שיביאו לאימונים את שוקי בנאדו שיצעק עליו שיוריד את הגוף חחחחחTotti כתב:
+1000
טכניקה לקויה בבעיה, מכניס את הפס ולא את המלא ולא מוריד את הגוף
הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
לא הייתי רוצה להיות זה שצועק על אוגוblueman כתב: שיביאו לאימונים את שוקי בנאדו שיצעק עליו שיוריד את הגוף חחחחח

משהו מדהים, מדהים!!
לפני המהלך בו גורדנה עובר את חתוכה אבל לא מגיע לכדור נמסרו 48 מסירות, 48!
הדקה ה-67:00 בערך, פשוט תענוג
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא בפעם הראשונה העונה.Totti כתב:משהו מדהים, מדהים!!
תענוג לראות את זה
הוא עוד בכלל מסוגל לצעוק?blueman כתב: שיביאו לאימונים את שוקי בנאדו שיצעק עליו שיוריד את הגוף חחחחח
באמת מדהים.Totti כתב:משהו מדהים, מדהים!!
חשבתי על זה במהלך המשחק, וחיכתי לרגע שידברו על זה.Totti כתב:משהו מדהים, מדהים!!
זה היה פשוט מהלך מושלם, שינוי של כלכך דרסטי בזמן כלכך קצר, קשה מאוד לתפוס את זה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני ספרתי 49 (:Totti כתב:משהו מדהים, מדהים!!
מהדקה 67:29 עד דקה 69:42. מדהים!
החל מדקה 1:09:07 :
https://www.youtube.com/watch?v=04iYgQarGqo" onclick="window.open(this.href);return false;
פששש כנראה שנרדמתי בשמירהSir Alex Ferguson כתב: אני ספרתי 49 (:
מהדקה 67:29 עד דקה 69:42. מדהים!
החל מדקה 1:09:07 :
https://www.youtube.com/watch?v=04iYgQarGqo" onclick="window.open(this.href);return false;
ה48 מסירות האלה שהם 2 דקות בערך של החזקה בכדור רק מוכיח לנו שבכר מאמן יותר טוב מאלישע!
מאז שבכר מאמן אותנו, הקבוצה שלנו הפכה להיות יוזמת, שולטת תוך הפגנת עליונות ברורה נגד כל יריבה.
אצל אלישע לא הצלחנו לחבר אפילו 10 פסים רצופים וגם בתחום ההחזקה בכדור אנחנו לא שלטנו אפילו לא מול הקבוצות הקטנות.
לפחות הפעם אנחנו סוף סוף רואים משחק קבוצתי שבו מעורבים כולם ולא מופע של איש אחד(לרוב זה היה בוזגלו בעונה שעברה)
מאז שבכר מאמן אותנו, הקבוצה שלנו הפכה להיות יוזמת, שולטת תוך הפגנת עליונות ברורה נגד כל יריבה.
אצל אלישע לא הצלחנו לחבר אפילו 10 פסים רצופים וגם בתחום ההחזקה בכדור אנחנו לא שלטנו אפילו לא מול הקבוצות הקטנות.
לפחות הפעם אנחנו סוף סוף רואים משחק קבוצתי שבו מעורבים כולם ולא מופע של איש אחד(לרוב זה היה בוזגלו בעונה שעברה)
- ForeverRed
אתה צודק אבל צריך לזכור שלאלישע לא היה את ראדי ובעיקר את צדק.E.H.A כתב:ה48 מסירות האלה שהם 2 דקות בערך של החזקה בכדור רק מוכיח לנו שבכר מאמן יותר טוב מאלישע!
הנעת כדור מתחילה מלמטה.
באופן כללי מדובר בשני מאמנים עם שתי גישות שונות לחלוטין למשחק.
בולשיט, אתה עושה לו הנחות. היה ברור בתקופתו שלא עובדים על כלום באימוניםForeverRed כתב: אתה צודק אבל צריך לזכור שלאלישע לא היה את ראדי ובעיקר את צדק.
הנעת כדור מתחילה מלמטה.
באופן כללי מדובר בשני מאמנים עם שתי גישות שונות לחלוטין למשחק.
אצלך תמיד חסר אחדTotti כתב:
פששש כנראה שנרדמתי בשמירה

גם יום בשבוע.delta7 כתב: אצלך תמיד חסר אחד
אגב, חשבתי שנסע יחד לנתניה, אבל נזכרתי במפחי הנפש שעברנו במסעותינו אחר הקבוצה וכנראה שאגיע עצמאית.
אם שכחת, אז תוכל לשאול את ידידאל על אותה השבת בו בלסתם מקדונלדס באהבה, למרות ששבענו מאכילת הלב על ההופעה המבזה.
(-;
ראיתי שוב את המחצית הראשונה
אוגו איבד איזה 4 כדורים באמצע, הפועל ת"א כזו אנמית שלא ניצלה את זה,קבוצות אחרות יכולות להעניש.
אוגו יכול לפעמים לאבד כדורים כאלה קריטיים ומצד שני הוא יכול לעבור שחקנים בקלילות במצבים יותר צפופים.
אני מקווה שבכר שם לב לזה והאמת שאני חושב שכבר שם לב ולכן הוציא אותו מידיי פעם במצבים דומים במהלך העונה
אוגו איבד איזה 4 כדורים באמצע, הפועל ת"א כזו אנמית שלא ניצלה את זה,קבוצות אחרות יכולות להעניש.
אוגו יכול לפעמים לאבד כדורים כאלה קריטיים ומצד שני הוא יכול לעבור שחקנים בקלילות במצבים יותר צפופים.
אני מקווה שבכר שם לב לזה והאמת שאני חושב שכבר שם לב ולכן הוציא אותו מידיי פעם במצבים דומים במהלך העונה