התייחסות לסוגיית שחקני הבית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
intertal

Re: התייחסות לסוגיית שחקני הבית

שליחה על ידי intertal »

אלדד אנחנו לא מצליחים כי לא באים לפה שחקנים טובים

כדי להביא שחקן שבני יהודה מביאה ב100 אלף דולר אנחנו צריכים לשלם לו 150-200

לנושא אחר מה עם השחקן הזה? על פניו נראה כשרון לא קטן
https://www.one.co.il/Article/157850.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: התייחסות לסוגיית שחקני הבית

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. ידידאל, כמו שכבר אמרו לך במקום אחר, אם ליאור ג'אן במאה אלף דולר נטו עדיף בעינייך על משה אסולין ב 40 אלף אז אנחנו חלוקים. אני הייתי מעדיף אסולין כזה בסגל (והוא כניראה לא שחקן גדול) ואת ההבדלים בכסף לשים על 3-4 שחקני חיזוק.

2. אני מסכים עם ידידאל שהבעיה היא לא במאמן. הבעיה היא בהנהלה. אלונה ואסי לא קובעים מדיניות ברורה ולכן כל מאמן שמגיע לכאן ממלא את הסגל ברכש ודוחק את שחקני הבית הצעירים לקצה הספסל.
כל המאמנים שהגיעו לכאן נחשבו לכאלה עם שם "גדול". כולם בסופו של דבר בעיקר מילאו את הקבוצה בשחקני רכש בינונים. לכן אני לא הולך יותר בעיניים עצומות אחרי המאמן, גם אם קוראים לו אלישע לוי.
כמה דקות אכלו פה תורג'מן, סולימן, מלכה, בלומנשטיין, אדאמו, קיסו, ביסו, גלראסה, בירוק, פרנקו, סבג ועוד רבים ולא ממש טובים ששכחתי? מה היה קורה אם את הדקות האלה היו מקבלים השחקנים שגדלו כאן?
רק ככה אפשר יהיה לדעת אם הם טובים או לא. רק ככה שחקן במחלקת הנוער יידע שיש סיכוי בסוף הדרך. לא כולם יצאו בניון או ברדה. אבל מה יש, אולי יצאו סתיו אלימך או אפריים דוידי.

שלח תגובה