להה לא חושבns75 כתב:
יש מצב שאתה דר שפתח יוזר נוסף? כמו שעשה נאוה?
מיגל ויטור
- The red one
Re: מיגל ויטור
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נווה למה לא?The red one כתב: להה לא חושב
יכול להיות שזה אני לך תדע

ותרגעו אני לא עד כדיי כך הזוי...
נו באמת ביום פציעה בשביל לחגוג את חג המולד?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זאת חלק מהבעיה שלך אחי... כישורדים עליך אתה מתעצבן והכל אבל כזה מישהו אחר אתה הולך עם הזרםדר אדום בנשמה כתב:נווה למה לא?
יכול להיות שזה אני לך תדע
ותרגעו אני לא עד כדיי כך הזוי...
נו באמת ביום פציעה בשביל לחגוג את חג המולד?
- The red one
בחרת בספרה 69 בכינוי מהסיבה שקורהוט בחר 69 על החולצה?dor69 כתב: זאת חלק מהבעיה שלך אחי... כישורדים עליך אתה מתעצבן והכל אבל כזה מישהו אחר אתה הולך עם הזרם
- דר אדום בנשמה
למען האמת גם פה ירדו עליי וזרמתי עם זה...dor69 כתב: זאת חלק מהבעיה שלך אחי... כישורדים עליך אתה מתעצבן והכל אבל כזה מישהו אחר אתה הולך עם הזרם
אני כבר לא זוכרThe red one כתב: בחרת בספרה 69 בכינוי מהסיבה שקורהוט בחר 69 על החולצה?
אתה גדול.adomi כתב:יש משהו ששמתי לב אליו:
לפי הצילום לויטור אין חבלה רצינית בברך וההערכה שיקח לו זמן לחזור למגרשים לפי הצוות המקצועי מתבססת אם אינני טועה על הכאבים העזים שהוא טוען שיש לו.
אם נסתכל על זמני הפציעות נראה שיש לו פציעה בשנים האחרונות באותה תקופה בשנה(איזור החג של הנוצרים)
אני לא אומר בוודאות שזה הסיפור אבל לא הייתי שולל.
לפני שאתם מקללים אותי על הביקורת לשחקן הרכש הכי משמעותי שלנו השנה אני אומר שגם אם כן וויטור רוצה סוג של מנוחה בזמן הזה בשנה לא צריך לצאת מגדרנו ואפילו אפשר להיות מרוצים שעוד פציעה נוספה לו לטבלת הנתונים ואולי תגרום לקבוצה לחשוב פעמיים לפני שלוקחים אותו.
גם ברדה רצה לבנות סוכה לילדים.
חחחחdelta7 כתב: אתה גדול.
גם ברדה רצה לבנות סוכה לילדים.
צחוקים והכל
אם אני מניח ששחקן נפצע אחת לשנה(במקרה הכי גרוע) הסיכוי שזה ייפול 3 פעמים באותו חודש הוא 1 ל1728
ולא אמרתי בוודאות אבל סטטיסטית יש פה משהו לא שכיח
אם אני מניח ששחקן נפצע אחת לשנה(במקרה הכי גרוע) הסיכוי שזה ייפול 3 פעמים באותו חודש הוא 1 ל1728
אני זורם איתך ברי חמיש, בא לו חופש בסילבסטר.adomi כתב:צחוקים והכל
אז למה לא לסיים את המשחק מול ביתר עם 3 נקודות כמו גבר ולהתלונן אחריו או באימון למחרת על רגישות במפשעה?
עד כדי כך מתוחכם הבחור שביים בשידור ישיר פציעה כי לקשט עץ אשוח ולהתלבש כמו זקן אנס?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
איזה ביים?? ראית את התמונה של הברך שלו בנחיתה? כל הברך זזה הצידה... הייתי בטוח שהוא קרע שם רצועה או משהו...
גם השחקן (תיאטרון) הכי מוכשר בעולם לא יכול לביים כזה דבר
רק אהבה תנצח...
ברי חמיש ז"לTotti כתב: אני זורם איתך ברי חמיש, בא לו חופש בסילבסטר.
אז למה לא לסיים את המשחק מול ביתר עם 3 נקודות כמו גבר ולהתלונן אחריו או באימון למחרת על רגישות במפשעה?
עד כדי כך מתוחכם הבחור שביים בשידור ישיר פציעה כי לקשט עץ אשוח ולהתלבש כמו זקן אנס?
שוב אני לא חוקר שב"כ. סתם נקודה ורשמתי שזה גם לא מעניין אותי. שיישאר כל שנה וייצא לחופשה קצרה בינואר
- דר אדום בנשמה
הרגת אותי עכשיו בחיי להתלבש כמו זקן אנס.Totti כתב: אני זורם איתך ברי חמיש, בא לו חופש בסילבסטר.
שאפו על זה שאתה מצליח להגיב עניינית.nitsande כתב:איזה ביים?? ראית את התמונה של הברך שלו בנחיתה? כל הברך זזה הצידה... הייתי בטוח שהוא קרע שם רצועה או משהו...