אלישע לא ממשיך!?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: אלישע לא ממשיך!?

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:מקווה מאוד שאוגו יישאר. הוא אחד מהשחקנים שמאוד מעניין איך הוא יראה עם מאמן אחר.
יש לו חוזה.
תג מחיר של מיליון וחצי דולר יעשה את העבודה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

מישהו יכול לעדכן את הכותרת , במקום סימן שאלה וסימן קריאה , סימן קריאה וסמיילי
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

התגובה של אלונה מהפייסבוק:

--

שלום לאוהדי הפועל באר שבע היקרים,
מאחר ומתפרסמים דברים לא נכונים ביומיים האחרונים, החלטתי לספר לכם את מה שבאמת קרה: הבטחתי להודיע לאלישע לוי אם בכוונתי להאריך את העסקתו אחרי חצי הגמר. ביום ראשון השבוע החלטתי שאחרי שלוש שנים מוצלחות יחד, דרוש שינוי.

אחרי קבלת ההחלטה, החלטתי להיפגש עם אלישע ביום חמישי, לאחר אירוע החינה של בתו, כדי להודיע לו על החלטתי ולתאם את מועד פרסום ההודעה (תוך כוונה שההודעה תצא אחרי משחק הגמר).

באותו שבוע קיבלתי פנייה מסוכנו של ברק בכר שאמר לי כי יש לברק אופציה להשתחרר מקרית שמונה במקרה של אפשרות להגיע למועדון גדול. השבתי כי אפנה אליו חזרה רק במקרה שאלישע לא ימשיך ורק אם אקבל אור ירוק מאיזי שירצקי והדבר הראשון שעשיתי היה לפנות לשירצקי.

איזי ביקש יומיים לחשוב, ואמרתי לו שייקח את הזמן כי לא אקיים כל פניה לברק לפני גמר הגביע וללא אישורו.

ביום רביעי איזי הודיע לי שיש לי אור ירוק להתקדם, משום שהחליט לפטר את ברק על כך שניהל מגעים מאחורי גבו, ושהוא הולך לפרסם את כל השתלשלות העניינים תוך שעתיים. ״מגעים מאחורי הגב?״ שאלתי. ניסיתי להסביר לו כי לא התקיימו שום מגעים עם ברק או סוכנו, אבל ללא הועיל.
המומה ומופתעת ביקשתי מאיזי לחכות עד אחרי הגמר אבל הוא הסכים לדחות רק ליום חמישי לאחר הפגישה המתוכננת עם אלישע.
אני אוהבת ומכבדת את איזי אבל בהחלט מאוכזבת מהדרך בה בחר. אני מאוכזבת שלמרות שנהגתי בהגינות, פניתי אליו ולא פעלתי מאחורי גבו, נפגעו אנשים שלא מגיע להם ללא סיבה.

ולגבי התזמון- ברור שהייתי מעדיפה שההודעה תצא אחרי הגמר, זו גם היתה התכנית, אבל מאחר ואיזי פעל כפי שפעל, לא נותרה לי ברירה אלא לפעול מיידית. אני בוטחת במקצוענות של אלישע ושל השחקנים שלנו, יודעת שכל מי שמגיע לגמר הגביע עושה הכל ויעשה הכל כדי לנצח.

אני שלמה עם החלטותי שנעשו לטובת הקבוצה ואוהדיה, ועכשיו כשהפרטים בידיכם, תשפטו אתם אם מדובר בהתנהלות לא הגונה.

אני רוצה להודות לכם, אוהדים יקרים, על מאות הודעות התמיכה והעידוד שקיבלתי מכם.

שלכם,
אלונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:התגובה של אלונה מהפייסבוק:

--

מאחר ומתפרסמים דברים לא נכונים ביומיים האחרונים, החלטתי לספר לכם את מה שבאמת קרה: הבטחתי להודיע לאלישע לוי אם בכוונתי להאריך את העסקתו אחרי חצי הגמר. ביום ראשון השבוע החלטתי שאחרי שלוש שנים מוצלחות יחד, דרוש שינוי.

אחרי קבלת ההחלטה, החלטתי להיפגש עם אלישע ביום חמישי, לאחר אירוע החינה של בתו, כדי להודיע לו על החלטתי ולתאם את מועד פרסום ההודעה (תוך כוונה שההודעה תצא אחרי משחק הגמר).

באותו שבוע קיבלתי פנייה מסוכנו של ברק בכר שאמר לי כי יש לברק אופציה להשתחרר מקרית שמונה במקרה של אפשרות להגיע למועדון גדול. השבתי כי אפנה אליו חזרה רק במקרה שאלישע לא ימשיך ורק אם אקבל אור ירוק מאיזי שירצקי והדבר הראשון שעשיתי היה לפנות לשירצקי.

