נדמה לי שמעולם לא סיימנו במקום שני.crazyred כתב:העניין עם מקום שני הוא בעיקר מנטלי וגם קצת עניין של גאווה.
חוץ מזה שאני מאמינה שמעורב פה לא מעט כסף..
כך שנכון, אירופה זו אותה אירופה, אבל עונה במקום השני היא חלומית יותר מעונה שנסיים במקום השלישי (אגבף כמה שנים לא סיימנו עונה במקום השני (וכמה בשלישי?)
ליגת ווינר : מחזור 28
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: ליגת ווינר : מחזור 23
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הפועל באר שבע סיימה במקום השלישי בפעם האחרונה בעונת 1996/7. במקום השני מעולם לא סיימנוcrazyred כתב:העניין עם מקום שני הוא בעיקר מנטלי וגם קצת עניין של גאווה.
חוץ מזה שאני מאמינה שמעורב פה לא מעט כסף..
כך שנכון, אירופה זו אותה אירופה, אבל עונה במקום השני היא חלומית יותר מעונה שנסיים במקום השלישי (אגבף כמה שנים לא סיימנו עונה במקום השני (וכמה בשלישי?)
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
בהפרש שערים מהפועל פתח תקווהdor69 כתב: הפועל באר שבע סיימה במקום השלישי בפעם האחרונה בעונת 1996/7. במקום השני מעולם לא סיימנו
נכון אבל שלישיclark kent כתב:
בהפרש שערים מהפועל פתח תקווה

- סתיו אלימלך
מאחל לנו שגם העונה לא נסיים במקום שני...
- דר אדום בנשמה
אממ האיחול הזה יכול להגיע גם למקום שלישי ולא רק ראשון אתה יודעסתיו אלימלך כתב:מאחל לנו שגם העונה לא נסיים במקום שני...

- סתיו אלימלך
אתה בטח מבין למה התכוונתי.דר אדום בנשמה כתב:אממ האיחול הזה יכול להגיע גם למקום שלישי ולא רק ראשון אתה יודע

אני במקום אלונה אומר לאיזי שירצקי קח מיליון שקל ותביא את אחמד עבד, איזה שחקן פשוט תאווה לעניים.

- The red one
Re: ליגת ווינר : מחזור 24
1-1 מעולה לנו בין הפועל לקריית שמונה, עכשיו תורנו לעשות את העבודה !
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
יוסף אבו לאבן מנצח לרמה"ש את המשחק הסופר קריטי מול בני יהודה.
כל הכבוד יוסף!
(למרות שאני ממש לא אוהב את התוצאה הזו, מאוד מקווה ששני היורדות יהיו מהשלישייה של רמה"ש, רעננה, מכבי פ"ת)
כל הכבוד יוסף!
(למרות שאני ממש לא אוהב את התוצאה הזו, מאוד מקווה ששני היורדות יהיו מהשלישייה של רמה"ש, רעננה, מכבי פ"ת)
- דר אדום בנשמה
אבולאבן המלך עם שער ניצחון לרמת השרון!
המלך בוא נגזים עוד. יאללה בני יהודה ביחד עם פת ללאומיתדר אדום בנשמה כתב:אבולאבן המלך עם שער ניצחון לרמת השרון!
- The red one
למה לא מלך? שחקן בית נשמה משקיע את כל כולו במשחק אוהב את הקבוצה ואת העיר אבל לא מספיק טוב חרוץ לצמרת.גיא חניה כתב: המלך בוא נגזים עוד. יאללה בני יהודה ביחד עם פת ללאומית
חבל לי שבני יהודה ירדו, אבל מגיע להם. הם לא מצליחים להחזיק בדקות הסיום וככה לא נשארים ..
כל מה שאמרת הכל טוב יפה , אבל עדיין לא מצדיק את הכינויי "מלך".אדום בלב בנשמהההה כתב: למה לא מלך? שחקן בית נשמה משקיע את כל כולו במשחק אוהב את הקבוצה ואת העיר אבל לא מספיק טוב חרוץ לצמרת.
חבל לי שבני יהודה ירדו, אבל מגיע להם. הם לא מצליחים להחזיק בדקות הסיום וככה לא נשארים ..
בכל מקרה ראיתי את הגול של יוסף , טעות חמורה של איינוגבה שהשמיט תכדור ומה שנותר לאבולאבן זה פשוט לגלגל פנימה.