הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

Re: הפועל ב"ש- לודוגורץ ראזגרד, רביעי, 20:00, טרנר

שליחה על ידי red and white »

maor20094 כתב:// לא להפעיל את הסרטון עד סוף הקריאה ! //
עצרו
איבדנו את זה לגמרי
למה אנחנו באים לאצטדיון??
איפה התשוקה של אוהדי באר שבע??
אתם יודעים שאנחנו באים לאצטדיון כדי לנצח את המשחק ולא "בשביל האווירה"??
אתם יודעים שהאליפויות האלה הם בזכותנו ושבלי הדחיפה שלנו לא היו פה צלחות??
איך יוצא מצב שנגד הונבד מדקה 60 האצטדיון בית קברות?? מה קרה לכם??
אל תמכרו לנו סיסמאות כמו "זה טבעי" ו "יש תחושת שובע" וכל השיט הזה די.
שנקח 4 פעמים ברצף ליגת האלופות עוד חמישים שנה אנחנו נשב בשקט ולא נבקש מכם כלום.
בינתיים, מי לא רוצה לעשות עוד קמפיין??? מי לא רוצה לשמור על טרנר ביתי וחם שכל קבוצה מפחדת להתקרב אליו???
תתחילו להתעורר!!!
אנחנו הפועל באר שבע שכחתם?
התשוקה שלנו התחילה לפני שהיו כסאות בוסרמיל.
בוסרמיל כשהקהל רצה לנצח הוא היה מרעיד את הגדרות עד שהברגים היו עפים באוויר.
איפה זה?? איפה?????
פעם האצטדיון היה רועד לבד!
היום..
צריך לשיר 4 פעמים טרנר לעמוד?? מה זה הדבר הזה???
קיבלנו אצטדיון משוגע
אתם מקבלים כל שבועיים תפאורה של החיים בהתנדבות מלאה ובתשוקה אמיתית
לימדנו אתכם צעד צעד את כל השירים ואיך בדיוק להתנהג כדי להשפיע על מועדון
יש לנו תכניות איתכם יחד לכמה שנים קדימה
אז איפה אתם? איפה אנחנו?
שותקים מדקה 60?
לוקחים כמובן מאליו את ליגת האלופות??
אנחנו צריכים להתבייש.
חייבים לקחת את העניינים בידיים זה שלנו
אנחנו יודעים שכולם פה מעודדים
הבעיה היא שזה לא קורה ביחד
כל אחד מעודד בזמן שלו ובחשק שלו ובשאר הזמן תקוע במשחק/בצחוקים/בסלפי ובנקניקייה הדוחה מהקיוסק
היום אנחנו נותנים לכם צ'אנס
כן כן
היום אנחנו הארגון נותנים לקהל של הפועל באר שבע (כולל אותנו) צ'אנס
אם לא יהיו היום 10 גלים שיתחילו מהמזרחי
אם לא יהיה היום עידוד של מינימום סלטיק
אם לא תעמדו כל המשחק
אנחנו פשוט נבוא כמוכם מהשבוע הבא
מתים - כבויים - בלי תפאורה - עם הטלפון ביד
שווה לנו? לאבד את ליגת האלופות ולהפוך את טרנר לקמפ נואו? לאצטדיון מלא בלקוחות ולא באוהדים? לבוא לשבת ולפרשן בלי לשלוט על המציאות ועל התוצאה?
אנחנו מחכים לערב
לא כדי לתת עידוד ולהעיר אתכם
מחכים לראות איך אתם תבואו
הקבוצה הזאת של כולנו
אם כל הקהל לא ייראה לנו היום שאכפת לו
אנחנו נתנהג בדיוק כמוכם
נבוא דקה לפני
ומה שיהיה יהיה
מאיפה זה

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

maor20094 כתב:
העידוד בשער 5 היה מעולה.
ולא דיברתי רק על העידוד, דיברתי על התחושה וההרגשה.
היו הרבה דברים פחות טובים בוסרמיל כמו אלימות או קללות,
אבל ידעת שמי שבא לוסרמיל בא נטו מאהבה, ולא כדי לעלות תמונה לאינסטוש " עם היפות שלי בטרנר ".
אני לרוב (כשהצלחתי לתפוס מקום) הייתי יושב בגוש בשער 5..
היום אני יושב ליד בגוש בדרומי, אין בכלל מה להשוות..
היינו מתלהבים מסרטון של טריבונה אחת קופצת, היום כמה פעמים במשחק רוב הדרומי קופץ..
חוץ מזה לרוב יש עידוד טוב, לא תמיד ברמה של טירוף, אבל לא כזה נורא..
נגד הונבד הייתי באירוע, היה משהו מיוחד בעידוד ?

