיה חזק.
אם הוא רוצה לחתום בבאר שבע בתנאים שלנו, שזה יעשה את זה ומוטב שעה אחת קודם. ואם לא? שיתייבש ביציע הכבוד בוסרמיל ונראה איזה קבוצה תיקח אותו במאי הבא עם 0 דקות משחק לעונת 2012/2013.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך, חוצפן.
נאסר החמוד חושב שהוא יגיע העונה לאירופה ויכבוש אותה בסערה? שיהיה חזק.
אם הוא רוצה לחתום בבאר שבע בתנאים שלנו, שזה יעשה את זה ומוטב שעה אחת קודם. ואם לא? שיתייבש ביציע הכבוד בוסרמיל ונראה איזה קבוצה תיקח אותו במאי הבא עם 0 דקות משחק לעונת 2012/2013.
שיהיה לו בהצלחה בהמשך, חוצפן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חדל קשקשת.
אין לי זמן\כח\חשק למחוק.
(מתנצל בפני אלה שההודעות שלהם נמחקו בטעות)
אין לי זמן\כח\חשק למחוק.
(מתנצל בפני אלה שההודעות שלהם נמחקו בטעות)
אוקיי עמית אם אתה מחבב באופן אישי מישהו תגלה זאת בגילוי נאות לפני ובכלל עדיף לא להכנס לדיונים על אנשים שאנו מעורבים איתם רגשית/בכל צורה שהיא כי באמת שום דבר אינו אישי והכל מראיה מקצועית סובייקטיבית של כל אחד.
גם לדעתי נאסר יוכל להוסיף המון לסגל הנוכחי
(ולי אין שום קשר לנאסר)
(ולי אין שום קשר לנאסר)