Melikson24 כתב: ↑26 יולי 2024, 21:03
יש פה 90% ביקורת. הטענות לסתימת פיות קצת מגוחכת.
המטרה של הפורום זה גם לייצר דיונים לא?אי אפשר לייצר שום דיון כי כל דבר משתלט ה"ביקורת". זה מעיק.
עכשיו כשחסידי ברדה מחפשים את קוז'וך בכל פינה זה בכלל מעיק בצורה בלתי רגילה.
אפשר לתחם את הביקורת לנושאים הרלוונטים(אלונה/צוות מקצועי וכו') ולא לדחוף את זה לכל דיון.
אני אישית כבר התעייפתי מהויכוחים האלה.
הגמל לא רואה את דבשתו, תפסיקו כבר לבלבל את השכל!
ההבדל בין הצד שמבקר את המועדון (בצדק מוחלט) לצד שרק מלטף (זכותכם) זה שאנחנו מבקרים את המועדון, אך ורק את המועדון בין אם זה הבעלים או כל גורם אחר (זכותנו)
ואתם לעומת זאת מבקרים אך ורק אותנו! אנחנו לא מבקרים אתכם על הליטופים זו זכותכם, אתם על כל הודעה של ביקורת נגד המועדון מגנים על עיוור ע"י הכפשות אישיות.
הקיץ הזה כל הגנה על המועדון זה בגדר הזייה, אתם כל הזמן מבלבלים תשכל על "אינטרסים" שלנו וכל מיני שטויות, אין מצב שאין ביקורת בקיץ נוראי כזה ובכמה שנים של התנהלות שערורייתית לא פחות ככה שהאינטרסים אצלכם כבר ברורים לעין!
אתם לא מנהלים שום דיון ענייני כבר שנתיים, כל ההתייחסות שלכם להודעות שלנו היא בזלזול, "אינטרסים" וכל השיט הזה.
תתנו קצת כבוד, אל תתמסכנו, תלכלכו, תטנפו בשטויות בלי שאתם מכירים אותנו בכלל וכל אדם פה בפני עצמו ואח"כ תשקרו שאי אפשר לייצר דיון. אני ב-90 אחוז מהמקרים דיברתי מקצועית וגם אם לא מקצועית אז על התנהלות של המועדון ממקרים פנימיים ודאיים וזלזלתם.
אותו דבר אתם עושים לשאר האנשים. מי שגורם לאנשים פה להתייאש זה אך ורק אתם! אתם עוד תבינו שבזכות הביקורת הבונה והנכונה שלנו המועדון הזה יחזור לימים הממש גדולים שלו ואם לא אז כנראה שמישהו צריך לשים את המפתחות כי הוא לא רוצה מספיק.
לפעמים נראה שאתם אוהדים של אלונה ולא של הפועל באר שבע, מעניין את הסבתא שלי מי הבעלים שלנו, אנחנו רוצים שהקבוצה תצליח ובטח שלא תלך אחורה. לאלונה זכויות רבות ובגלל זה היא עדיין מקבלת לא מעט הנחות מהקהל, כמו שאמרו פה גם בכר וברדה קיבלו (לדעתי מעט מדי), אני קונה עוד 100 שנה של אלונה בב"ש רק שתחזור להיות האלונה שהכרנו ושבנתה אותנו, אני קונה גם שזה יקרה הקיץ באיחור למרות כל ההשלכות של זה ואולי לעוף מאירופה, אבל העיקר שנחזור לקדמת הבמה באמת ולא בכאילו, להילחם על שחקנים, להיות שוב פקטור. אף אחד לא דורש 120 מליון תקציב אבל עם התנהלות קטלנית ונכונה גם ב-60 מליון אנחנו לוקחים פה אליפויות! עשינו את זה ואפשר שוב, במיוחד שהיריבות שלנו לא ביכולת בשמיים כבר 3 שנים אנחנו מדגדגים אותם מלמטה עם סגל אשפה.
אם הייתם גברים כולם פה, משני הצדדים הייתם עוצרים את השיט הזה אחד נגד השני מעכשיו ומדברים נטו על טובת הפועל באר שבע, לא מעניין ברדה, לא מעניינת אלונה, נטו טובת המועדון, דברו על המועדון! אני לא יכול להבין אוהד שלא בטירוף על זה שהבעלים שלו מתנהל גרוע בכל החזיתות! אתם אוהבים דוגמאות מחו"ל אז קחו דוגמה מבארסה, לאפורטה היה אחראי על העידן הכי גדול בהיסטוריה של בארסה, תבדקו איך הקהל מתייחס אליו בשנתיים האחרונות, כשההתנהלות הופכת פח ופוגעת במועדון הדברים מתהפכים עליך ובצדק, אז אם זה קורה ללאפורטה שהיה אחראי על הקבוצה הגדולה בהיסטוריה זה יכול לקרות גם לאלונה. ודי להתרפק על העבר כל פעם שמדברים עליה, זה היה ונגמר, אם תיתקעו שם לא תראו יותר הצלחות, זו גישה של לוזרים בגלל זה לא נהיה בלבל של המכביות עד שהתפישה של העיר הזאת לא תשתנה.
שורה תחתונה, אני תקופה לא רשמתי פה, היה מגעיל לקרוא פה הודעות ובטח להשתתף בהודעות תת רמה האלה שאין להם שום קשר לכדורגל וגם כשלא כתבתי פה תמיד אותם 2-3 משתמשים הגיבו בזלזול לשאר המשתמשים, ברגע שאתם תעצרו יחזור להיות פה טוב ועם כבוד, רובנו פה לא ילדים, חלקנו אפילו כבר עם ילדים, אין מצב שאחוז ממה שאתם כותבים פה הייתם אומרים למישהו בפנים, שמרו על כבוד כבר ודברו על הפועל באר שבע! לא התחתנתם עם אף בעלים/מאמן כדי שיהיה אכפת לכם מהם יותר מהפועל באר שבע.
נ.ב - אני אישית מאוד מאוכזב מהעזיבה של ברדה, אבל מתקדמים הלאה וכרגע אין לי שום ביקורת לקוז'וך כי הוא ממש לא אשם ובסגל הזה גם עוד 20 שנה לא יהיה אשם, ככה שאני לא נמנה על הצד שישר מבקר את המאמן אחרי יומיים וחצי, אין לו כלים להצליח כיום, גם עם אלה שעל הספסל, תמיד הם פתאום "הכי טובים".