למה צריך? כן יש עמדות מכירה בלובים בטרנר.yanivnew91 כתב:למה לא לשכור טריילר כמו שיש במכבי חיפה ולמכור במשחקים בצורה הרבה יותר פשוטה? מתישים
מחדל המדים!
- The red one
Re: מחדל המדים!
קניתי אתמול בדרומי. תענוג. כרטיס אשראי. נדרי חשים את השם של מי שמבקיע ראשון
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- yanivnew91
כי השולחנות פלסטיק האלה שנקראות עמדות מכירה נראות מאוד מביכותThe red one כתב: למה צריך? כן יש עמדות מכירה בלובים בטרנר.
דווקא במערבי היה נראה אחלה כולל בובות ראוה שהולבשו בחולצות וצעיפים.yanivnew91 כתב: כי השולחנות פלסטיק האלה שנקראות עמדות מכירה נראות מאוד מביכות
הבעיה היתה באי הסדר והאירגון של המכירה.
- The red one
לא, אז עדיף ממכונית של גזלן?yanivnew91 כתב: כי השולחנות פלסטיק האלה שנקראות עמדות מכירה נראות מאוד מביכות
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
המכונית ממש יפה ומסודרת, אני דקה אחפש תמונה.The red one כתב: לא, אז עדיף ממכונית של גזלן?
- The red one
עכשיו היא יפה ומסודרת.YallaHapoel כתב:
אתה יודע בדיוק מה יקרה כשהיא תעמוד בחנייה בטרנר. יסתערו עלייה כמו שחיילים בסיום תרח"ט מסתערים על גזלן. הרי ברור שלא יציבו שם תור מסודר.
- YallaHapoel
בפעם הראשונה והשנייה כנראה שכן, אבל לאחר מכן תהיה חנות מסודרת יפה ומזמינה בכל משחק.The red one כתב: עכשיו היא יפה ומסודרת.
אתה יודע בדיוק מה יקרה כשהיא תעמוד בחנייה בטרנר. יסתערו עלייה כמו שחיילים בסיום תרח"ט מסתערים על גזלן. הרי ברור שלא יציבו שם תור מסודר.
- The red one
לא מאמין שיהיה משחק שבו החנות תראה בדקה 6 יפה ומסודרת.
הקונספט העכשווי עדיף. אתה מווסת את זה לפי יציעים, כך שאתה לא נותן לכל הקהל להסתער על משאית מסכנה, מול הדוכן יש מרחב מהלובי ואמנם אולי יש מדי פעם קצת לחצים אבל אתה לא צריך להדחף וכאלה, יכול ללכת למדוד בצד..לחזור..קיצור...המשאית הזאת זאת לא ההשקעה שצריכה להגיע בנושא הזה.
הקונספט העכשווי עדיף. אתה מווסת את זה לפי יציעים, כך שאתה לא נותן לכל הקהל להסתער על משאית מסכנה, מול הדוכן יש מרחב מהלובי ואמנם אולי יש מדי פעם קצת לחצים אבל אתה לא צריך להדחף וכאלה, יכול ללכת למדוד בצד..לחזור..קיצור...המשאית הזאת זאת לא ההשקעה שצריכה להגיע בנושא הזה.
- YallaHapoel
אני מאמין שאם היא תפתח בזמן, עם מחירים כתובים עליה, החולצות יהיו מסודרות לפי מידות והחברה שם יעבדו כמו שצריך זה ילך פיקס.The red one כתב:לא מאמין שיהיה משחק שבו החנות תראה בדקה 6 יפה ומסודרת.
אולי במקום משאית פשוט יסדרו בצורה נורמלית את העמדות ביציעים? באמת שזה הגיוני יותר לווסת ליציעים...YallaHapoel כתב: אני מאמין שאם היא תפתח בזמן, עם מחירים כתובים עליה, החולצות יהיו מסודרות לפי מידות והחברה שם יעבדו כמו שצריך זה ילך פיקס.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- YallaHapoel
אין בעיה רק שיעשו את זה יפה ומסודר.crazyred כתב: אולי במקום משאית פשוט יסדרו בצורה נורמלית את העמדות ביציעים? באמת שזה הגיוני יותר לווסת ליציעים...
זה חלק מחזות של מועדון.
- yanivnew91
+1YallaHapoel כתב: אין בעיה רק שיעשו את זה יפה ומסודר.
זה חלק מחזות של מועדון.
לשם חתרתי
למה צריך עמדות כאלה מביחות כשאפשר לעשות חנות ראוייה באיצטדיון עצמו שתפעל במשחקים ?!
ראיתי ליד הקופות (מאחורי יציע הדרומי) דלת שבפנים נראה הכל הרוס ולא בנוי , אבנים ובלוקים זרוקים שם , למה לא לעשות את זה חנות ?
אני בטוח שבכל האיצטדיון המפואר הזה תוכננה חנות כזו .
ראיתי ליד הקופות (מאחורי יציע הדרומי) דלת שבפנים נראה הכל הרוס ולא בנוי , אבנים ובלוקים זרוקים שם , למה לא לעשות את זה חנות ?
אני בטוח שבכל האיצטדיון המפואר הזה תוכננה חנות כזו .