סמל אישי של משתמש
shacharb
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי shacharb »

yakar כתב:
חסר כמה מילים על המאטצ' אפ שלנו נגדם. נשמח לשמוע את דעתך.
אני מצטער, אבל אני לא מקבל את העובדה שלו שהכל תלוי בלודוגורץ. אולי אצלם בבית זה נכון, אבל פה בבאר שבע זה תלוי באגרסיביות שלנו!!
גם כתבתי לבחור את דעתי בדף שלו, ומתאר לעצמי שיקרא גם כאן.
הוא התעכב הרבה מאוד על החוזקות, ומצד שני לא הראה מספיק דוגמאות למשחקים שהם הפסידו. מה קורה כשמשחקים נגדם מאוד פיזי וחזק?
להביא סרטונים שהם מנצחים כל הזמן זה נחמד, אבל לא משקף את התמונה. הוא טוען שלא היו להם יריבות פיזיות בליגה שלהם. אם ככה מה הטעם להראות לי את הסרטונים?
אם ארבעה שחקנים שלהם פטורים מלעשות הגנה, אז מה יקרה אם ילחצו אותם גבוה?
אני לא אומר שהסיכויים לטובתנו, אבל גם לא מקבל את ההנחה שזה רק תלוי בהם!! בטח לא פה בארץ, בטרנר.
ולפי הסרטונים, אני יותר ויותר חושב ש 3-5-2 יתאים למשחק נגדם. וואקמה ומליקסון יהיו שחקני מפתח. שני המגנים לא עושים הגנה משובחת, בכלל השמאלי יותר צלם מאשר מגן.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

נתחזק בינואר כתב:כמובטח, דו"ח סקאוטינג מפורט לקראת לודוגורץ. נקודות חזקות ונקודות תורפה, מפתחות לניצחון, הכרות עם הסגל.
https://www.facebook.com/LehaviBlog/vid ... 066766776/" onclick="window.open(this.href);return false;
תודה אחי מרתק.

ממה שאני קורא בין השורות זו קבוצה שקל מאוד לתסכל.

אם נחזיק בכדור בחכמה, וניתן להם לרדוף הם יהפכו לעצבניים ורפויים יותר בהגנה.
זו קבוצה כשהכל הולך לה היא מסוכנת מאוד, אם נגרום להם לרדוף מעט, נדבר איתם בשפה שלהם על ה״טכניקה״ הם יעשו הרבה עבירות תסכול ויאבדו את הראש...

להחזיק בכדור כמה שיותר ובכל מחיר בפתיחה. לא להתפתות לצאת להתקפות מהירות והקהל יהיה חייב לתסכל אותם עוד ועוד.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

maor20094 כתב:
העידוד בשער 5 היה מעולה.
ולא דיברתי רק על העידוד, דיברתי על התחושה וההרגשה.
היו הרבה דברים פחות טובים בוסרמיל כמו אלימות או קללות,
אבל ידעת שמי שבא לוסרמיל בא נטו מאהבה, ולא כדי לעלות תמונה לאינסטוש " עם היפות שלי בטרנר ".
1. העידוד בוסרמיל היה רחוק מלהיות מעולה, וגם אם היה כזה, אף אחד בכל מקרה לא יכל לשמוע אותו בדיר הזה ששיחקנו בו.

2. הדברים שלך מתייחסים בעיקר לתקופת אלישע, אז אנשים היו בהתלהבות מטורפת ולא ידעו לעכל מאיפה נפל עלינו כל הטוב הזה. עם ריבוי ההצלחות גם ההתלהבות דועכת. מתרגלים. זה קורה בכל קבוצה בעולם.

3. מטרת הפוסט מבורכת, אבל האיומים המרומזים שם חוטאים למטרה. ואם לא יהיה עידוד טוב היום, אז האולטראס יפסיקו לעודד? זאת לא דרך להתנהג ולא מקובל בשום אצטדיון בעולם.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

