למה הזלזול הזה ומה אכפת לך אם הוא מתאמן או לא כשעוד כמה שעות הוא לא יהיה חלק מהמועדון?דר אדום בנשמה כתב:אז שלומיל'ה לא התאמן היום כי הוא רוצה לחפש קבוצה ואפשרו לו לא להתאמן כי גילו הבנה למצבו.
אפשר לחשוב הוא חולה או עבד.
בשביל מה יש לך סוכן?
תן לנמני לטפל בך ותתאמן כמו גבר עד שתדע מה קורה איתך...
מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
Re: מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
- dardasmiley
תגיד עבדת יום בחייך?דר אדום בנשמה כתב:אז שלומיל'ה לא התאמן היום כי הוא רוצה לחפש קבוצה ואפשרו לו לא להתאמן כי גילו הבנה למצבו.
בשביל מה יש לך סוכן?
מה נסגר, נראה לך שהכל סובב סביב כסף? כמה הוא רוצה, כמה הם נותנים נתפשר באמצע, זהו סגור?
מה עם שיחה עם המאמן המיועד, מה עם הבהרת ציפיות, מה עם לראות שמתאים לך המיקום של הקבוצה (גיאוגרפית, נגיד נסיעה כל בוקר לסחנין), ואם הסוכן ירצה לשאול שאלה, יחכו שיסיים להתאמן?
ושלא נדבר בכלל על הפן הרגשי, העתיד שלו נסגר ואתה מצפה ממנו להיות 100% באימון בקבוצה שברור לכולם שהוא לא יהיה בה...
או שאתה טרול מקלדת ומחפש בכוח את העימותים פה עם המשתמשים, מה שנקרא מושך אותם במקלדת, או שחסרה לך הבנה בסיסית על המציאות.
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 03 פברואר 2016, 13:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
תגיד מה זה נראה לך דמויות מפיפא או מהמנג'ר? תפסיק עם הגבב שטויות הזה.דר אדום בנשמה כתב:אז שלומיל'ה לא התאמן היום כי הוא רוצה לחפש קבוצה ואפשרו לו לא להתאמן כי גילו הבנה למצבו.
בשביל מה יש לך סוכן?
+1ForeverRed כתב: די נו..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אימון של שעתיים סך הכל ואם הוא יעבור קבוצה הוא יכול לסוע שעה לדבר עם המאמן ולחתום, אתם מתארים את זה כאילו אנחנו גרים בארצות הברית שכל מקום נסיעה 10 שעות ואין לו זמן לעשות כלום...
ומה יקרה אם המשא ומתן לא יילך לאבי נמני והוא ישאר פה?
אבל עזבו אני רק טרול שמחפש עימותים עם משתמשים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחחחח שאפו על הסבלנות שלכם חברים, באמת.
תביאו את הסבלנות הזאת ליציע.
פשששש איזה שליטה בלוח זמנים שלו טוב שלא אמרת שיש לו שעה אקסטרא להוציא את הקבוצה למסיבת פרידה בפארק מרמלדהדר אדום בנשמה כתב:אימון של שעתיים סך הכל ואם הוא יעבור קבוצה הוא יכול לסוע שעה לדבר עם המאמן ולחתום, אתם מתארים את זה כאילו אנחנו גרים בארצות הברית שכל מקום נסיעה 10 שעות ואין לו זמן לעשות כלום...
קשה אה??avivgolan כתב:חחחחח שאפו על הסבלנות שלכם חברים, באמת.
ממש חינוך אנתרופוסופי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פששש איזו ציניות מגוחכת...tamirkal כתב: פשששש איזה שליטה בלוח זמנים שלו טוב שלא אמרת שיש לו שעה אקסטרא להוציא את הקבוצה למסיבת פרידה בפארק מרמלדה
מה אתה רוצה בדיוק?
אם ארבייטמן כל כך רוצה לעזוב שיעזוב וזהו, הדלת פתוחה, לעזוב אימון בשביל לנהל משאו מתן?
בשביל זה יש סוכן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה מדבר מהניסיון שלך בקריירת אימון ארוכה מאוד?דר אדום בנשמה כתב: פששש איזו ציניות מגוחכת...
מה אתה רוצה בדיוק?
