בן ביטון
Re: בן ביטון
להבדיל מדודזאדה שהינו אומרים כל הזמן להשאיר בגלל עצם זה שהוא ישראלי...סתיו רווח!.! כתב:המגן הישראלי בין הטובים שהיו ב15 שנים האחרונות, אנשים אוהבים להיטפל למתי שהוא עושה טעות ולא יודעים להעריך את העבודה שלו, הוא שיחק מול קיצוניים ברמות הכי גבוהות שיש וידע לנטרל אותם, הוא המגן היחידי שידע לנטרל את בן חיים בכל המפגשים מולם.
נכון הוא לא המגן הכי מושלם בעולם אבל יחסית למגן ימיני ועוד ישראלי הוא מעולה וזו תהיה אבידה אם הוא בסוף יעזוב, אנחנן לא יודעים מה נקבל מדור אלו ואיך יהיה המעבר שלו לקבוצה אלופה.
בן ביטון ההפך הגמור... בהחלט טוב כי הוא טוב. מגן ימני ברמה גבוה מאוד ואחלה שחקן על הדשא.. מחזיק ממנו מאוד
קיבל הרבה ביקורת בשלב הקודם, ובצדק.
היום ראוי להרבה מחמאות. חזר לרף ההגנתי הגבוה שהרגיל אותנו אליו ואפילו נתן הרמה גדולה.
בראבו.
היום ראוי להרבה מחמאות. חזר לרף ההגנתי הגבוה שהרגיל אותנו אליו ואפילו נתן הרמה גדולה.
בראבו.
- red and white
- Title: Almog
ונתן שבירת נבדל, ששלחה אותם ל1 על 1 מול חיימוב.yossi כתב:קיבל הרבה ביקורת בשלב הקודם, ובצדק.
בראבו.
יותר מדי טעויות קריטיות יש לו, גם אם במשחק השוטף הוא טוב.
אם זה היה אופייני לו.. אז אני אומר מסכיםred and white כתב: ונתן שבירת נבדל, ששלחה אותם ל1 על 1 מול חיימוב.
יותר מדי טעויות קריטיות יש לו, גם אם במשחק השוטף הוא טוב.
העניין שזה לא אופייני, ויכול להיות שפתח פחות טוב את העונה אבל הוא בהחלט לא החוליה החלשה.
- red and white
מסכים, ממש לא ראיתי בו חוליה חלשה בעונה שעברה.אלדר כתב: אם זה היה אופייני לו.. אז אני אומר מסכים
העניין שזה לא אופייני, ויכול להיות שפתח פחות טוב את העונה אבל הוא בהחלט לא החוליה החלשה.
אבל עדיין אי אפשר להגיד על המשחק שלו אתמול מצוין כשהייתה לו טעות כזו קריטית.
חוסר ריכוז שלא אופייני בסהכred and white כתב: מסכים, ממש לא ראיתי בו חוליה חלשה בעונה שעברה.
אבל עדיין אי אפשר להגיד על המשחק שלו אתמול מצוין כשהייתה לו טעות כזו קריטית.
עצם השיפור מראה שהוא מ גיי לעונה רק לקח לו זמן להכנס אליה לעומת אחרים
לא היה לו משחק מצוין, אבל בהחלט טוב מאוד.
לא זכור לי שעברו אותו אפילו פעם אחת, עשה גם לא מעט חיפויים טובים.
שבר קו נבדל, נכון, אבל זה יכול לקרות.
- red and white
אם זה היה נגמר בגול אתה היית שוכח את כל החיפויים ואומר שהפועל ביטון גומרת לנו על הקמפיין האירופי.yossi כתב:לא היה לו משחק מצוין, אבל בהחלט טוב מאוד.
זה היה מבאס, אבל לא הייתי מפיל את התיק עליו. אכזרי מדי.red and white כתב: אם זה היה נגמר בגול אתה היית שוכח את כל החיפויים ואומר שהפועל ביטון גומרת לנו על הקמפיין האירופי.
אני מסכים שיש שחקנים שלמרות שיתנו 85 דקות טובות, ב5 הנותרות הם עלולים לחרבן את כל הרושם והעבודה. לטאהא נניח זה קורה מדי פעם.
ביטון לא כזה, והרים את הרמה למרות שעמד מולו קיצוני ברמה גבוהה. מגיע לו מילים טובות.
זה בדיוק כמו להגיד שלא עברנו את סלטיק כי ראדי החמיץ פנדל.red and white כתב: אם זה היה נגמר בגול אתה היית שוכח את כל החיפויים ואומר שהפועל ביטון גומרת לנו על הקמפיין האירופי.
שטויות במיץ.
אי אפשר להיתלות באחוז הבודד שלא בסדר.
- red and white
מה קשור אחיizguy83 כתב: זה בדיוק כמו להגיד שלא עברנו את סלטיק כי ראדי החמיץ פנדל.
שטויות במיץ.
אי אפשר להיתלות באחוז הבודד שלא בסדר.
לא דיברתי על איך המשחק יתגלגל וכל אלה, כשאמרתי ש"הייתם אומרים שהפועל ביטון גומרת לנו על הקמפיין" לא התכוונתי לקבוע שהיינו מודחים אם זה היה נגמר בגול, דיברתי על אירוע נקודתי שבו ביטון עשה טעות קריטית, כמו שהוא עשה גם מול הונבד.
לא יכול להגיד לו בראבו כי במידה וזה היה נגמר בגול הוא היה נקטל פה כמו שנקטל אחרי הפנדל מול הונבד.
וחוץ מזה היו לו משחקים הרבה הרבה יותר טובים מאתמול.
אלו עד עכשיו שיחק עם ההרכב השני-שלישי. תן לו לרוץ בהרכב הרגיל ואז נדבר.