shacharb כתב:
אני מצטער, אבל אני לא מקבל את העובדה שלו שהכל תלוי בלודוגורץ. אולי אצלם בבית זה נכון, אבל פה בבאר שבע זה תלוי באגרסיביות שלנו!!
הוא התעכב הרבה מאוד על החוזקות, ומצד שני לא הראה מספיק דוגמאות למשחקים שהם הפסידו. מה קורה כשמשחקים נגדם מאוד פיזי וחזק?
להביא סרטונים שהם מנצחים כל הזמן זה נחמד, אבל לא משקף את התמונה. הוא טוען שלא היו להם יריבות פיזיות בליגה שלהם. אם ככה מה הטעם להראות לי את הסרטונים?
אני לא אומר שהסיכויים לטובתנו, אבל גם לא מקבל את ההנחה שזה רק תלוי בהם!! בטח לא פה בארץ, בטרנר.
ולפי הסרטונים, אני יותר ויותר חושב ש 3-5-2 יתאים למשחק נגדם. וואקמה ומליקסון יהיו שחקני מפתח. שני המגנים לא עושים הגנה משובחת, בכלל השמאלי יותר צלם מאשר מגן.
לא הכול תלוי בלודוגורץ, המשחק יותר תלוי באיזה שיא הם יבואו לטרנר לעומת באיזה שיא אנחנו נהיה. אם הם יבואו ביכולת שיא הם יכתיבו את הקצב גם אם אנחנו נהיה בשיאנו כי מה לעשות הם קבוצה יותר טובה, אם הם יבואו במצב רוח של שביתה איטלקית מה שלא נראה שיקרה ואנחנו נתפוס יום שיא של כל הקבוצה אנחנו נוכל לנצח. מאצ' אפ די צמוד בין קבוצה טובה לקבוצה קצת יותר טובה.
עם עניין הפיזיות אני מסכים וגם כתבתי על זה, תהיה להם בעיה להתמודד עם קבוצות פיזיות מובהקות כי יש להם מחסור חמור בנושא הזה, השאלה היא אם אנחנו מספיק פיזיים במתכונת הנוכחית כדי שנוכל לייצר יתרון גדול עליהם בנושא הזה ולחפות על הפער ביכולות הטכניות. לא בטוח האמת.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

לא לספוג! לא לספוג! לא לספוג! לא לספוג!

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

שליחה על ידי נתחזק בינואר »

shacharb כתב:
לודוגורץ קבוצה טובה בהרבה ולכן המשחק תלוי בה. בין אם אתה מקבל את זה או לא - היא תגיע בצמד המשחקים להרבה יותר מצבים מב"ש, והשאלה תהיה אם היא תבקיע מהם או לא. לא הראתי הרבה הפסדים כי אין. המטרה היא להכיר את הקבוצה, ולב"ש אין את הכלים לשחק נגדם פיזי וחזק. מה שנחשב לפיזי בארץ הוא ממש לא פיזי באירופה. שלא תבין אותי לא נכון - אתם קבוצה יותר פיזית מהם, אבל לא בפער כזה שזו יכולה להיות שיטת משחק.

דווקא בוידיאו הראתי בכמה מקרים שאם לוחצים אותם גבוה הם מאבדים כדור. לא יודע אם ראית הכל, אבל זה גם מופיע וגם כתוב שם (בוידיאו על סאשה אני מתעסק בהגנה שלהם ובחולשות שלה).

לדעתי אין שום סיבה לשחק בארץ עם שלושה בלמים. כמו שכתבו פה, צריך לתסכל אותם. להחזיק בכדור, לשלוט, מרכז שדה חזק ואגפים שישאירו בהגנה את נתנאל וסאשה (כי למרות שהם לא מגנים טובים, התקפה הם עושים מצוין). בחוץ המערך הנכון לדעתי יהיה באמת שלושה בלמים, אבל זה במידה והתוצאה הערב תטיב עם הפועל באר-שבע. לקרוא לשחקן ששווה שלושה וחצי מיליון יורו "צלם" זה די מצחיק.
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

South Boy כתב:
לא הכול תלוי בלודוגורץ, המשחק יותר תלוי באיזה שיא הם יבואו לטרנר לעומת באיזה שיא אנחנו נהיה. אם הם יבואו ביכולת שיא הם יכתיבו את הקצב גם אם אנחנו נהיה בשיאנו כי מה לעשות הם קבוצה יותר טובה, אם הם יבואו במצב רוח של שביתה איטלקית מה שלא נראה שיקרה ואנחנו נתפוס יום שיא של כל הקבוצה אנחנו נוכל לנצח. מאצ' אפ די צמוד בין קבוצה טובה לקבוצה קצת יותר טובה.
עם עניין הפיזיות אני מסכים וגם כתבתי על זה, תהיה להם בעיה להתמודד עם קבוצות פיזיות מובהקות כי יש להם מחסור חמור בנושא הזה, השאלה היא אם אנחנו מספיק פיזיים במתכונת הנוכחית כדי שנוכל לייצר יתרון גדול עליהם בנושא הזה ולחפות על הפער ביכולות הטכניות. לא בטוח האמת.
יש לי ויכוח עם "נתחזק בינואר" על העניין הזה. תסתכל בדף שלו.
אנחנו מפחידים את עצמנו יותר מדי. כבר שיחקנו מול קבוצות יותר מפחידות.
לא אומר שאנחנו עדיפיחם, אבל גם לא מוריד את הראש.
איך הם הפסידו לז'לגיריס?
הם לא בילתי מנוצחים, ומספיק עם החשש. אצלינו בבית אנחנו עדיפים. אוגו וראדי לועסים את האמצע שלהם.
מליקסון ווואקמה יכולים להביך את ההגנה שלהם מאוד יפה. רק צריך את גאדיר בכושר שיא.

