מחדל המדים!
- The red one
Re: מחדל המדים!
ראיתי עכשיו תמונה של אוהד שלנו בפראג והם הוציאו שם צעיף אחד ועליו הטביעו את הסמל של 3 הקבוצות מהבית כולל התאריכים של המשחקים.
ה-צעיף למזכרת. מקווה שיעשו משהו דומה אצלנו
שהיתי בחנות השבוע דיברתי עם אלעד סבג שהיה שם והוא אמר שלא יהיה צעיף כזה , הוא אומר שהצפנו את האוהדים בצעיפים כבר , אז הסתפקו בחולצת דריפיט כזו עם הסמלים של כל הקבוצותThe red one כתב:ראיתי עכשיו תמונה של אוהד שלנו בפראג והם הוציאו שם צעיף אחד ועליו הטביעו את הסמל של 3 הקבוצות מהבית כולל התאריכים של המשחקים.
- The red one
חבל מאוד. טוב, מעכשיו נעלה קבוע לבתים, אז פעם הבאה, לדעתי , צריך לעשות ככה:
- צעיף מיוחד למשחק מול קבוצת פאר (לדוגמא אינטר)
- צעיף של כולם.
- צעיף מיוחד למשחק מול קבוצת פאר (לדוגמא אינטר)
- צעיף של כולם.
פאדיחה שלא הוציאו צעיף כזה, זה היה הכי המכר בפער קל.
אני אקנה בפראג.
אני אקנה בפראג.
- המשוגע האדום
אפשר תמונה של הצעיף?The red one כתב:ראיתי עכשיו תמונה של אוהד שלנו בפראג והם הוציאו שם צעיף אחד ועליו הטביעו את הסמל של 3 הקבוצות מהבית כולל התאריכים של המשחקים.
- The red one
המשוגע האדום כתב:
אפשר תמונה של הצעיף?
אולי אפשר לשלוח לאנשי המועדון.
אולי יגרום להם להוציא.
אולי יגרום להם להוציא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חולצה ממש מגניבה, מתכוון לקנות אותה -הראל כתב:
שהיתי בחנות השבוע דיברתי עם אלעד סבג שהיה שם והוא אמר שלא יהיה צעיף כזה , הוא אומר שהצפנו את האוהדים בצעיפים כבר , אז הסתפקו בחולצת דריפיט כזו עם הסמלים של כל הקבוצות

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זה נראה שהיא כבר מקולפת לפני כביסה.
מליקסון וברדה כבר נגמרyakar כתב:יש שמות באנגלית.

חח לקחתי תמליקסון האחרוןCrazyRed7 כתב: מליקסון וברדה כבר נגמר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. כדאי אולי לשנות את הכותרת של הדיון ל:
"מרצ'נדייז: חולצות, צעיפים ושאר ירקות"
2. יש לי חולצת משחק אדומה של ברדה מלפני שנתיים, השנה קניתי כבר חולצת משחק אדומה קצרה של מליקסון עם פאצ' של ליגת האלופות (הזמנתי אותה בזמן הפלייאוף של ליגת האלופות, לפני הספונסר ולפני שהחנות נפתחה בכלל), עכשיו רוצה חולצה נוספת של נואקמה, מה דעתכם? חולצת משחק אדומה רגילה עם הספונסר ופאצ' של האירופאית? או חולצת חוץ?
"מרצ'נדייז: חולצות, צעיפים ושאר ירקות"
2. יש לי חולצת משחק אדומה של ברדה מלפני שנתיים, השנה קניתי כבר חולצת משחק אדומה קצרה של מליקסון עם פאצ' של ליגת האלופות (הזמנתי אותה בזמן הפלייאוף של ליגת האלופות, לפני הספונסר ולפני שהחנות נפתחה בכלל), עכשיו רוצה חולצה נוספת של נואקמה, מה דעתכם? חולצת משחק אדומה רגילה עם הספונסר ופאצ' של האירופאית? או חולצת חוץ?
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 11 נובמבר 2016, 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני הזמנתי את תלבושת הבית. אנחנו רוצים צבע אדום ביציע לא?Sir Alex Ferguson כתב: 2. יש לי חולצת משחק אדומה של ברדה מלפני שנתיים, השנה קניתי כבר חולצת משחק אדומה קצרה של מליקסון עם פאצ' של ליגת האלופות (הזמנתי אותה בזמן הפלייאוף של ליגת האלופות, לפני הספונסר ולפני שהחנות נפתחה בכלל), עכשיו רוצה חולצה נוספת של נואקמה, מה דעתכם? חולצת משחק אדומה רגילה עם הספונסר ופאצ' של האירופאית? או חולצה ארוכה/חולצת חוץ?