Tal_Hbs כתב:
לדעתי ב2-3
לא יודע להגזים, אה...
Tal_Hbs כתב:
לדעתי ב2-3
אורי אדום בנשמה כתב:
בין 7-11
לא יודע להגזים, אה...
התחלנו לצטט גם מאמני כושר בהולמס פלייס?Red Temple כתב:מובו המאמן כושר של שלומי מלהיט את האווירה.
ועוד כאלו שארבייטמן היה אחד מהקליינטים הטובים שלהם.avivgolan כתב:
התחלנו לצטט גם מאמני כושר בהולמס פלייס?
זה ברור.ForeverRed כתב:טוטי נגעת בדיוק בנקודה.
התכונה הבולטת אצל דאבור היא הערמומיות שלו.
תחבולן במובן הטוב של המילה.
בסדר, שיעשה חמוצים, אני עומל על להביא את התגובה של הספר של ארבייטמן כדי להביא עוד צד לסיפור.Totti כתב: ועוד כאלו שארבייטמן היה אחד מהקליינטים הטובים שלהם.
מכיר אותו, בחור טוב ואוהד, אבל שינוח
דביר נקש.avivgolan כתב:
בסדר, שיעשה חמוצים, אני עומל על להביא את התגובה של הספר של ארבייטמן כדי להביא עוד צד לסיפור.
זה שי ?avivgolan כתב:
בסדר, שיעשה חמוצים, אני עומל על להביא את התגובה של הספר של ארבייטמן כדי להביא עוד צד לסיפור.
הוא התאמן היום בבוקר בבלגיה, סיים את האימון, התקלח, שם גל, ספיד סטיק שקוף, 212, נסע לשדה, קנה טובלרון בדיוטי, נחת בנתבג, דודו אסף אותו, נסע לבאר שבע, נבדק בסורוקה...ForeverRed כתב:מה עם השחרור?
הוא צודק חייבים לקחת דוגמא ממועדוני צמרת, למשל, מכבי(עשינו "משה רבינו לחואן פאבלו") תל אביב, או אולי מכבי(אצלנו או שתאריך חוזה או שתהפוך למנודה) חיפה, אולי הוא מתכוון להפועל (אנחנו ה" אליאקספרס" של שוק השחקנים) תל אביב, או בכלל ביתר(כאן מעסיקים עם הבדלי דת וגזע) ירושלים...Red Temple כתב:מובו המאמן כושר של שלומי מלהיט את האווירה.
מורט עצבים השיט הזה. . .Totti כתב:
הוא התאמן היום בבוקר בבלגיה, סיים את האימון, התקלח, שם גל, ספיד סטיק שקוף, 212, נסע לשדה, קנה טובלרון בדיוטי, נחת בנתבג, דודו אסף אותו, נסע לבאר שבע, נבדק בסורוקה...
מה הבעיה אני לא מבין?
יש עם זה בעיות טיפה.ForeverRed כתב:מה עם השחרור?