אם ארבייטמן כל כך רוצה לעזוב שיעזוב וזהו, הדלת פתוחה, לעזוב אימון בשביל לנהל משאו מתן?
בשביל זה יש סוכן...
הכי מרגיז שאתה לא מודה בטעות, אפילו לא פעם אחת ונותן לזה לעבור לדבר הבא, לא לפני שאתה מנסח בצורה מאוד פשוטה : אם מישהו מעלייך רשם שאתה טרול, או מגבב שטויות או לא מגיב לעניין, אתה תיצור משפט מרגיז בסגנון פרסומת מפעל הפייס שאפילו הם כבר הפסיקו להשתמש בזה " אבל היי אני רק..... שלא מבין עניין".
תגיב כל פעם לגופו של עניין, תפסיק לקחת הכל אישי נגדך אם אנשים לא מסכימים איתך, ותדע להבין שטעית בטענות ודעות מסוימות אחרי שמישהו מוכיח ומסביר לך את הצד השני.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מה אני רוצה? שתפסיק להיות מקובע ולקבל ביקורת. אולי אני לא כותב פה בפורום הרבה אפילו ממש מעט אבל אני קורא פה כל פסיק ואות שנכתבת ותמיד אמרתי לעצמי שהרבה משתמשים פה סתם נטפלים אלייך שבראשם טוטי אבל כנראה שטעיתי.דר אדום בנשמה כתב: פששש איזו ציניות מגוחכת...
מה אתה רוצה בדיוק?
בשביל זה יש סוכן...
ולעצם העניין כן לעזוב אימון בשביל לדאוג לעתיד שלו זה יותר מבסדר זה לא שמחר הוא פותח בהרכב בגמר הצמפיונס
פרימו בחמש באוויר: מוכן להתווכח עם מי שרוצה, יחד עם מואנס דאבור גאידר הוא החלוץ הכי טוב שיש לכדורגל הישראלילהציע. מאוד אוהב את ההחתמה הזו
התפתח שם דיון מעניין
התפתח שם דיון מעניין
אני חושב שמפחיתים מערכו של דאבור בגלל הכמעט חתימה בזלצבורג. הסגנון משחק שלהם מאוד דומה, אבל דאבור עולה על גאדיר ברמה אחת לפחות.Totti כתב:פרימו בחמש באוויר: מוכן להתווכח עם מי שרוצה, יחד עם מואנס דאבור גאידר הוא החלוץ הכי טוב שיש לכדורגל הישראלילהציע. מאוד אוהב את ההחתמה הזו
התפתח שם דיון מעניין
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לדעתי ב2-3shovalb9 כתב:
אני חושב שמפחיתים מערכו של דאבור בגלל הכמעט חתימה בזלצבורג. הסגנון משחק שלהם מאוד דומה, אבל דאבור עולה על גאדיר ברמה אחת לפחות.
דאבור החלוץ רחבה שהכי מזכיר כאן את מזרחי בערמומיות, אין ספק.
מסכים שהוא עולה על גאדיר בכמה רמות, אבל אני יכול להבין את ההשוואה ולאן פרימו חותר.
מקבץ הגולים מסכנין מראים שיש בו גיוון אדיר, בתוספת מהירות מדהימה וגם שקט מול השער ויכול להיות מאוד שעניין הקליטה שלו באירופה וההצלחה שם היא מזל.
הוא פיזי מאוד, טכניקה לא רעה, סיומת טובה עם בעיטה מאוד חזקה...יש לו את רוב רובם של הנתונים לעשות לליגה כאן קרקס.
ועדיין, דאבור טוב ממנו כמובן
מסכים שהוא עולה על גאדיר בכמה רמות, אבל אני יכול להבין את ההשוואה ולאן פרימו חותר.
מקבץ הגולים מסכנין מראים שיש בו גיוון אדיר, בתוספת מהירות מדהימה וגם שקט מול השער ויכול להיות מאוד שעניין הקליטה שלו באירופה וההצלחה שם היא מזל.
הוא פיזי מאוד, טכניקה לא רעה, סיומת טובה עם בעיטה מאוד חזקה...יש לו את רוב רובם של הנתונים לעשות לליגה כאן קרקס.
ועדיין, דאבור טוב ממנו כמובן