הצוות הקודם היה כה מוצלח שאתה מתלונן כל הודעה שניה על זה שהחליפו אותם?sumsum כתב: ↑22 יולי 2024, 03:11מאכזב בכל הגזרות.
הביאו צוות חסר נסיון שלא עשה זאת מעולם והתפטרו מכל מה שהיה לפני והכיר את המערכת, הכיר את הבעלים, הכיר את הצרכים, היה מוכן לקראת העונה הזו עם שמות (אני מניח מהכירי את אנשי המקצוע) ונפטרו מהם כלאחר יד כשאין להם כלום ביד?? זה אמיתי? כמה צ׳יפס הם תופסים את המקצוע/התעסקות הזו במועדון כדורגל שיש לו תאריכי יעד, מסלולים ידועים מראש ותבניות שתלויות זמן חייבים למלא. כמה לא מוכן בא המאמן שהוא ׳צריך להכיר את הסגל׳ ומתנסה כאילו הרגע נחת ממאדים? לא טוב לך קניוניס? יש לך יותר טוב מוכן? יתכבד נא ושחרר אותו שלם לו מה שמגיע לו ותנחית את הזר באותו היום כי זמן? אין לך. לא טוב לך פוקו? אותו כנ״ל. לא טוב לך ארתור? אותו כנ״ל, לא טוב לך ספר? אותו כנ״ל. ואפרופו חוסר מודעות עצמית, לו אתה יודע שאין לך לא כסף, ולא שמות רלוונטיים שניתן להביא (לו היו לו אנשי צוות מנוסים ולא מתגלחים לראשונה על זקננו, ניחא) אז למה אתה קובר מה שיש לך? מה בסגל הישראלי שיש לך, טוב ממה שהזרים שאתה כל כך ׳נגעל׳ מהם לכאורה ואלרגי אליהם ברמת ה׳לא בא לי לתת להם לשחק/הזדמנות׳ ?? אתה קובר פה את היחידים שיכולים למשוך את הקבוצה ומשכו אותה בעונה שעברה (בטח ספר).
רד אלינו עפיפון, רד קצת מהאולימפוס, עד כה אתה מראה לקהל הבאר שבעי שאתה תמות יפה, ותקרוס עוד יותר יפה כי מה שאתה מנסה עם סגל לא קשור, יעלה ביוקר. אל תמציא את הגלגל, תבוא עם רעיונות חדשים אבל דחילאק, בלוריאן לפני בריירו? בדש לפני קניוני? סטויאנוב לפני ספר? למה צריך אליאל פרץ אם יוספי נשאר? אין לך מגן שמאלי מחליף למגן בן 35, אין לך מגן ימני עכשיו ואין לך מחליף לא לויטור ולא לגרודנה ואני אמור ׳לישון בשקט׳.
אין תמרור אזהרה שלא מתנוסס סביב העונה הזו, מה אתם עושים? אנחנו חודש מתחילת העונה בליגה, את אירופה כבר לא יצא כלום ממנה, נאבד את הניקוד ונסגור קדימה שנים ללא שלב בתים-׳אחלה׳ החלטה במאי.
(ננתק רגע את הדיון על זהות המחליפים. סימן שאלה גם בעיניי וחובת ההוכחה עליהם)