איזי ביקש יומיים לחשוב, ואמרתי לו שייקח את הזמן כי לא אקיים כל פניה לברק לפני גמר הגביע וללא אישורו.

ביום רביעי איזי הודיע לי שיש לי אור ירוק להתקדם, משום שהחליט לפטר את ברק על כך שניהל מגעים מאחורי גבו, ושהוא הולך לפרסם את כל השתלשלות העניינים תוך שעתיים. ״מגעים מאחורי הגב?״ שאלתי. ניסיתי להסביר לו כי לא התקיימו שום מגעים עם ברק או סוכנו, אבל ללא הועיל.
המומה ומופתעת ביקשתי מאיזי לחכות עד אחרי הגמר אבל הוא הסכים לדחות רק ליום חמישי לאחר הפגישה המתוכננת עם אלישע.
אני אוהבת ומכבדת את איזי אבל בהחלט מאוכזבת מהדרך בה בחר. אני מאוכזבת שלמרות שנהגתי בהגינות, פניתי אליו ולא פעלתי מאחורי גבו, נפגעו אנשים שלא מגיע להם ללא סיבה.

ולגבי התזמון- ברור שהייתי מעדיפה שההודעה תצא אחרי הגמר, זו גם היתה התכנית, אבל מאחר ואיזי פעל כפי שפעל, לא נותרה לי ברירה אלא לפעול מיידית. אני בוטחת במקצוענות של אלישע ושל השחקנים שלנו, יודעת שכל מי שמגיע לגמר הגביע עושה הכל ויעשה הכל כדי לנצח.

אני שלמה עם החלטותי שנעשו לטובת הקבוצה ואוהדיה, ועכשיו כשהפרטים בידיכם, תשפטו אתם אם מדובר בהתנהלות לא הגונה.

שלכם,
אלונה
מלכה!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

לי זה נראה כאילו איזי חיפש סיבה לפטר את בכר בגלל שהוא רצה להעלות יותר שחקני נוער בעוד שבכר התנגד כי הוא בחור שאפתן שרוצה ללכת על התארים ולא להעביר עונה פיננסית.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הלך שיר צדק.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

צדק חתם כבר. אולי היא חיכתה לפרסם רק אחרי שהוא חותם כדי למנוע משירצקי לעשות משהו?
בכל מקרה, היא החזירה לו באותו מטבע.. ולא לכלכה עליו. סה"כ אמרה שהיא מאוכזבת.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

הפועלעולה כתב:התגובה של אלונה מהפייסבוק:

--

שלכם,
אלונה
כל הכבוד לה, היום יותר מתמיד גאה באלונה ובז לכל העיתונאים בשקל.
תמשיכי ככה מלכה אדומה, אוהבים אותך ומאחוריך תמיד!
:דגל:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

נו ברור שזה מה שקרה.
איזי בחסות חבריו בתקשורת מתנהג כנבי נעלבי.
לא היה לי ספק שאלונה עבדה כמקובל,כי זאת אלונה אין מה לעשות.
איזי חיפש דרך להיפטר מבכר והיא באה לו כמו כפפה ליד.
ש י ז ד י י נ ו כולם בפעם המאה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:לי זה נראה כאילו איזי חיפש סיבה לפטר את בכר בגלל שהוא רצה להעלות יותר שחקני נוער בעוד שבכר התנגד כי הוא בחור שאפתן שרוצה ללכת על התארים ולא להעביר עונה פיננסית.
קריית שמונה מועדון כזה מיותר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: קריית שמונה מועדון כזה מיותר
הלוואי על הליגה שלנו עוד מועדונים כאלה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

כל הכבוד!
כיף לקרוא ולהבין מה קרה מהצד שלה(שלנו)

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

איזי חיפש לפטר את ברק.
אחרי מה שעשו לברק ואלונה בתקשורת הוא צריך להתנצל.
לא סתם הוא מסתכסך עם כל המאמנים שלו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: הלוואי על הליגה שלנו עוד מועדונים כאלה.
זה רק מראה כמה המצב בליגה קשה ועצוב

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מלכה. מקווה שהקהל שלנו כולו מאחוריה, לא משנה מה תהיה התוצאה בגמר ולא משנה איך תהיה העונה הבאה.
היא שמעה את רחשי הקהל ועשתה הכל כדי לשפר ולהתחזק.
היא גם חיזקה את התחושה שלנו שהיא, כמובן, פעלה כמו שצריך ואם יש מישהו שאשם בכל הבלאגן זה רק איזי שירצקי והאגו הענק שלו.

שלח תגובה