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

shacharb כתב:
יש לי ויכוח עם "נתחזק בינואר" על העניין הזה. תסתכל בדף שלו.
אנחנו מפחידים את עצמנו יותר מדי. כבר שיחקנו מול קבוצות יותר מפחידות.
לא אומר שאנחנו עדיפיחם, אבל גם לא מוריד את הראש.
איך הם הפסידו לז'לגיריס?
הם לא בילתי מנוצחים, ומספיק עם החשש. אצלינו בבית אנחנו עדיפים. אוגו וראדי לועסים את האמצע שלהם.
מליקסון ווואקמה יכולים להביך את ההגנה שלהם מאוד יפה. רק צריך את גאדיר בכושר שיא.
ראית את המשחק מול ז'לגיריס?
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
shacharb

שליחה על ידי shacharb »

נתחזק בינואר כתב: ראית את המשחק מול ז'לגיריס?
עזוב, לא מסכים איתך, וגם מה שכתבת על פיזיות ומי כן ומי לא הוא לא נכון לדעתי.
אני לא מוריד ראש מולם.
במשחק מול אינטר פה בבאר שבע לא נפלנו במשחק פיזי, לפחות לא במחצית השנייה, לכן גם ניצחנו.
ואל תגיד לי הרכב משני, ולא התאמצו, כי נמאס לשמוע תירוצים של מכבי ת"א.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אני חושב שהמצב כוננות שנכנסנו אליו הוא שפעם ראשונה אנחנו פוגשים קבוצה שדומה לנו כמעט בכל פרמטר. רק יותר טכניים ומהירים מצד שני פחות טקטיים שזה מתאזן.

היום זה 50/50.
בשכלול 2 המשחקים זה 70/30 לטובתם כי יש להם אפשרות לתקן.

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

shacharb כתב:
עזוב, לא מסכים איתך, וגם מה שכתבת על פיזיות ומי כן ומי לא הוא לא נכון לדעתי.
אני לא מוריד ראש מולם.
במשחק מול אינטר פה בבאר שבע לא נפלנו במשחק פיזי, לפחות לא במחצית השנייה, לכן גם ניצחנו.
ואל תגיד לי הרכב משני, ולא התאמצו, כי נמאס לשמוע תירוצים של מכבי ת"א.
מחצית מול אינטר לא אומרת שאתה קבוצה פיזית. אם זה מעניין אותך אוציא אחרי המשחק את הנתונים הפיזיים של ב"ש במשחקי העונה שעברה באירופה.

לשאלה ששאלתי לא ענית. ראית את המשחק מול ז'לגיריס? כי אם כן, זה היה מסביר טוב איך הם הפסידו ואיך אפשר לנצח אותם - לנצל 100% מהמצבים הטובים ולקוות שיחמיצו הרבה.

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

נתחזק בינואר כתב: מחצית מול אינטר לא אומרת שאתה קבוצה פיזית. אם זה מעניין אותך אוציא אחרי המשחק את הנתונים הפיזיים של ב"ש במשחקי העונה שעברה באירופה.

לשאלה ששאלתי לא ענית. ראית את המשחק מול ז'לגיריס? כי אם כן, זה היה מסביר טוב איך הם הפסידו ואיך אפשר לנצח אותם - לנצל 100% מהמצבים הטובים ולקוות שיחמיצו הרבה.
דווקא בתקציר שיצא לי לראות זלגיריס החטיאו המון. גם לודו הגיעו לדי הרבה מצבים טובים.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

yanivnew91 כתב: דווקא בתקציר שיצא לי לראות זלגיריס החטיאו המון. גם לודו הגיעו לדי הרבה מצבים טובים.
ראית תקציר , הוא ראה משחק מלא. תאמין לו.

שלח תגובה